23.2.22

23.02, ziua falimentului definitiv al narațiunii vacciniste. Ridicați restricțiile!

Astăzi au apărut informațiile pe episăptămâna 7 și dezastrul e total: de acum, vaccinații sunt majoritari printre infectați, din toate punctele de vedere. Până și autoritățile au fost nevoite să recunoască faptul că 50,2% dintre infecții au fost la vaccinați.

Lucrurile sunt cu atât mai grave cu cât Omicron e, realmente, o glumă. Nu e un virus foarte blând, așa cum se zice, dar nici cine știe ce: într-un top al celor mai nasoale stări gripale pe care le-am avut de-a lungul vieții, Omicron ar fi cel mult pe locul 5. Episodul ciudat din decembrie 2019, pe care eu l-am pus pe seama primei variante de Covid, ar fi pe locul 2. Cel mai nasol am tras de la o gripă pe care am făcut-o pe la începutul lui 1999.

Concret, Omicron m-a „imobilizat” doar o zi, cel mai enervant lucru fiind durerea de cap. În rest nimic nu e ieșit din comun. De altfel, dacă n-ar fi fost durerea de cap, nici măcar ziua aia nu m-ar fi imobilizat, fiindcă oricine poate trăi cu o mică durere în gât și câțiva muci. Debutează fulgerător și cel puțin la mine a trecut la fel de fulgerător (în 48 de ore de la acutizarea durerii de cap și în 72 de ore de la primul simptom, o ușoară iritație în gât, eram 99% refăcut), dar de îndată ce mi-a ieșit testul pozitiv i-am dat în cap cu superdoze de Agripavi, vitamine și ceaiuri. Cu siguranță m-a ajutat și faptul că între timp mi-am reglat nivelul de vitamina D, astfel încât atunci când virusul m-a pocnit și o fi vrut să-și facă mendrele, eram „blindat” pe dinăuntru.

De aceea e de neînțeles cum naiba reușesc ăștia să găsească atâția vaccinați infectați, având în vedere că omicronul ăsta, până îți dai seama că îl ai, s-a și dus. Nu ne rămâne decât să bănuim că vaccinații or bolânzi mai mult de pe urma lui, astfel încât să aibă timp să fie testați.

Mie mi-a confirmat infecția un test nazal pentru acasă. Testele cu salivă se pare că sunt niște porcării, nu dau niciodată nimic.

Este evident că de acum restricțiile nu mai au nici un sens. Ele vor fi, cu siguranță, ridicate la un moment dat. Dar nu va trebui să ne bucurăm de ridicarea lor și să le luăm ca pe un favor. Nu trebuie să uităm, în primul rând, că totul a pornit în primăvara lui 2020 de la „hei, e nevoie de vreo 2 săptămâni pentru aplatizarea curbei” și că s-a ajuns la nici 2 ani de la acel moment, în numele aceluiași ipotetic „bine sanitar”, să ni se fure drepturile și să fim decăzuți din societate. Cei care au făcut asta trebuie să plătească amarnic. Dacă nu vor plăti, data viitoare vor face la fel!

Niciun comentariu: