11.2.22

De ce așa-zisul „vaccin” Pfizer ar trebui echivalat cu o armă bioteroristă


Ahmed Mahmud al-Papuk, un tânăr insurgent dintr-o rețea de jihadiști, e ferm convins că dacă își va pune o centură de dinamite în jurul corpului și se va arunca în aer în mijlocul unei biserici creștine va ajunge în Rai unde va face dragoste non-stop numai cu virgine de 18 ani (presupunem că își închipuie că Raiul e plin ochi de pastile de Viagra furnizate de Pfizer, că altfel după primele 2-3 fete ar cam trebui să fie leșinat).

Pe cale de consecință, într-o zi cu soare Ahmed Mahmud al-Papuk își anunță șefii că e gata de „marele gest”, își leagă centura în jurul corpului, se duce într-o biserică creștină și se aruncă în aer. Dacă Ahmed va ajunge sau nu în Rai, nu știm. Vom afla și noi după ce vom trece Styxul, în tărâmul lui Hades, și vom putea să-i întrebăm pe cei de acolo ce s-a ales de capul tânărului insurgent.

Dar cine moare în urma gestului necugetat al lui Ahmed? Păi, în primul rând mor nefericiții care se întâmpla să fie în acea biserică la momentul detonării. Ăștia sunt complet nevinovați, au murit ca niște pui de găină, fără să știe ce-i așteaptă, fără ca măcar să poată bănui că printre ei s-a strecurat un idiot care vrea să se arunce în aer.

Mai mor, de asemenea, chiar și unii musulmani de-ai lui Ahmed care treceau din întâmplare prin zonă și cărora se întâmplă să le cadă câteva cioburi în cap, și care habar n-aveau ce-i paște dacă trec pe acolo în acel moment.

Și cine scapă? Păi scapă, în primul rând, cei care știau ce pregătește Ahmed, și care au știut să se ferească de zona dezastrului, și mai scapă imensa majoritate a populației musulmane, care n-are nici o treabă cu bisericile creștine. Musulmanii „sunt salvați” de un pericol care oricum pe ei nu-i privea.

Acum închipuiți-vă că în locul lui Ahmed Mahmud al-Papuk punem așa-zisul „vaccin” Pfizer.

Știm încă din toamnă, indubitabil, că vaccinul are ciudata proprietate de a face ca virusul să circule mai ales printre vaccinați. Informația aceea a fost confirmată și răs-confirmată de atâtea ori de atunci încoace (cifrele relative de circulație din UK sunt de-a dreptul înfiorătoare) și confirmarea supremă vine din România, unde în ultimele două săptămâni virusul i-a infectat mai mult pe vaccinați, în condițiile în care vaccinații nu reprezintă decât vreo 41-42% din populație.

La noi nu mai merge să zici că vaccinații se infectează mai mult - atât la modul absolut, cât și relativ - fiindcă sunt mult mai mulți.

Hai, gata cu vrăjeala. 

Pur și simplu vaccinații cară virusul. Se lipește virusul de ei ca marca de scrisoare. De ce? Dracu' știe. Să explice ăștia care sunt „savanți” și „specialiști”. 

Treaba asta s-ar fi văzut, de altfel, încă din valul Delta, dar ne aducem aminte cum vaccinații erau scutiți de la testare. Și chiar și așa, au fost săptămâni pe vârf de val în care vaccinații infectați tot s-au numărat cu zecile de mii. Autoritățile noastre încă mai susțineau, în ciuda tuturor dovezilor contrarii, aberația din primăvară cu „vaccinații care nu transmit virusul”. Au renunțat relativ târziu la ea.

Avem, așadar, un virus a cărui circulație exprimată indiferent cum, adică ori în termeni absoluți, ori în termeni relativi, arată că fix populația „imunizată” e cel mai al naibii răspândac.

Dar cine suferă cel mai mult?

Păi cei ce suferă cel mai mult, sunt nevaccinații, mai precis - bătrânii nevaccinați (că de fapt ei mor de la Covid). Fiindcă, fără să aibă nici o vină, aceștia se trezesc cu Ahmed Mahmud al-Papuk în mijlocul lor, îmbrăcat în dinamită, gata să se detoneze.

Iată de ce așa-zisul „vaccin” Pfizer (și nu numai!) ar trebui clasificat drept armă bioteroristă.

Motivația acestei afirmații deosebit de dure e foarte simplă.

Dacă reducea, chiar și cu 5%, circulația virusului (contagiunea), era cu adevărat un vaccin. Unul prost, ce-i drept, dar unul adevărat. 

Dacă nu reducea contagiunea, dar nici nu o înrăutățea, era, pur și simplu, un produs prost pentru scopul propus. Hei, dar putea fi reclasificat ușor drept terapie preventivă anti-Covid. O injecție pe care s-o faci așa cum iau copiii propolis C iarnă, strict preventiv, ca să nu răcească, sau să facă forme mai ușoare de răceală. Un întăritor pentru organism. Chiar dacă eficacitatea injecției împotriva contagiunii ar fi fost zero (ca și propolis C în cazul răcelilor la copii), ar fi fost, totuși, un produs absolut legitim. 

Dar el nu doar că nu reduce circulația virusului, și nu doar că nu e neutru din acest punct de vedere: acum e evident că o favorizează, cifrele o spun negru pe alb. Deci bătrânii care mor nevaccinați, și care - proporțional - sunt mai mulți decât cei vaccinați o fac datorită unei maladii a cărei răspândire e favorizată fix de ceea ce ar trebui să... imunizeze. 

Agentul imunizării răspândește boala și, pe cale de consecință, ucide.

Tocmai de aceea trebuie să fii de-a dreptul tâmpit, sau ticălos, să postezi așa ceva:

Domnul acesta înțeleg că e „un mare specialist”. Un „expert”.

Toate datele din Israel arată negru pe alb că majoritatea celor care mor, sunt bătrâni vaccinați cu 2-4 doze dar, e adevărat, ca risc relativ (rata la 100.000) numărul nevaccinaților care mor e mult mai mare decât al vaccinaților. E incontestabil. Nimeni nu contestă asta (decât dacă e nebun).

Dar asta creează impresia greșită că „vaccinul protejează de Covid”. Păi, acest „mare specialist” tocmai spală cadavrul (sau, mă rog, ceea ce a rămas din el) lui Ahmed Mahmud al-Papuk. 

Practic, el zice cam așa: „Domn'e, e adevărat că mor creștinii din Biserica în care s-a detonat Ahmed, da' nu-i așa grav, ia uitați-vă câți musulmani au rămas vii.”

Păi, da, dar toată situația e de așa natură încât marea majoritatea a musulmanilor ar fi scăpat vii, și marea majoritatea a creștinilor ar fi fost uciși. Pentru că asta a și urmărit Ahmed. Ahmed fiind un terorist care crede că va regula virgine non-stop în viața de apoi.

Întrebarea e: nu mai bine stătea Ahmed pe fundu' lui, fără să se detoneze, caz în care nu mai murea nimeni, nici creștin, nici musulman?

Adică: nu mai bine stătea Pfizer al-Papuk pe fundu' lui și nu ne fericea cu niciun vaccin, ceea ce, după toate aparențele, ar fi dus automat la scăderea contagiunilor și, pe cale de consecință, la reducerea numărului de morți care au fost condamnați să moară degeaba?

Niciun comentariu: