6.3.22

Încep să apară documente despre laboratoarele din Ucraina? (ce zic rușii 3)

Încep rușii să dea pe țeavă ce au găsit în Ucraina?

Pe Sputnik au publicat următorul document: [i]


Poza 1. Presupus ordin al Ministerului Sănătății din Ucraina

Se susține că ar reprezenta un ordin al Ministerului Sănătății din Ucraina care îi instruia pe data de 24.02 pe cei responsabili să distrugă de urgență probele legate de aceste biolaboratoare. Traducerea textului din ucraineană ar suna cam așa:

„Ca urmare a introducerii stării de război în data de 24.02 Ministerul Sănătății vă solicită de urgență distrugerea agenților patogeni utilizați în laborator”.

Sputnik SUA dă mai multe amănunte și adaugă mai multe imagini.

Poza 2. Diverși agenți patogeni?

Poza 3. Agenți patogeni distruși?

Mai sunt încă două scanuri, care conțin instrucțiuni de distrugere. Nu le pun și pe alea, cine caută, găsește. Sunt curios să văd dacă în mass-media noastră se va sufla o vorbă despre această chestiune. De asemenea, ar fi interesant de știut cât de legale erau cercetările cu acele bâzdâgănii. Informația a fost publicată chiar de către Ministerul Apărării din Rusia, nu doar de mass-media. Deci este oficială. Este greu de crezut că va ajunge să circule pe scară largă în Occident, deoarece tot ce înseamnă sursă de știri rusă este blocată.

De asemenea, și Pușilin - unul dintre liderii separatiștilor din Donbas - a publicat imagini cu un presupus „laptop NATO” pe care l-ar fi găsit într-o locație a batalionului Azov (extremiștii).  Laptopul pare în perfectă stare de funcționare și are lipite de el niște stickere de inventar NATO. Imaginile nu sunt detaliate și nu se zice ce e în acel laptop - ele sunt publicate, probabil, ca „amenințare” la adresa occidentalilor. Secretele de acolo, dacă există vreunul, vor fi cu siguranță folosite în negocieri.

LE Pușilin zice că laptopul conținea planuri ale unui atac ucrainean coordonat împotriva republicilor separatiste și a Crimeei care ar fi urmat să înceapă pe 8 martie, dar nu am văzut până acum mai multe amănunte. 

Ce e cert, e că ucrainenii aveau concentrată în zonă o mulțime de arme, echipamente militare și soldați, dovadă că nici până acum Rusia nu a reușit să închidă de la nord la sud „cazanul” din Donbas.

LE. Și aici e ceea ce a postat aseară Ministerul Apărării din Rusia:


--

[i] De pe Sputnik le-am luat eu, dar se pare că ele circulă masiv prin multe alte publicații și agenții de presă rusești.

Niciun comentariu: