11.11.21

Dezastru pentru „certificatul verde” în episăptămâna 44: eficacitatea vaccinurilor împotriva contagiunii s-a prăbușit la ... 10%!

Iată că au apărut și datele oficiale pe episăptămâna 44. Lucrurile se petrec fix pe dos decât au anticipat imbecilii care ne conduc: vaccinații au ajuns iarăși principalul vector de răspândire a molimei.

Conform datelor din ultimul comunicat INSPR, în episăptămâna 44 s-a înregistrat un procent de-a dreptul incredibil de 30,3% infectați vaccinați. Mai precis, din totalul de 58.851 de cazuri detectate în România în perioada 1-7 noiembrie 17.832 au fost la persoane vaccinate.

1. Eficacitatea vaccinurilor s-a dus iar în cap

Vaccinați full la data de 18 octombrie: 5.869.431
Nevaccinați +12: 11.110.569

Infectați vaccinați în episăptămâna 44: 17.832, adică 313,42 la 100.000
Infectați nevaccinați +12 în episăptămâna 44: 38.987, adică 350,90 la 100.000

Aplicăm formula și reiese o eficacitate a vaccinurilor împotriva contagiunii de numai 10,68%. Dacă nu mă înșel, este cea mai mică de până acum.

2. Eficacitatea împotriva deceselor

În episăptămâna 44 au decedat 294 de pacienți vaccinați și 2709 nevaccinați. Formula ne dă o eficacitate a vaccinurilor împotriva deceselor de 78,78%. E a doua săptămână consecutivă în care eficacitatea împotriva deceselor stă temeinic sub 80%.

Aș vrea să mai fac o observație: în ultimele 4 săptămâni au decedat 11.334 de români. Dintre aceștia 9.658 (85,21%) erau trecuți de 60 de ani, marea majoritatea chiar trecuți de 70-80 de ani. Dintre restul de 1600 65% erau trecuți de 50 de ani și 99,98% aveau diverse comorbidități asociate.

Pe baza acestor date putem bănui că și în spitale, mai ales la secțiile de ATI - alea cu care ne amenință zi de zi arahat, jurmă, radu tudor etc. - situația e fix aceeași: 85% dintre internați sunt bătrâni, și 99,98% au diverse comorbidități. 

Când văd tineri cu mască pe meclă pe stradă de cele mai multe ori pufnesc în râs sau zâmbesc obraznic. Într-o zi am fost atât de rău încât atunci când fiică-mea m-a întrebat pe stradă: „Tati, de ce poartă oamenii ăștia mască dacă sunt așa de tineri și n-or să moară de covid?”, i-am răspuns, privind spre ăia (firește, și fără să port mască - e cea mai mare imbecilitate să porți masca pe stradă, acolo fiind șansa sistemului tău imunitar de a fi „reîncărcat” cu o încărcătură virală micuță, care să-ți mențină anticorpii în alertă, pregătiți pentru o eventuală „mare întâlnire”): „De idioți.”

Știu, sunt rău.

3. Graficele contagiunii

Ia uite ce frumos linia roșie a luat-o iar, hăt, peste linia verde:



3. Explicații și consecințe

Care ar putea fi explicația pentru o răsturnare atât de spectaculoasă, pentru revenirea la o diferență procentuală atât de mare între viteza contagiunii din populația vaccinată și cea nevaccinată? Nu e clar, dar explicațiile pot fi - zic eu - doar două:

i. E foarte posibil că populația nevaccinată s-a imunizat masiv în acest val Delta, și asta e. De acum, cel puțin până la primăvară și eventual până la apariția unei noi variante, s-a terminat cu virusul. O să continue să circule printre vaccinați, din motive încă neclare (ADE?... „original antigenic sin”?... e complet neclar, fiindcă autoritățile nu vor să accepte realitatea și să cerceteze ce se întâmplă), dar pe nevaccinați o să-i lase încetul cu încetul în pace, mai ales dacă vor avea grijă să nu-și belească imunitatea natural dobândită cu mizeriile astea de mRNA-uri.

ii. Sau - și, de fapt, asta s-ar putea să fie explicația cea mai logică - e consecința introducerii „certificatului verde”. Exact cum am anticipat în mai multe postări pe VK și Facebook, acum se vede clar cine răspândește virusul. Iată că noi, „raskolnicii”, stăm frumos acasă și nu ne amestecăm prin mall-uri și pe la Dedeman cu „drept-credincioșii” vaccinului. Pe cale de consecință, „drept-credincioșii” au ajuns să se infecteze ei între ei. Voiați o dovadă că e ceva fishy cu vaccinurile astea? QED.

iii. Cineva îmi atrage atenția că ar mai putea fi un motiv pentru care linia roșie a trecut iar cu mult deasupra liniei verzi, și trebuie să recunosc că e o ipoteză de luat în calcul: vaccinații au început să fie testați mult mai sever! Da, e posibil, numai că nu prea avem informații. Totuși, dacă ipoteza asta e adevărată, atunci înseamnă că în perioada 1 septembrie - 10 octombrie, când cazurile printre vaccinați creșteau oficial chiar și cu 30% mai rapid decât printre nevaccinați, lucrurile probabil că stăteau mult, mult mai rău...

4. Un ultim cuvânt despre (re)prăbușirea vaccinării

Salut din toată 💓 inima inteligența poporului român, care nu s-a lăsat păcălit de jurmă, radu tudor, arahat, vasi rădulescu și alți căcați cu ochi de teapa ăstora. E drept, în ultimele 2 luni au mai reușit să mâne cu biciul la vaccinare 1,5 milioane de nefericiți, dar, spre deosebire de societățile bine închegate din Occident, cam ăsta e potențialul de prizonieri pe care îi poți lua aici cu „certificat verde” și alte mizerii de genul ăsta. Să nu uităm că la o populație activă (18-64 de ani) de cca. 12 milioane noi nu avem decât în jur de 5,5 milioane de angajați, dintre care cam 1-1,5 milioane sunt de fapt self-employed

Iar restul sunt angajați majoritar în firme cu mai puțin de 20-30 de angajați, ceea ce înseamnă că, pe o piață a muncii în totală secetă, puțini patroni vor fi așa de tâmpiți încât să-i concedieze doar fiindcă nu s-au vaccinat la ordinele imbecile ale lui arahat.

În consecință, pe majoritatea românilor îi doare la bașcheți oricât ai răcni la ei. Băieți, veniți cu mitraliera la ușa mea dacă vreți să mă convingeți să bag în corpul meu mizeriile voastre, că altă soluție nu aveți. Și chiar și atunci, mai vedem. Negociem... 😁

Hai sictir! 👅

Niciun comentariu: