12.1.22

Ar fi bine să stați jos în timp ce urmăriți acest filmuleț

Voi fi foarte sec.

Discuția de pe 4chan a fost arhivată pe 4plebs și de acolo pe archive.org. Datele nu pot fi măsluite. Discuția asta a stat doi ani și jumătate pe archive.org, fără să-și mai aducă aminte nimeni de ea.

4chan e situl ăla de nebuni, jumătate forum, jumătate mesagerie, pe care, printre discuții despre orice subiect, inclusiv unele la marginea legalității, se găsesc și nenumărate teorii conspiraționiste și supoziții demente.

Aici e linkul: https://web.archive.org/web/20190905012312/https://archive.4plebs.org/pol/thread/225497848

Vorbim de 4 septembrie 2019. Repet, conținutul nu poate fi măsluit, nu poate fi inventat sau rescris post-factum, la fel cum un os de dinozaur, odată ajuns în pământ, începe să se fosilizeze și nu mai poate fi transformat într-un os de câine. Nici nu poți să iei un os de câine și să-l pui în pământ și să pretinzi că ai descoperit un os de dinozaur.

Din câte îmi dau seama discuția este redescoperită abia în urmă cu 3 zile, pe 8-9 ianuarie 2022, și făcută public pe câteva forumuri conservatoare din SUA. Nu se știe, de fapt, cine e sursa. Unul dintre cei care au postat a zis că a primit pontul „de la cineva”. Tipul care a făcut filmul deja e la a ț-îșpea mână, el doar preia informația, o verifică și încearcă să o înțeleagă.

Anonimul „cineva” nu putea ști de acest pont dacă nu l-a ținut ascuns în buzunar vreme de 2 ani și jumătate. Și dacă nu avea un motiv anume să-l scoată la suprafață în aceste zile.

Acum stați jos și urmăriți acest filmuleț. 👇

Personal, de câteva zile observ „o îndulcire” a politicienilor și experților. Parcă s-a schimbat ceva. WHO zice că strategia de a face ț-âșpe mii de bustere nu e fezabilă. Șeful vaccinurilor din UE merge și mai departe: zice că nu se pot face mai multe bustere, pentru că se periclitează funcționarea sistemului imunitar. Austria anunță că va amâna din februarie până în aprilie obligația vaccinală (în aprilie vor renunța de tot). La noi nici nu mai vorbim, e clar că ăștia trag de timp cu „certificatul verde” ca să vadă de fapt spre ce se îndreaptă lucrurile în UE. Burlă de la Pfizer a recunoscut deschis ieri că 2 doze nu oferă nici un fel de protecție, și că doar 3 doze te protejează cât de cât de gravitatea bolii. Însă mimica lui era a unui om încolțit, care nu mai e sigur pe ce spune. Un epidemiolog „oficial” din Israel se ia de autorități și zice că totul a fost greșit. Anglia, Danemarca anunță că ele se vor resemna să trăiască de acum cu virusul. Etc.

Ceva se întâmplă și cred că ăștia se pregătesc să schimbe placa, iar genul ăsta de dezvăluiri făcute de diverși anonimi „binevoitori” nu face altceva decât să grăbească lucrurile.

Cu excepția câtorva idioți sadea (Macron, Trudeau etc.), țambalagiii pandemiei dau semne că se pregătesc să scoată muzica din priză, deși cu o mână se fac că mai zdrăngănesc țambalul. Și unii dintre ei încearcă, discret, să și spele putina.

Presimt că suntem abia la începutul acestui tip de dezvăluiri-bombă. Tot zilele trecute Project Veritas a publicat noi documente care incriminează autoritățile americane, mai ales pe Fauci. Prea se suprapun toate. Sper din toată inima ca sfârșitul acestei mizerii mondiale să fie cât mai aproape.

Niciun comentariu: