29.10.21

Mama tuturor valurilor e aici

 Letonia, vaccinată full 53%, are cel mai mare val din toate timpurile și a trecut de 100 de decese la 100.000 de locuitori pe săptămână. Și Estonia a depășit vârful maxim din trecut. Lituania e acolo. Germania ține aproape. Belgia, Olanda, Danemarca și Austria mai au până să atingă vârful maxim de cazuri atins vreodată, dar deja au intrat în cel de-al doilea cel mai mare val din toate timpurile. Și nu vă faceți griji - va deveni cel mai mare. Grecia deja e în „long covid” în timp ce Slovenia și Slovacia mai au foarte, foarte puțin și vor rupe și ele recordurile din iarna 2020-2021, când nu era nici dracu' vaccinat.

Marele val e aici și va mătura toată povestea cu „vaccinurile izbăvitoare”. Să sperăm că în drumul lui ineluctabil de la est spre vest și de la nord la sud îi va lua cu el și pe politicienii și pe slujbașii Big Pharma care au asasinat un întreg continent cu tâmpeniile lor.

Vaccinurile astea trebuiau făcute strict populației în vârstă și vulnerabililor. Pentru ceilalți oameni ar fi trebuit, ca măsură de prevenție, recomandată suplimentarea alimentației cu vitamina D până la atingerea unui nivel minim de 30 ng / ml, și pandemia s-ar fi încheiat fără nici un fel de problemă.

Din păcate, în momentul ăsta avem sute de milioane de europeni cu sistemul imunitar făcut franjuri din cauza unor imbecili. Big Pharma își freacă mâinile de bucurie, că va avea mulți clienți de acum încolo; dar ieșirea din acest rahat s-ar putea să fie dureros și de durată.

Niciun comentariu: