26.10.21

Următorul val din Europa Occidentală va fi unul de poveste

România deja a depășit vârful valului de toamnă. Din păcate, din cauza incompetenței autorităților, au murit o mulțime de oameni: sunt morți fără vină. Ca la Turtucaia. Nu au murit fiindcă erau condamnați, au murit fiindcă au fost victimele unor decizii complet eronate.

Ceea ce e mai grav e că autoritățile noastre nu înțeleg nici acum ceea ce noi deja înțelegem, și anume că vaccinații sunt fabricile care accelerează circulația diverselor variante ale acestui virus. De aceea prin februarie-martie 2022 ne putem aștepta la un nou val în România, mai ales că vaccinările duduie. Dar cât de mare va fi?

Am fi tentați să spunem că nu a mai rămas cine știe ce populație neinfectată / neimunizată, deci valul nu are cum să fie unul de poveste, cum a fost cel de acum. Numai că trebuie să ne amintim de ceea ce ziceam în urmă cu câteva luni, pe 25.06, după ce tâmpitul de Iohannis declarase că noi am învins pandemia:

Nu știm absolut deloc, însă, ce va face varianta „delta” cu cei vaccinați cu mRNA (cam 3,8 milioane). Chestia asta e, pur și simplu, un mister! Sunt, nu sunt imunizați? Cei care s-au înțepat prin ianuarie-februarie sunt protejați la fel ca ăștia înțepați în mai-iunie?

Uite că acum știm. Varianta „Delta” a trecut ca-n brânză de vaccinuri, probabil pe fondul ADE, și s-a răspândit ca la balamuc. În urmă cu vreo lună dr. Gheorghiță prezentase niște date mincinoase care sugerau că doar vreo 37.000 de vaccinați se reinfectaseră. În realitate numărul lor probabil va trece de 150.000 la finalul acestei luni, și vorbim numai de cei detectați. Începând cu 26.07 acest „val” a numărat aproape 500.000 de cazuri. Enorm.

Este clar acum, și recunoscut, că „protecția” acestor vaccinuri durează 3-4 luni, deci e la mintea cocoșului să-ți dai seama că vaccinând 1-2 milioane de oameni acum, în toamna lui 2021, vei crea de fapt 1-2 milioane de superspreaderi fix prin februarie-martie, în plin sezon viral de primăvară. Deci ai toate șansele să mai ai de-a face cu un val nasol ca ăsta de acum!

Ca de obicei, noi vom fi în contratimp cu restul Europei, pentru că în Europa supervalul abia se formează. El se formează la intersecția a doi factori-cheie, răcirea din ce în ce mai accelerată a vremii și pierderii imunității celor vaccinați în campaniile blietzkrieg din vară. Cum și ăia sunt la fel de cretini ca ai noștri, intersectarea acestor factori va deveni vizibilă cu ochiul liber peste vreo 2 săptămâni, deși e evident de acum că lucrurile nu se îndreaptă spre o direcție bună. Dar valul lor va atinge un maxim prin decembrie-ianuarie.

Deja România nu mai e campioană la infectări, dimpotrivă, toate semnalele ne arată că la noi vârful a fost depășit și numărul total al cazurilor săptămânale o va lua în jos. Campioanele infectărilor sunt în acest moment țările baltice, care sunt mult mai vaccinate decât România (Lituania e chiar campioană, și are și un green pass de o duritate extremă). Însă încep să înregistreze creșteri importante, chiar masive ale cazurilor, Belgia, Danemarca, Olanda... toate datele ne indică faptul că supervalul din iarna 2021-2022 va fi mai mare decât tot ce au avut aceste țări până acum.

Firește, asta nu înseamnă că se va muri ca la noi, pentru că la noi am avut de-a face cu un genocid premeditat făcut să sperie populația pentru a o face să se vaccineze.

Dar ceea ce se va întâmpla la iarnă ar trebui să invalideze definitiv aceste porcării de vaccinuri. Care sunt deja invalidate de ceea ce se întâmplă în Singapore (dezastru absolut) sau Islanda, sau ceea ce s-a petrecut în vară în Israel. Dar uite că nu a fost de ajuns ca să convingă capetele înfierbântate să aleagă o altă soluție pentru ieșirea din criză. Și cum „unde nu-i cap, vai de picioare”, Occidentului vaccinat 75% nu-i rămâne decât să vadă pe pielea proprie ceea ce se petrece acum în Singapore...

Un comentariu:

Gigi spunea...

Din pacate cred ca vaccinatii sunt chiar mai multi infectati doar uitandu-ma printre persoanele cunoscute vaccinate si facand boala...Apropo cei de la ambulanta chemati la un caz covid la vaccinati cu simptome medii testeaza doar dupa mari insistente, altfel oamenii sunt sfatuiti sa isi puna masca si sunt liberi...Aveati dreptate intr-o postare anterioara trebuie sa ne pazim de vaccinati in perioada urmatoare...