29.12.21

Episăptămâna 51: ne pregătim de un nou val

A apărut raportul.

Infectările printre vaccinați au luat-o iar la trap. 

Comparativ cu săptămâna precedentă, cazurile printre vaccinații +12 au crescut cu +21,29% (de la 1228 la 1489), în timp ce printre nevaccinați cazurile au înregistrat chiar o ușoară scădere (-0,22%, de la 2.862 la 2.856). 

Cum știm deja, când infectările transmise printre vaccinați o iau razna, e semn rău. Dar de acum știm ce e de făcut: feriți-vă de vaccinații cu viață socială (bunica vaccinată și care stă în casă toată ziua nu reprezintă un pericol; pericolul e cretinul de 30-40 de ani care s-a vaccinat ca să poată merge ușor în Grecia și la mall) și continuați să vă luați complexul de vitamine și minerale.

Nu vă uitați că ăștia dau vina pe „căpșunarii” veniți din străinătate. Raportul se referă la săptămâna 20-26 decembrie, deci el reflectă o situație a infectărilor ceva mai veche, din perioada 15-21 decembrie (virusul are nevoie de 3-5 zile de incubație). Ce-or aduce căpșunarii cu ei va începe să se vadă abia de acum încolo.

Bonus 1 | Urmăriți și acest filmuleț despre cum și-au „testat” zeama cei de la Pfizer: 

Bonus 2 | Savanții încep să recunoască sincer că de fapt habar nu au ce e cu aceste înțepături mRNA. Profesorul Cyrile Cohen de la Universitatea Bar Ilan din Israel o recunoaște sincer: „Dar voi, savanții, nu știați că după 2, 3, 4 luni imunitatea se duce-n bălării?... Ăăăă... Adevărul e că nimeni nu știa cum se comportă injecțiile astea mRNA pe termen lung...”  😂

Niciun comentariu: