19.8.21

„Point of no return” pentru Israel: la iarnă vor căra morții cu camioanele

Conform unui articol din Jerusalem Post azi a avut loc o descoperire terifiantă: au apărut 10 cazuri de infectați cu o variantă a variantei Delta. Vorbim, bineînțeles, de o variantă mult mai infecțioasă decât Delta, pentru că vaccinarea de-a-n boulea fix asta face, generează variante. Or, în Israel s-a vaccinat de-a-n boulea și continuă să se vaccineze de-a-n boulea în continuare, ei ajungând în acest moment la peste 1,2 milioane de înțepați cu a treia doză. A treia doză care deja e în afara oricărei etici medicale sau, la modul general, științifice: pentru că nu doar că produsul Pfizer nu a fost testat cât timp trebuie să fie testat un vaccin normal (câțiva ani), dar pe lângă asta, nici măcar Pfizer nu știe care sunt scenariile celei de-a treia înțepături.

Naftali Bennet, noul lor premier, a avut o postare ciudată pe Twitter în urmă cu câteva zile, pe care cititorii i-au amendat-o imediat.

Traducerea automată făcută de Twitter: 

„78 din cei 79 de israelieni care au murit săptămâna trecută * nu au * efectuat toate cele trei [s.m.] vaccinări necesare.

Cu alte cuvinte, al treilea vaccin nu este un „lux” - chiar salvează vieți.

Neimunizarea pentru a treia oară lasă persoanele în vârstă în pericol de moarte.

Vaccinează-te acum.

Chiar și fără coadă - ei te vor accepta și te vor trata.”

Politicienii, șireți, niciodată nu spun direct ceea ce vor să spună. Dar cine are urechi de auzit, aude. De aceea oamenii au început imediat să-l întrebe: „Cum adică, eu sunt dublu vaccinat și nu sunt protejat de virus?!”

Nu!

Nu doar că dublu-vaccinații „nu sunt protejați”, dar în funcție de variantele care or să apară nici triplu vaccinații (cu mRNA), nici cvadruplu vaccinații etc. nu vor fi protejați. Și întotdeauna virusul va avea o lungime de stadion în fața înțepăturilor.

În acest moment e clar că pe fondul „pierderii de imunizare” cei vaccinați suferă de ADE, deși nu se recunoaște și probabil multă vreme de acum încolo nu se va recunoaște. De la postarea mea din 13 august am continuat să urmăresc numărul de infectări de vaccinați vs. nevaccinați. În ciuda celor 1,2 milioane de vaccinați complet cu a treia doză, majoritatea peste 60 de ani, numărul de infectări a continuat să crească în rândul nevaccinaților eligibili (12+) cu 44,9% și în rândul vaccinaților eligibili cu ... 36%.

Cu alte cuvinte varianta asta, Delta, continuă să danseze ca nebuna.

Și în curând o să-și facă de cap și Delta+.

Până când doza a treia va putea face vreo diferență, deja Delta+ va fi la putere. Va veni adevăratul sezon viral, cel din decembrie-ianuarie. La ultimul sezon viral Israelul avea câte 8000 de cazuri pe zi și 50-60 de morți. Acum fie vor face lockdown, și își vor distruge economia, fie vor accepta să aibă de 10 ori mai mulți morți.

Majoritatea vaccinați cu câte doze vor ei.

Niciun comentariu: