16.1.22

Exercițiu de imaginație duminică seara. Covid-19: un război al demenților miliardari împotriva oamenilor simpli?

Tot stau și mă gândesc la sensul filmulețului de pe 4chan. Până acum nu credeam în conspirații, însă filmulețul ăla e irefutabil. Cineva știa cu precizie ce se va întâmpla.

Dar dacă totul era o alertă falsă pentru ca, vorba cuiva, elitele să poată controla la un moment dat ambele narațiuni? Și pe cea oficială, și pe cea neoficială?...

Miliardarii sunt în mod evident niște oameni nebuni. Dezaxați. Demenți. Bill Gates, Larry Ellison, Elon Musk șamd sunt nebuni, nebuni de legat. De la câteva zeci de milioane de dolari încolo orice ban adunat în plus e un simbol al demenței. N-ai ce face cu toate miliardele alea de dolari. Nu le vei lua în mormânt. Și totuși ei adună ca hămesiții, ban după ban.

Personal, nu aș fi deloc mirat dacă aș afla că bogătanii au declanșat un război de clasă în care au făcut prima mutare. În mintea lor dezaxată noi, oamenii normali, suntem cu siguranță prea mulți pe lume, și mulți dintre ei au zis-o cu subiect și predicat. În urmă cu câțiva ani nenorocita aia uscățivă de la FMI, Christine Lagarde, chiar a zis-o: „avem [adică au ei, bogătanii] o problemă cu oamenii bătrâni, care sunt prea mulți.” Făcând prima mutare, spre deosebire de 1789 sau 1917, ei s-au asigurat că nu vor mai fi prinși cu chiloții în vine și că surpriza e de partea lor. De data asta va fi diferit.

E adevărat, Occidentul e îmbătrânit și o mulțime de bani se cheltuie pe populația bătrână, inclusiv prin plata pensiilor. Pentru cineva dezaxat, ca să scapi de povara asta cel mai simplu ar fi, desigur, să-i extermini pe bătrâni. De asemenea, îi mai poți extermina pe inutili, pe obezi și pe mulți alții care nu aduc „profit” societății. V-ar mira ca miliardarii să gândească astfel? Pe mine nu. Tocmai fiindcă sunt dezaxați.

Să presupunem că „suedezul de pe 4chan” nu avea dreptate și vaccinurile nu ar fi fost create să omoare, ci ar fi fost create pe bune pentru a rezolva problema virusului. Dar atunci de ce nu ni s-a spus de la început că vor fi cca. 10 doze pe cap de locuitor? Asta deja înseamnă că ne-au ascuns de la bun început ceva. Restul planului. Numai idioții de useriști credeau până hăt, târziu, că „ne vaccinăm și scăpăm”. Ar fi trebuit să spună: „ne vaccinăm de 10 ori și scăpăm” (mă rog... care o mai scăpa). Deci oricât am dori să credem că autoritățile au fost de bună credință, din păcate trebuie să recunoaștem că au mințit. Nu știm cât, și nu știm de ce.

Și atunci, dacă „suedezul” avea dreptate și vaccinurile au fost create ca să ucidă? Atunci de ce n-au murit 9-10 milioane numai în Statele Unite? Că vaccinurile au omorât zeci de mii de oameni, poate peste 100.000, e deja ceva recunoscut tacit la nivel mondial, deși autoritățile nu vorbesc deschis decât de existența câtorva cazuri. Totuși, nici măcar în SUA nu putem spune că au omorât 9-10 milioane de oameni. Până acum Covidul a făcut, oficial, 800.000 de morți și alți cca. 3 milioane de americani pur și simplu au dispărut din statisticile de pe piața muncii. Hai să zicem 3,8 milioane. Mult sub cifra de 9-10 milioane.

Totuși, aici e ceva curios. Extrem de curios. Studiind datele din VAERS, niște cercetători au descoperit că 90% dintre efectele adverse ale vaccinurilor au fost produse de numai 5% din loturile de vaccin. Niște băieți deștepți au pus la punct situl https://www.howbadismybatch.com/ pe care fiecare american poate vedea cum s-a comportat lotul vaccinului său. Așa a putut vedea Robert Malone (care a făcut Moderna) că primul vaccin se comporta în general ok, și nici nu a dat vreo reacție adversă, în timp ce rapelul, care și pe el aproape că l-a omorât, a făcut parte dintr-un lot care a generat serioase probleme, inclusiv 8 posibile decese.

Să presupunem că scenariul păpușarilor era așa: îi înspăimântăm pe oameni că vine un virus și îi papă. Le dăm vaccinul-minune. Dar nu putem să-i omorâm pe toți odată. Îi luăm pe rând, câte 5% cu fiecare tură de vaccinare, ca să nu se observe nimic în neregulă. Și tocmai de-aia avem nevoie de mai multe iterații de vaccinare, ca să putem să mai inserăm câte 5% din loturile cu otravă. 

Pentru ca un asemenea plan diabolic de otrăvire masivă a populației  să reușească ar fi fost nevoie, firește, ca vaccinurile să funcționeze, adică să imunizeze, ca să câștigi încrederea totală a populației în vaccinare. Era clar că va există rezistență, că nu toată lumea va dori să se vaccineze, ceea ce ar fi fost foarte bine. De ce? Pentru că îi imunizezi pe 80-90 % și îi dai de exemplu pe restul de 10-20% prin care virusul va continua să circule  și, invariabil, să-și ia tainul. Cine e suficient de dement încât să vaccineze masiv în plin val epidemic cu siguranță nu a exclus deloc posibilitatea de a da naștere unui efect Marek printre nevaccinați, ba dimpotrivă, fiindcă se pare că ăsta e unul din marile riscuri când vaccinezi cu vaccinuri care nu opresc transmisiunea virusului: îți imunizezi „găinile” injectate, dar le nenorocești pe restul! Deci, speriați de consecințele nevaccinării, oamenii s-ar fi dus singuri să-și facă boosterul. Și apărea o nouă variantă, mai mureau dintre nevaccinați, vaccinații fugeau la încă un booster. Și tot așa.

Ei, din fericire aici se pare că s-a rupt filmul.

Fiindcă atunci când a apărut varianta Delta - mai contagioasă, deci mai periculoasă pentru nevaccinați, dar categoric mai puțin letală pentru vaccinați - s-a observat un lucru curios. Un lucru bun din perspectiva „planului” era că vaccinații răspândeau în draci virusul - ca și găinile cu boala și vaccinul Marek -, ceea ce făcea necesară o nouă tură de vaccinare - era ceea ce eu am numit capitalismul turbo.

Dar partea proastă era că Delta, spre deosebire de boala Marek, omora în draci și printre „găinile vaccinate”, ceea ce a făcut să se prăbușească instant încrederea oamenilor în înțepături. Pentru că vaccinurile furnizate de Burlă sunt, realmente, niște mizerii. Cei care erau sceptici au devenit radical antivaxxeri, iar mulți dintre cei care au fost inițial de acord cu autoritățile și-au schimbat părerea și au început să refuze boosterul. E plin Occidentul de „nevaccinați” care de fapt sunt vaccinați bine-mersi, dar refuză să mai crediteze demența. În Israel le zice „vaccinați lipsiți de validitate”, sau așa ceva. Francezii tocmai au dezactivat ieri peste jumătate de milion de „certificate verzi” - ale celor care refuză să meargă mai departe.

Paranteză: credeți că un asemenea plan ar fi nebun? Și eu! Dar îi cred în stare pe miliardari! Sunt demenți.

Apropo de asta: acum știm ce știa Bill Gates în urmă cu 10 luni. Știa că prin ianuarie 2022 chiar și ultimii idioți vor înțelege cât sunt de proaste aceste vaccinuri!

Revenind la ipoteticul plan. Dacă la un moment dat le-a devenit clar demenților că planul nu funcționează din cauză că vaccinurile livrate de Big Pharma sunt prea proaste, și riscă să moară ei înșiși sau sclavii lor cei mai harnici (cum a pățit recent președintele PE, Sassoli) ce-ar fi fost de făcut, rapid? Evident, să pui capăt planului. Aici apare Omicron, varianta care, a naibii chestie, la doar câteva zile când a fost, chipurile, „găsită” prin zona Africa de Sud - Botswana, deja infecta în draci prin Occident (Anglia, Portugalia etc.), adică la 8-9000 de kilometri distanță. În mod clar varianta a fost plantată manual pe oriunde a fost nevoie. De fapt, așa cum sugerează maiorul ăla în documentele publicate de Project Veritas, Omicronul e cel mai probabil o variantă de laborator menită a funcționa ca „vaccin viu”. Numai că maiorul își închipuia că varianta asta ultimă va fi creată prin vaccinarea succesivă (scriind în 2020 el nu avea cum să anticipeze dezastrul mRNA). El își închipuia că tâmpiții care au scăpat întâmplător virusul la Wuhan, dacă tot l-au scăpat, vor continua cu ciclurile vaccinare / „gain of function” / vaccinare / „gain of function” etc. în oameni. Nicidecum. Varianta, de fapt, exista deja pregătită și colcăia prin șoarecii de laborator. Omicron nu ar trebui să se numească „Omicron”, ci „varianta Batista-pe-țambal”.

Însă dacă planul inițial a eșuat, demenții vor fi renunțat la ideea lor de a pulveriza o anumită parte a populației? Măi să fie. Eu zic că un dement nu e dement dacă nu merge până la capăt, și nu degeaba se vorbește în acest moment de un război cu... Rusia. Nu doar că se vorbește, dar un ditamai senatorul american a zis nici mai mult, nici mai puțin decât că „nu exclude folosirea arsenalului nuclear împotriva Rusiei”:

Cât de dement să fii să declari așa ceva pe cea mai urmărită televiziune de știri din Statele Unite? Eu aș zice că foarte dement. Deci credeți că ăștia care formează șerpăria politico-elitistă-miliardară nu pot fi chiar atât de demenți încât să-și dorească rezolvarea dezechilibrelor economice pur și simplu prin sacrificarea unei mari părți a populației?... Eu zic să vă mai gândiți. Mai urmăriți odată declarația de mai sus a senatorului american! Sau, mai aproape de noi, uitați-vă la ce postări virulente au început să apară pe pagina oficială de Facebook a Ambasadei SUA de la București (mai sunt și altele): 

Ce ar însemna un război nuclear cu Rusia în condițiile în care Rusia are rachetele alea care merg cu Mach6, practic imposibil de detectat și de doborât? Înseamnă că e suficient ca rușii să-ți tragă 2-3 rachete de-astea și să te calmeze definitiv. Da, dar iată cum ai putea scăpa ușor de cei 10 milioane de americani de care n-ai reușit să scapi vaccinându-i cu ce ți-a dat idiotul ăla de Burlă de la Pfizer - care, apropo, ca și Fauci, are soarta pecetluită, nu va rămâne nepedepsit... 

Nu vă faceți iluzii. Pentru miliardari, noi nici nu contăm. Noi nu suntem oameni, suntem niște viermișori. Dacă le-ar păsa de viețile noastre, miliardarii, vorba lui Caitlin Johnstone, ar putea rezolva foametea din lume și ar salva de la moarte milioane de copii care mor de foame în fiecare an. Zeci de milioane pe parcursul unui deceniu, poate peste 100 de milioane pe parcursul întregii vieți a unui asemenea miliardar. Numai că lor nu de salvarea vieților le pasă. Dimpotrivă, fiind demenți, ei cred că noi suntem prea mulți (au declarat-o de atâtea ori, în clar, fără perdea, cu subiect și predicat) și că, fiind prea mulți, suntem un pericol pentru averea, acumulările și magnanima lor persoană. Tocmai de-aia nu m-ar mira să aflu că au declanșat deja un război de clasă mascat într-o „luptă eroică” împotriva unui virus de doi lei (ușor de dovedit ca fiind o creație de laborator, deci având ca scop nu doar infectarea/virusarea viețuitoarelor, ci mult mai mult). Războaie de clasă ale celor puțini împotriva celor mulți au mai fost de-a lungul istoriei și vor mai fi. Nu mai pot ei că vor muri nu știu câte milioane dintre noi, injectați cu niște false vaccinuri sau topiți de bombele nucleare ale rușilor!

Bineînțeles, până la dovada contrarie, tot ce am scris mai sus e strict, dar strict, teoria conspirației și un simplu exercițiu de imaginație. Un scenariu SF. Literatură.

5 comentarii:

Dumitru spunea...

Are noima tot ce ai zis...Există o carte franceză intitulată L'Avenir De La Vie („Viitorul vieții”) de Michel Salomon, care este jurnalist și medic în 1981, el a intervievat douăzeci de oameni de știință, inclusiv șapte laureați ai Premiului Nobel, și care relatează astfel conversația sa cu Jacques Attali, care la acea vreme era consilierul lui François Mitterrand. În acel interviu, oferă un avertisment clar cu privire la modul în care ne privesc de sus, marele nespălat, care este planul a ceea ce fac folosind Covid-19 pentru a schimba lumea economic și politic. „În viitor va fi vorba de găsirea unei modalități de reducere a populației. Vom începe cu batranii, pentru că de îndată ce va depăși 60-65 de ani, omul trăiește mai mult decât produce și costă scump societatea. Apoi cei slabi și apoi cei inutili care nu fac nimic pentru societate pentru că vor fi din ce în ce mai mulți, și mai ales în cele din urmă proștii. Eutanasierea vizează aceste grupuri; eutanasierea va trebui să fie un instrument esențial al societăților viitoare, în toate cazurile. Desigur, nu putem executa oameni și nici nu putem înființa tabere. Vom scăpa de el făcându-i să creadă că este pentru binele lor. O populație prea mare și, în cea mai mare parte inutilă, este ceva prea scump din punct de vedere economic. Social, este, de asemenea, mult mai bine ca mașina umană să se oprească mai degrabă decât să se deterioreze treptat. Vom găsi ceva sau îl vom provoca, o pandemie care vizează anumiți oameni, o criză economică reală sau nu, un virus care îi va afecta pe bătrâni sau pe mari, nu contează, cei slabi vor ceda la el, cei temători și cei prostii vor crede și vor cere să fie tratat. Vom fi avut grijă să planificăm tratamentul, un tratament care va fi soluția. Selecția idioților se va face astfel singuri: vor merge singuri la abator. „
Dar in toata covidenia asta ce ma frapat si nu prea se leaga e modul Israelului de a
actiona,ca pe astia chiar nu-i vad sa-si masacreze propria populatie,iar de informati,astia cred ca sunt primii pe planeta care afla ceva...foarte ciudat.

Emil spunea...

Despre Sassoli s-a auzit pana la urma de ce a murit exact ? Presupun ca luase si boosterul

Bursucul spunea...

@Dumitru: grupul celor pe care nu-i putem numi a mai acționat în acest fel și cu alte ocazii. Inclusiv prin mijlocirea Germaniei fasciste. Dealtfel, ceea ce descrii în comentariul tău începe tot cu litera F. Salvarea în anii '40 ai secolului trecut a venit de la ruși. Acum, nu sunt sigur... Cert este că sângele sovietic s-a uscat, și e nevoie de altul, proaspăt. Orlov crede că premiera pe Netflix a "Don't Look Up" în 24 decembrie 2021 este parte din ritual: https://cluborlov.wordpress.com/2022/01/13/dont-look-up-theres-nobody-there/

Lucian Sârbu spunea...

@Emil: au dat-o la întors. Autoritățile au bălmăjit ceva despre o „scădere a imunității”. Vară-mea, care e medic (pensionar) și s-a interesat prin mediile medicale zice că umblă vorba că avea de mai multă vreme leucemie, că era neoplazic (mielom multiplu) și că a avut recent două episoade de pneumonie de la infecție cu Legionella. Era vaccinat de 3 ori.

Lucian Sârbu spunea...

@Dumitru: nu e prima oară când aud de fragmentul ăla din Attali. Dar ediția franceză este literalmente DE NEGĂSIT. Nu există pe Gallica, nu există pe situl editorului, nu există pe Amazon. Tot ce am găsit e ediția în lb. engleză și niște extrase scanate din ediția în lb. franceză (http://gerardscheller.ch/Presentation_Avenir_de_la_Vie_1981-IEQ62.pdf) care sugerează că traducerea engleză e foarte corectă.

Or, din ediția engleză rezultă, într-adevăr, multe lucruri citate de tine - unele de-a dreptul sinistre -, dar lucrurile nu sunt spuse chiar așa de brutal.

Însă e posibil ca idiotul să fi zis chestiile alea dure, cu proștii care se vor duce singuri la abator, în alt context, cu alt prilej. Sau poate că treaba asta a zis-o alt tâmpit intervievat acolo. În orice caz, nici cu interviul lui Attali „nu mi-e rușine”, iar franchețea cu care spune că „în viitor vom putea împăca democrația cu totalitarismul păstrând pur și simplu funcționale instituțiile democratice” (adică păstrând fațada democratică) e de-a dreptul stupefiantă.

Ce trebuie înțeles e că oamenii ăștia nu glumesc. Toți acești „experți” de căcat se învârt de zeci de ani prin cercuri politice și economice influente și joacă rolul de sfetnici, trăiesc din asta, e meseria lor. Treaba asta nici măcar nu e nouă: de la Atena antică încoace intelectualii au jucat mereu un rol de sfătuitori pentru politicieni și pentru oamenii bogați.