7.3.22

Rușii susțin că ucrainenii vor folosi gazul rusesc... ca să pună presiune pe Europa! :))))))

Presa rusă îl arată pe un cretin, un deputat din Rada ucraineană, Alexei Goncearenco, zicând că Ucraina trebuie să oprească robinetul de gaz, fiindcă rușii fac o grămadă de bani și Europa... e rea și nu le dă avioane.

Iuri Vitrenko, șeful companiei de gaz din Ucraina, ar fi declarat în acest articol din Frankfurter Allgemeine Zeitung cam același lucru.

Canalul de Telegram ucrainean „Rezident” citează surse din proximitatea lui Zelensky care susțin și ele că dacă Ucraina tot are în mână robinetul cu gaz al lui Putin, ar putea să-l închidă.

Sincer să fiu, din punct de vedere militar ucrainenii cam au dreptate, adică dacă tot au mâna pe un instrument de presiune, de ce să nu-l folosească?... numai că în momentul în care ar face una ca asta, toate oile din Occident vor înțelege instant cine e statul terorist și cine nu vrea să oprească un căcat de război care se putea opri în primele 3 ore dacă Putin avea niște oameni normali la cap cu care să discute.

Apropo de asta, știați că războiul cel mai scurt din istorie a durat... 38 de minute? :) E vorba de un mic război dintre principatul Zanzibar și Marea Britanie desfășurat în 1896. Sultanul din Zanzibar i-a enervat pe englezi, ăștia au adus un vas de război și i-au tras vreo două capace, dărâmându-i palatul, și ăla s-a potolit instant. 

Așa ar fi putut face și Zelensky dar, nah, cine ar mai fi fost acum idolul coafezelor?!

Niciun comentariu: