1.3.22

Un nor radioactiv ar „rezolva” multe...

Acest război nu e ceea ce pare.

Multe țări europene au anunțat „că își lasă cetățenii să lupte în Ucraina, dacă au chef”. Bă nene, ești nebun?! Deci în loc să militeze pentru pace, țările UE n-au nimic împotrivă să fie trimiși mercenari acolo?

Pentru ce se dorește transformarea Ucrainei într-o nouă Sirie? În Siria mercenarii sponsorizați de NATO și UE aveau ca misiune să-l dea jos pe Assad. Aici ce misiune vor avea? Să cucerească Moscova?

Lucrurile s-ar putea rezolva foarte simplu. Ucraina își asumă neutralitatea și Rusia își retrage armatele. Ucrainei i s-ar putea oferi aderarea la UE contra neutralității. Așa cum sunt și Finlanda sau Suedia. Ar fi bună pace între vecini și Ucraina ar putea profita la maxim de poziția de pod strategic între UE și Rusia, chiar și fără Crimeea și Donbass.

Nu știu ce misiune ar putea avea mercenarii care vor fi trimiși în Ucraina dar cred că un nor radioactiv plutind deasupra Europei la vară ar fi o explicație convenabilă pentru foarte multe lucruri. De pildă, o „mică epidemie” de cancer care, nu-i așa?... nu ar avea de la ce altceva să apară...

Ca să produci un nor radioactiv nu e nevoie de nici un război nuclear, e suficient ca un grup de mercenari bine instruiți să arunce în aer vreun reactor. Pe teritoriul Ucrainei sunt 15 reactoare funcționale în 4 locații: Hmelnițki și Rovno în zona de vest, departe de invazia rusă, „Ucraina de Sud” și Zaporojie destul de aproape. De altfel de la Zaporojie au și fost relatări privitoare la intrarea trupelor ruse în centrală, e neclar dacă ucrainienii o mai dețin sau nu. De asemenea, ar mai fi și centrala de la Cernobîl, care e închisă și care e deja în mâna rușilor. „Un mic accident” în vreuna din aceste locații ar fi extrem de convenabil pentru Ursula von der Leyen și acoliții ei, care se fac deja direct vinovați de moartea a peste 20.000 de cetățeni UE prin injectarea cu mizeriile mRNA (cf. datelor din EUDRA). Vor putea spune că nu vaccinurile au adus viitoarea epidemie de cancer, ci norul lui Putin.

Oricât de dement pare acest scenariu, nu uitați că aveți de-a face cu criminali în masă. După cum zicea Stalin, de la un anumit număr încolo morții devin o simplă statistică.

Niciun comentariu: