7.11.21

Între Suceava și Waterford: momentul ăla din viață când „credința în Dumnezeu” se dovedește că te protejează mai tare decât „credința în știință”

Astăzi, 7 noiembrie (trăiască Marea Revoluție Socialistă Proletară! 🟥 ) putem marca definitiv începutul sfârșitului pentru valul 4: avem primul județ care iese din „scenariul roșu” (incidență mai mare de 3 la mie).

Numai că, a naibii chestie, primul județ care iese din zona roșie e nici mai mult, nici mai puțin decât... Suceava! Adică fix ăla care e codașul absolut la vaccinare, cu numai 20% și un pic din populație vaccinată. 

Și mai rău pentru propovăduitorii dogmei arahatist-vacciniste, nici celelalte codașe nu stau rău: Botoșaniul va ieși și el din zona roșie în maxim 3-4 zile, Bacăul și Covasna sunt pe la 5/1000, mult sub media națională, și doar Giurgiu - județ vecin cu Bucureștiul - se află în medie, 7,33 la mie.

De altfel se vede cu ochiul liber că focarul principal de infecție e cel mai vaccinat pol al României - Bucureștiul împreună cu „dormitorul” său, Ilfov. De aici, boala pare că se propagă și în județele învecinate.

Foarte bine stă și județul Bistrița-Năsăud, vaccinat doar în proporție de 33%. În câteva zile și bistrițenii vor ieși din scenariul roșu. La fel și Maramureșul (vaccinat 32%). De vreo săptămână - până în weekendul următor - vor avea nevoie județe precum Vaslui (28,24%) sau Vrancea (26,73%).

În schimb vor rămâne „înțepenite” în scenariul roșu fix Bucureștii, Ilfovul, Clujul, Timișul sau Brașovul, unde lumea „civilizată” s-a aruncat cu frenezie la ac.




Să ne uităm acum la celălalt capăt al Europei, în Irlanda, care e în acest moment în plin val 4. Irlanda e o țară foarte vaccinată, irlandezii s-au dus cuminței cu lăbuța întinsă la înțepat.

Ei bine, știți unde e epicentrul contagiunilor în Irlanda în acest moment? În comitatul (județul) Waterford, unde incidența e peste 10 la mie, cu un maxim de 14,8 la mie în Waterford City South. 

Pentru experți e șocant deoarece Waterford e cel mai vaccinat județ din Irlanda. În acest moment sunt vaccinați 99,5% dintre adulți și 96,6% din populația de peste 12 ani.

„Experții” sunt atât de șocați încât au ajuns să creadă că de vină pentru această contagiune imensă e ... lipsa imunității naturale.

Băh, ej prost?!!!

Păi nu de-asta ai terorizat un an întreg populația, ca să stea închisă-n casă și să nu-și formeze imunitate naturală, că ziceai că o papă virusul și o să apară un vaccin-minune, și acum vii să zici că... din cauza lipsei de imunitate naturală se îmbolnăvește accelerat șipălu'?!!! Cu consecințele de rigoare: aglomerarea spitalelor, decese de două ori mai multe ca în toamna trecută etc.

Concluzia e simplă: am ajuns să trăim niște vremuri în care „credința în Dumnezeu”, pe care o au sucevenii, se dovedește a fi mai protectivă, mai eficientă și mai puțin obscurantistă decât „credința în știință”.

Niciun comentariu: