29.1.22

Mass-media zice azi ceea ce se va întâmpla mâine, dacă înțelegi ecuația de bază a pandemiei

Priviți imaginea de mai jos. Ea reprezintă căutările despre „miocardită” din Google, de pe teritoriul SUA, din 2004 încoace.


Click pentru mărire


După cum se vede, vorbim de o condiție medicală a cărei raritate nu pare a fi deloc afectată pe parcursul a mai bine de 15 ani. „Interesul” publicului explodează brusc în septembrie 2020, scade, și apoi devine de-a dreptul incredibil pe parcursul lui 2021, pe măsură ce se vorbește de miocardită ca efect advers al vaccinurilor mRNA pro-Covid (de acum încolo le voi numi „pro”-Covid deoarece în clipa asta e evident pentru orice 🐑 oaie behăitoare că injecțiile favorizează contagiunea, nu o împiedică).

Dar de la ce a pornit totul în septembrie 2020?

Ei bine, în septembrie 2020 totul a pornit de la o singură declarație a unui obscur medic de la universitatea Penn, Wayne Sebastiannelli, care a zis într-o oarecare ședință de board a universității că i se pare lui că 30-35% dintre atleții care au făcut Covid, au miocardită.

Imediat, mass-media principală (CNN, Yahoo! Sports etc.) a reluat cu ample comentarii declarațiile lui, cimentând public ideea conform căreia „Covid = miocardită”. Au apărut imediat studii care să „sprijine” chestia asta și publicul a fost pregătit sufletește că post-Covid urmează să rămâi cu miocardită, deși până la data aceea fuseseră deja înregistrate oficial la nivel global cca. 30 de milioane de cazuri de Covid, deci dacă miocardita ar fi fost cu adevărat un efect îngrijorător care să afecteze 30-35% din pacienții afectați, ar fi trebuit să ai nu mai puțin de 10 milioane de persoane afectate, pe tot globul. Deci s-ar fi văzut pe tot globul pământesc că există această problemă.

Ceea ce e mai frumos e că la numai câteva zile de la acea declarație, omul a retractat-o. Aveți aici declarația de retragere a declarației: Penn State says no players have myocarditis

Dar nu mai contează. Furtuna s-a pornit și undeva în inconștientul colectiv a rămas înfipt „Covid = miocardită”. Pe graficul Google Trends se vede cum interesul pentru această temă mai durează o vreme, până când începe încetul cu încetul să scadă. În martie 2021 deja căutările despre „miocardită” se apropiau de media istorică. Ce e miocardita? O afecțiune care îi privește pe foarte puțini.

Să recapitulăm. Un oarecare medic sportiv face o oarecare declarație care nu se bazează pe nimic. Declarații de-astea, în board-ul universităților, probabil că sunt făcute zilnic nu doar de medici ci și de contabili, decani, portari, profesori, femeia de serviciu, studenți etc. fără ca mass-media să le bage în seamă. Totuși, din cine știe ce motiv, mass-media decide să pună reflectorul pe obscura declarație a acestui medic - ulterior retractată - și să facă un întreg tam-tam în jurul ei. Întâmplător? Nu cred.

În luna mai 2021 miocardita e recunoscută oficial ca posibil efect advers al vaccinurilor mRNA

În fond, mass-media a făcut ceea ce a făcut și „tabăra cealaltă” cu declarația acelui CEO de asigurări care a zis că în 2021, în mod absolut ciudat, s-a observat o mortalitate excesivă de 40% la americanii de vârstă activă. Culmea e că mass-media a fost mucles pe acest subiect, deși declarația acelui CEO e ușor verificabilă și se coroborează perfect cu o grămadă de date. Din fericire declarația a fost descoperită de „tabăra cealaltă” și acum nu mai poate fi ascunsă.

În luna mai 2021 discuția despre miocardită reapare cu putere, fiindcă începe să fie recunoscută drept efect advers al vaccinurilor pro-Covid. Dacă nu mă înșel primii care au observat treaba asta au fost medicii din Israel, dar acum se vorbește cu atâta lejeritate de miocardita post-vaccinare, încât ai zice că e o mică migrenă. Și, în fond, de la Covid poți să o pățești mai rău, nu?!

În realitate, astăzi avem toate motivele să credem că în septembrie 2020 miocardita ca posibil efect advers al vaccinurilor era deja cunoscută din trial-urile vaccinurilor pro-Covid, care erau în plină desfășurare. Și tocmai de-aia, ca să-și acopere viitoarele urme, păpușarii au început să scrie încă de pe atunci the Great Narrative (apropo: așa se numește ultima carte a lui K. Schwab, o citesc chiar în perioada asta).

Să ne amintim ecuația pandemică de bază (explicația aici):

Big Pharma = Big Tech = Big Media = Big Money

În septembrie 2020 „Big Pharma” deja știa la ce vor duce vaccinurile pro-Covid (dovada aici), așa că băieții încep să comploteze cu prietenii lor din „Big Media” și din „Big Tech” pentru influențarea sentimentului public. Pentru ca împreună să facă „Big Money”.

Știind modul de acțiune al impostorilor, ce previziuni putem face despre viitor?

Păi, știind în acest moment că băieții ăștia lucrează încă din prezent la influențarea viitorului sentiment public, putem deduce, pe baza gogoșilor publicate în „Big Media”, că următoarele lucruri vor avea loc cândva în viitor:

- în Occident va urma un val enorm de boli autoimune, dar de vină, firește, va fi „dieta occidentală”, nu care cumva să vă gândiți la prostii: Global spread of autoimmune disease blamed on western diet (de unde deducem că va urma o creștere a incidenței bolilor autoimune în populația vaccinată masiv)
- vitamina D nu e chiar așa de „toxică”, până la urmă, hm, cică scade riscul de a face o boală autoimună (uau, deci conspiraționiștii au dreptate?!... asta înseamnă că e indicată inclusiv ca adjuvant în tratamentul anti-Covid?!!!... uau!!!... uau!!!... uau!!!...): Vitamin D and fish oil supplements may help prevent autoimmune disease, study says (de unde deducem că sfaturile de bun simț ale „conspiraționiștilor” vor ajunge la un moment dat mainstream) *
- dacă simți că te-a luat vreo bâțâială după ce ai fost înțepat, să știi că e doar în capul tău, se numește „nocebo effect” (nebunule!... nebuno!... care nu crezi tu în știință...): ‘Nocebo effect’: two-thirds of Covid jab reactions not caused by vaccine, study suggests (de unde deducem că vor fi atât de multe îmbolnăviri inexplicabile încât cel mai simplu va fi să fie reduse, pur și simplu, la nebunie, la o simplă boală de nervi)
- dacă te uiți prea mult la televizor riști să faci... cheaguri de sânge: Blood clots: The everyday activity linked to 35% higher risk of blood clots - 'risky' (de unde deducem că toți ăia care vor muri brusc, cu telecomanda în mână, o vor face din vina lor, că sunt prea leneși)
- etc. etc. etc. Exemplele de astfel de absurdități au devenit în ultima vreme abundente. Din câte îmi dau seama sursa majorității absurdităților preluate de „Big Media” este situl MedicalNewsToday.com, care e foarte bine văzut și de Google. Multe articole par serioase, dar foarte multe par de-a dreptul imbecile, acestea fiind cu precădere citate de „Big Media”. Este un site editat de Healthline Media UK, o companie deținută de Red Ventures, una dintre marile companii obscure implicate în publicarea online.

---
Note:

* Apropo de asta: cunoașteți oameni care au rămas cu ganglionii umflați după injecția anti-Covid și cărora nu le vine să creadă că e de la vaccin?
Pasul 1. Puneți-i să se uite în EUDRA la Pfizer : Efecte adverse : Sistem circulator. Ganglionii umflați se numesc „Lymphadenopathy / limfadenopatie”, găsiți tot la mine pe blog cum se face căutarea. Se poate observa cu ușurință că este, de departe, cel mai raportat efect advers al vaccinurilor pro-Covid în ceea ce privește „bolile de sânge și ale sistemului limfatic” dar și că, totodată, cca. un sfert din cazuri s-au rezolvat
Pasul 2. Așadar să-și ia medicul de beregată, să-l bage cu nasul în ecran și să-l pună să găsească soluția, nu să stea ca boul (sau ca vaca) și să nege legătura dintre vaccin și umflarea ganglionilor. Dacă alți medici au reușit să rezolve, cumva, problema, atunci și prostălăii noștri ar trebui să o poată rezolva.


Click pentru mărire


Un comentariu:

Dumitru spunea...

Vezi,de aia te urmaresc cu placere,ai simtul fin a ceea ce se petrece si darul de a le pune cap la cap.
Sa stii ca la evrei am vazut treaba asta...chiar asa .De ce sunt evreii asa destepti?
Ca asta nimeni n-o poate contesta...vezi premmii Nobel raportat la nr.populatie.
PS....Ce rabdare poti sa ai sa citesti scrierile dementului ala de Schwab .