12.11.21

O posibilă bombă: cei de la Pfizer știau încă de când își prezentaseră vaccinul pentru a lua aprobare de la FDA „ce conține vaccinul”

Ochii vigilenți ai internauților care știu unde să scotocească după informațiile relevante au descoperit încă de anul trecut o chestie incredibil de interesantă în filmul întâlnirii FDA din 22 octombrie 2020 prin care s-a discutat oportunitatea aprobării vaccinurilor anti-Covid, mai precis a vaccinului Pfizer.

La vremea respectivă informația nu a prea fost băgată în seamă, fiind repede „dismissed” de fact-checkerii de la Associated Press, Reuters etc. ca fiind teoria conspirației. Recunosc că nici eu nu am auzit de ea până în urmă cu câteva ore. Însă azi, privind-o după un an de zile, ne dăm seama că de fapt bomba abia acum poate exploda...

Dar despre ce este vorba? 

Păi este vorba despre faptul că în această întâlnire al cărei film e în continuare pe Youtube, la minutul 2:33:40 speakerul - cineva de la Pfizer, bănuiesc... - sare foarte rapid peste un slide care conține „Working list of possible adverse effects outcomes” / „Lista în construcție a posibilelor efecte adverse” - DRAFT (adică: „schiță, ciornă”) - ***Subject to change ***, adică: ***Se poate modifica oricând***.

Vorbim de momentul octombrie 2020, deci în urmă cu mai bine de un an, da?! Slide-ul trece foarte rapid, practic trebuie să fii foarte iute de mână ca să poți face acest stop-cadru:


Ei bine, iată care sunt acele „posibile efecte adverse” ale vaccinului Pfizer de pe lista care era „în construcție” și „subject to change”:

  • Sindromul Guillan-Barre - ăla care îți înțepenește juma' de față - acum e printre efectele adverse cvasi-recunoscute, imposibil de băgat sub preș;
  • Acute disseminated encephalomyelitis - huh?!!! ... deja intrăm în păsărească medicilor... în românește am găsit „encefalomielită acută diseminată” și cică poate să apară după anumite vaccinuri.
  • Transverse myelitis / mielită transversă, înțeleg de la o doamnă al cărui părinte a murit de la așa-ceva că e o boală autoimună care atacă măduva spinării... ce e al naibii de interesant, e că nu mai departe de ieri, 11 noiembrie, EMA - Agenția Europeană a Medicamentului - a vrut să listeze această „mierlită transversală” printre efectele adverse ale... vaccinului Johnson, dar astăzi... și-a retras avertismentul, sub pretextul că nu există, totuși, suficiente date. Hm... oare într-adevăr nu există suficiente date, sau mafioții ăia mai mici de la Johnson i-au amenințat pe mafioții mai mari de la Pfizer să nu se atingă de feliuța lor de plăcintă?...
  • Encephalitis / myelithis / encephalomyelithis / meningoencephalithis / meningitis / encepholapathy (sic!) - înțeleg și eu „encefalită”, „mielită”, „encefalomielită”, „meningită” etc. dar exceptând meningita, de care am mai auzit, restul bolilor habar n-am ce înseamnă și cum se manifestă...
  • Convulsions/seizures - convulsii, bâțâieli: există o grămadă de filmulețe care ilustrează realitatea, dar și ferocitatea acestui efect advers.
  • Stroke / atac cerebral, AVC - iarăși, oficial acest efect advers nu e recunoscut, dar neoficial există multă anecdotică și multe „morți subite” după vaccinare.
  • Narcolepsy and cataplexy / narcolepsie și / cu cataplexie, înțeleg că e o tulburare autoimună care face să-ți fie permanent somn și să nu te mai poți concentra în timpul zilei, în schimb noaptea nu poți dormi. Zombi, tată!
  • Anaphylaxis / șoc anafilactic, reacție alergică (d-aia nasoală). Te înțeapă o albină leșinată și pac!... la Bellu, doar bilet de dus.
  • Acute myocardial infarction / infarct. Crapă inima-n tine. Poc!
  • Myocarditis/pericarditis / miocardită/pericardită: în acest moment sunt un posibil efect advers recunoscut. Cazurile sunt atât de multe încât nu au mai putut fi băgate sub preș. Propaganda ne face să credem, însă, „că nu e nimic grav și că se resolvă de la sine în câteva săptămâni”. Să i-o zică și lui Florian Dagoury, (de acum fostul) campion mondial la apnee (scufundări de mare adâncime).
  • Autoimmune disease / vreo boală autoimună.
  • Deaths / moarte. Doar atât.
  • Pregnancy and birth outcomes / probleme legate de sarcină și naștere.
  • Other acute demyelinating diseases / alte boli grave demielinizante. Păsărească medicală... dar înțeleg că e vorba de boli în genul sclerozei multiple...
  • Non-anaphylactic allergic reactions / reacții alergice non-anafilactice.
  • Thrombocytopenia / trombocitopenie - alt efect advers „rar”, de acum recunoscut, al vaccinurilor...
  • Disseminated intravascular coagulation / coagulare intravasculară diseminată, cred că e boală care are legătură cu faptul că faci cheaguri de sânge anormal de multe.
  • Venous thromboembolism / tromboză venoasă.
  • Arthritis and arthralgia/joint paint / artrită, reumatism.
  • Kawasaki disease / boala Kawasaki, nu e despre motociclete ci despre „inflamarea pereților vasculari”.
  • Multisystem Inflammatory Syndrome in Children / Sindromul multisistemic inflamator la copii.
  • Și, cu voia dvs., ultimul efect de pe listă... ia te uită, ia te uită... Vaccine enhanced disease (VAED) adică nici mai mult, nici mai puțin, decât... ADE - anticorpi facilitatori, „antibody-dependent Enhancement” (VAED e o altă denumire pentru ADE).
În concluzie, câte „posibile” efecte adverse listau cei de la Pfizer în urmă cu un an? Nu mai puțin de douăzeci și două. Care nu au fost studiate cu adevărat niciodată. Cu toate acestea unele (cele pe care le-am marcat cu roșu) s-au manifestat încă din primul an, autoritățile fiind de acum obligate să le bage în rândul efectelor adverse recunoscute. Altele (AVC-uri, moarte subită, tromboze de tot felul și nu în ultimul rând ADE - a se vedea contagiunea nebună din țările hipervaccinate, dar și ce s-a petrecut la noi în valul 4) e evident că se manifestă, dar nu vor fi recunoscute, fiindcă implicațiile ar fi mult prea grave. Totuși, având în vedere cât de... precis întocmită pare această listă, înclin să cred că în timp, probabil nu mai mult de 2-3 ani, se vor manifesta încetul cu încetul toate bolile de mai sus, mai ales dacă gușterii încep să-și facă booster după booster și pun botul la propaganda sistemului.

5 comentarii:

Unknown spunea...

In aceeasi logica, daca gasim vreo urma ca cei de la politia rutiera au discutat despre efectele condusului imprudent, inainte ca Sirbu sa isi fi luat carnetul, atunci o sa avem dovada irefutabila (sic) ca Sirbu le-a facut pe toate (efectele). Mai mult, aia care discutau au fost complici.

Unknown spunea...

La momentul 2:20 e prezentat si ala care pretinzi ca este de la Pfizer. Este Steve Anderson, PhD, MPP, Director, Office of Biostatistics & Epidemiology, CBER. Adica un om de stiinta care a ajuns birocrat. La stat.

Unknown spunea...

Si fiindca vad ca de fapt nu ai pus link la film, sa remediem: https://youtu.be/1XTiL9rUpkg?t=8407

Lucian Sarbu spunea...

@Unknown: dacă nu ai nici o problemă cu chestiile astea, vaccinează-te.

Lucian Sarbu spunea...

Dacă ești trecut de 60-65 de ani sau dacă ai vreo boală nasoală chiar te sfătuiesc să o faci, că oricum, obiectiv vorbind, nu mai ai mult de trăit și dacă te vaccinezi ți-ai maximiza șansele de a trăi cât mai mult.