9.3.22

Bombă: Victoria Nuland a confirmat azi-noapte în Congres...

 ... existența biolaboratoarelor americane în Ucraina, și nu numai: ea a zis că americanii sunt preocupați ca nu care cumva ce e acolo să intre în mâna rușilor.

Pentru că rușii, nu-i așa?... sunt băieții răi ai planetei.

Vă reamintesc succesiunea faptelor:

- În mai 2020 rușii și chinezii le-au cerut americanilor să le dea voie să inspecteze laboratoarele biologice din Ucraina; în stilul caracteristic, aceștia au răspuns că „nu-i treaba voastră” (sursa: Time to reveal what's going on in U.S. biolabs - CGTN).

- În prima zi de război rușii au bombardat în mod ciudat mai multe locații din Ucraina pe care mai mulți ochi vigilenți le-au remarcat ca potrivindu-se la fix cu harta laboratoarelor americane (am scris aici: Ucraina, o Rusie mai mică înțepenită în anii '90).

- A doua zi, ambasada americană din Ucraina a șters de pe această pagină orice referință la documentele PDF care descriau programele de finanțare a diverselor laboratoare.

- Pe 6 martie rușii au prezentat pe larg ceea ce ei consideră a fi documente originale ale administrației de la Kiev din care ar rezulta că ucrainenii au declanșat  o operațiune de distrugere a oricăror date compromițătoare, dar și faptul că în laboratoarele acelea se desfășurau activități care încălcau în mod flagrant convențiile internaționale.

- Bineînțeles, informațiile rușilor nu sunt preluate de mass-media mainstream, dar în mod foarte ciudat ele nu sunt preluate imediat nici de mass-media prietenă, cu excepția Telesur (Venezuela); în schimb, PressTV (Iran) și CGTN (China) tac.

- Totuși, după două zile, pe 8 martie, chinezii formulează către americani un punct de vedere în care le cer răspicat să spună ce dracu' se întâmpla în acele laboratoare (China urges U.S. to disclose more details about biolabs in Ukraine - CGTN). Putem presupune că tovarășii chinezi au luat informațiile de la ruși, le-au studiat și ei, și după ce s-au convins că e posibil să existe un sâmbure de adevăr, au acționat.

- Azi-noapte Victoria Nuland confirmă informațiile în congres, dar zice că sunt rușii băieți răi.

- Chinezii nu se mai rețin și publică și ei toată povestea: Russia reveals evidence of U.S.-funded bio-program in Ukraine - CGTN, ceea ce înseamnă că de acum publicul occidental va avea acces la aceste informații în ciuda blocării surselor de informare „rusești”. Mă rog, în Occident ar putea fi blocat și CGTN...

Întrebarea e: ce apără cei de la Kiev cu atâta îndârjire, în ciuda faptului că țara e distrusă metodic de război? „Sărăcia și nevoile și neamul”? Sau își apără fundul de un posibil drum, doar dus, către Tribunalul Penal Internațional?

2 comentarii:

Dumitru spunea...

Buna sinteza cu laboratoarele.
Din ce mai citesc si pe bloguri de-a rusnacilor...ei insisi recunosc
ca la capitolul propaganda si PR sunt batuti clar de West.
Acuma expresia ta:"un posibil drum, doar dus, către Tribunalul Penal Internațional?"
Pai si Trebunalu ala cine sa-l prezideze?
Ca si Occidentu acuza Rassia de crime contra umanitatii.

Bursucul spunea...

După cum se zice: Stay tuned!

https://www.thegatewaypundit.com/2022/03/breaking-russia-convenes-un-security-council-meeting-present-biolab-evidence-friday-10/