26.2.22

Alte două bombe din timpul răzbelului ruso-ucrainian

Pică bombele în timpul acestui război, ceva de speriat. Zilele acestea au mai căzut două.

Prima: cel puțin teoretic, vaccinul mRNA chiar poate modifica ADN-ul celulelor organismului care îl primește. Acest lucru rezultă dintr-un studiu peer-reviewed publicat de un colectiv de cercetători suedezi: Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line (mdpi.com)

Unul dintre bloggerii mei preferați, Igor Chudov, l-a analizat pe larg. Și comentariile de acolo sunt foarte interesante. Dar studiul deja face înconjurul blogosferei și al mediei fringe, pentru că Pfizer și Moderna se jurau pe roșu că așa ceva nu se poate. Sigur, modelul suedezilor se bazează doar pe experimente in vitro, încă nu a analizat nimeni la modul concret ADN-ul cuiva vaccinat, dar simplul fapt că teoretic se confirmă ceea ce Alexandra Henrion-Caude și alți cercetători maziliți avertizau, tot teoretic, că se poate întâmpla, e suficient să dea frisoane, pentru că procesul acesta de „reverse transcription” se pare că este similar cu ceva ce face și virusul HIV (care dă boala SIDA). Și confirmă, de fapt, că avem de-a face cu terapii genetice, nu cu vaccinuri.

Și AHC comentează:

A doua bombă, absolut bizară: un senator din îndepărtatul Chile a propus o lege care să combată ... discriminarea la muncă a persoanelor modificate genetic (?!!!). Inițial am crezut că e o glumă, dar nu, legea există pe siturile oficiale chiliene (Ley num. 21422 'PROHÍBE LA DISCRIMINACIÓN LABORAL FRENTE A MUTACIONES O ALTERACIONES DE MATERIAL GENÉTICO O EXÁMENES GENÉTICOS' și primul ei articol sună așa: 

Artículo 1°.- Ningún empleador podrá condicionar la contratación de trabajadores, su permanencia o la renovación de su contrato, o la promoción o movilidad en su empleo, a la ausencia de mutaciones o alteraciones en su genoma que causen una predisposición o un alto riesgo a una patología que pueda llegar a manifestarse durante el transcurso de la relación laboral, ni exigir para dichos fines certificado o examen alguno que permita verificar que el trabajador no posee en su genoma humano mutaciones o alteraciones de material genético que puedan derivar en el desarrollo o manifestarse en una enfermedad o anomalía física o psíquica en el futuro.

WTF?!!! 😲

De la răsturnarea lui Allende (1973) încoace, Chile a fost mereu laboratorul experimental al economiei viitorului. Toate tâmpeniile neoliberale au fost experimentate mai întâi acolo. E greu de spus ce urmăresc chilienii, momentan, cu această lege. Citiți mai multe pe Daily Expose.

Aceste două nebunii se adaugă, așadar, la cea de ieri. Este incredibil, cred că dacă războiul dintre Rusia și Ucraina se mai prelungește, o să avem parte de o mulțime de asemenea bombe care par să iasă la iveală fix acum, când ochii tuturor sunt îndreptați în altă parte.

Niciun comentariu: