5.11.21

Spre Stalingrad, în zbor!


Niciodată o clasă politică nu s-a compromis de o manieră atât de totală și de generalizată, într-un timp atât de scurt, așa cum a făcut-o actuala clasă politică din Occident cu prilejul crizei covidiste. Dezastrul social și economic produs de capitularea în fața lăcomiei marilor corporații vacciniste din Big Pharma e atât de mare încât nimic nu va mai putea fi salvat peste 6-12 luni: ori vine o revoluție care va mătura tot, ori o dictatură care să-i păstreze la putere, cu forța, tot pe ăștia. Dar dictatura e mai puțin probabilă, pentru simplul motiv că ei sunt puțini și noi, 500 de milioane. 

Și când te gândești cât de simplu și perfect era planul lor: „ne vaccinăm și scăpăm.” Orice plan măreț sună bine pe hârtie - practica îl omoară! Când Hitler a invadat URSS, planul Barbarossa suna teribil de atractiv pe hârtie, dar se baza pe o idee care nu avea legătură cu numărul de divizii, de tancuri sau de avioane, ci cu ceea ce credeau naziștii că se va întâmpla. „Îi invadăm și îi prăbușim”. Și URSS-ul nu s-a prăbușit. Apoi „luăm Kievul și Odessa, ajungem la Leningrad și regimul se va prăbuși”. Și URSS-ul tot nu s-a prăbușit. Apoi „asediem Moscova, și totul se va prăbuși”. Apoi „ajungem în Caucaz și la Volga, și sovieticii se vor prăbuși”. De fiecare dată totul suna bine pe hârtie. Practica i-a omorât pe naziști. 

Deoarece condiția principală pentru ca planul să aibă succes era, de fapt, o nălucă, o închipuire, o fantasmagorie.

Așa e și acum. Totul suna bine pe hârtie, doar că practica îi omoară. Pentru că planul lor, ca și planul Barbarossa al naziștilor, s-a bazat de la bun început pe o idee falsă: că Big Pharma le va livra cu adevărat, în numai câteva luni, un vaccin funcțional. Și acum, după ce au cheltuit atâtea miliarde (numai Pfizer va încasa peste 60 de miliarde de dolari) nu mai știu pe unde să scoată cămașa și singura lor soluție e să spere că încercuirea Leningradului,... ba nu, vaccinarea copiilor de peste 12 ani... ba nu, că asediul Moscovei,... ba nu, vaccinarea celor mici... ba nu, ridicarea steagului nazist pe vârful Ararat,... ba nu, e nevoie și de animalele de companie... ba nu, atingerea Volgăi și asedierea Stalingradului vor aduce izbăvirea! 

Ghinion. Le va aduce moartea.

Niciun comentariu: