17.3.22

Se pregătesc rușii să dea „nucleara” Occidentului?

Astăzi Ministerul Apărării din Rusia a ținut un briefing foarte interesant în care pe lângă obișnuitele informații triumfaliste legate de ce tehnică militară ucraineană au mai distrus și cât au mai înaintat pe teritoriul Ucrainei, au vorbit și despre biolaboratoare, dar dintr-o perspectivă cu totul și cu totul nouă.

- Pentru prima oară au specificat foarte clar că tot ce au prezentat și tot ce vor prezenta în continuare sunt documente veritabile fără nici o urmă de dubiu.

- Documentele sunt primite direct de la angajați ucraineni ai acelor laboratoare, ceea ce înseamnă că Rusia ori are spioni infiltrați în programul biologic, ori a capturat oameni de știință care lucrează la acel program.

- Americanii erau implicați fără doar și poate în aceste cercetări, ei le supervizau, cercetările se desfășurau în principal la Harkov.

- În curând vor fi prezentate dovezi că programele dezvoltate aici au folosit la răspândirea de boli pe teritoriul Marii Britanii și al altor țări UE.

Cu această ultimă frază nu putem anticipa decât „nucleara” pe care Rusia se pregătește să o dea Occidentului. Chiar dacă mass-media rusească (RT, Sputnik) e cvasi-interzisă în Occident, rușii știu că încrederea occidentalilor în mass-media lor de acasă e la pământ, mai ales după ce au fost mințiți cu nerușinare în ultimii 2 ani. De aceea occidentalii urmăresc cu aviditate canale media alternative. Cei mai influenți influensări antivacciniști au sute de mii de urmăritori pe Telegram. Dr. Malone a fost banat la începutul lui ianuarie de pe Twitter, unde avea 500.000 de followeri, și a trecut imediat pe Gettr, o rețea de vreo 20 de ori mai mică decât Twitter, unde a adunat până acum...368.000 de followeri. Transmisiunea RT a fost banată de peste tot, canalul RT a fost interzis pe Youtube, dar a trecut pe Rumble. Dovada (dacă nu credeți dați click mai jos, e chiar transmisiunea RT, în direct, bineînțeles necenzurată și „la liber”):

Și tot așa. Pur și simplu circulația informației nu mai poate fi controlată cu mijloace soft, ca în urmă cu 50 de ani. Pe asta mizează și rușii, ei știu că în momentul în care vor produce informații convingătoare acestea vor fi preluate imediat pe canalele alternative, și chiar dacă informația nu va ajunge la publicul-țintă cu aceeași rapiditate cu care ar ajunge dacă publicul țintă ar avea acces direct la RT și Sputnik, oricum în 5-6 zile informația va ajunge unde trebuie.

Și va fi suficient să-i convingi pe occidentali că Ucraina era placă turnantă în toată porcăria asta cu coronavirusul și cu cine știe ce alte mizerii de boli și viruși, ca să se ducă naibii susținerea oamenilor pentru Ucraina. În clipa aia oamenii vor fi furioși și vor cere explicații, nu doar pentru faptul că guvernele lor susțin un război absurd, ci și pentru prețurile la energie, inflație, șomaj.

Strategia Occidentului de a-l învinge pe Putin e una complet cretină. Ei își închipuie că dacă-i privează pe ruși de chiflele cu plastic de la McDo sau de mobila de unică folosință de la IKEA, rușii or să cadă-n cur și se vor revolta împotriva lui Putin. Aiurea! Până să se întâmple una ca asta Occidentul riscă să aibă de-a face cu propria revoltă internă.

Niciun comentariu: