25.2.22

A naibii coincidență!

Fix în ziua în care Rusia a luat la bumbăcit Ucraina, explodează (în fine!) și în mass-media „mainstream” ceea ce se știa deja de peste un an din media „fringe”: coronavirusul conține o secvență genetică patentată de compania Moderna încă din perioada 2016-2017 ceea ce, având în vedere că șansele naturale pentru o astfel de coincidență sunt de 1:3.000.000.000 (una la trei miliarde), arată că putem conchide, cu un grad imens de certitudine, că virusul a fost într-adevăr produs într-un laborator.

Golanii care au făcut toată această porcărie sunt bucuroși, de acum răzbelul ruso-ucrainian, și ce o urma după, va asigura multă vreme titluri mari pe prima pagină a siturilor de știri, ceea ce înseamnă că „bombele” Covid vor fi puse undeva la rubrica „și altele”. Uitați-vă la mutra de porc satisfăcut cu care CEO-ul Moderna, Stephane Bancel, recunoaște rânjind că ipoteza plecării virusului dintr-un laborator nu (mai) e deloc una extravagantă:

Vă reamintesc că porcul susnumit și-a șters la începutul lunii februarie conturile de social media, și că în ultimii 2 ani a transformat constant în cash acțiuni Moderna în valoare de peste 330 de milioane dolari.

Oamenii ăștia au comis crima și acum pleacă de la locul faptei. Prostimea va rămâne să se uite la capacele pe care Putin i le trage lui Zelensky. Cei mai inimoși își vor colora profilul de Facebook în albastru și galben, și vor da câțiva bănuți pentru bieții refugiați.

PS. Să vedeți cum va fi și când li se va spune vaccinaților, tot pe ultima pagină, și tot la rubrica „și altele”, că de acum sunt bolnavi de SIDA. Desigur, nu de SIDA dată de virusul HIV, Doamne ferește. E vorba de ceea ce experții „fringe” au denumit colocvial vAIDS - vaccine acquired immuno-deficiency syndrome, „sindromul imunodeficienței umane dobândite prin vaccinare”. Adică faptul că vaccinul le-a paradit imunitatea. 

Această fiind și cea mai simplă explicație a faptului că vaccinații - ceea ce de acum vedem cu ușurință și la noi - sunt principalul segment societal vulnerabil în fața virusului, singurii care par a nu fi în stare să-și formeze o imunitate naturală de durată.

Pică bombele, pică bombele, bum, bum, bum... 

Niciun comentariu: