4.11.21

Contractul Pfizer-UE a fost dat pe goarnă!

 Eu l-am urcat aici: https://vk.com/feed?w=wall223271893_868, poate fi descărcat.

Așa cum se știa deja din celelalte contracte încheiate de Pfizer cu diverse entități statale, criminalii sunt absolviți de orice răspundere.

Ce e interesant, însă, e că se confirmă fix ceea ce ziceam eu în ianuarie: Pfizer recunoștea (pag. 10, paragraful 2) că „faza a treia” de testare nici nu s-a încheiat... ceea ce însemna, implicit, că de fapt faza a treia sunt ăștia care se înțeapă acum.

O altă treabă interesantă găsim în capitolul I.12, pagina 25: într-adevăr, Pfizer și Comisia Europeană sunt absolvite de orice răspundere, dar statele europene, nu! Iar răspunderea pe care acestea trebuie să și-o asume e pentru orice fel de evenimente de tip (I.12.2) „moarte, rănire fizică, rănire mentală sau emoțională, îmbolnăvire, invaliditate, pierderea sau distrugerea proprietății, pierderi economice, închiderea temporară a afacerii”.

Hopa!

Poate că așa se explică faptul că oamenii sunt puși să se vaccineze „pe propria semnătură”, dar presimt că toate statele europene vor fi înecate în procese din acest moment, pentru că este evident că orice semnătură sub constrângere (pierderea jobului, pierderea drepturilor civile datorită introducerii green pass etc.) este nulă de drept.

În altă ordine de idei, să remarcăm că nu e întâmplător că în decurs de numai 48 de ore apar două informații bombă: prima, cea legată de falsificarea testelor pe baza cărora Pfizer a obținut aprobările inițiale, și a doua, cea de față.

Înseamnă că undeva prin cotloanele birocrației bruxelleze și ale establishmentului medical sunt oameni la fel de nemulțumiți ca noi de turnura sinistră pe care a luat-o această pandemie.

Niciun comentariu: