8.8.21

Operație reușită, pacientul mort: Israelul e într-un rahat mai mare decât în august 2020 [fact check]

Că tot sunt ăștia cu fact-check-urile, hai să le dăm niște fact-check-uri de să le iasă pe nas.

Noroc că există archive.org, unde putem să ne uităm la cifrele de anul trecut și putem compara cifrele pandemiei în țara model, Israel.

• Au zis că vaccinul lu' pește prăjit, mizeria de la Pfizer, va restrânge drastic contagiunile.

Rezultatul după vaccinarea cu mizeria Pfizer: în perioada iulie-august 2020 aveau 1.200-1.700 cazuri pe zi, acum au ajuns la 3-4.000!

• Bun, mizeria nu restrânge contagiunile, dar restrânge drastic cazurile grave.

Rezultatul după vaccinarea cu mizeria Pfizer: în prima săptămână din august 2020 aveau 345 de bolnavi în stare gravă, azi au... 348!

• Atunci poate că reduce decesele?

Rezultatul după vaccinarea cu mizeria Pfizer: în prima săptămână (1-7) din august 2020 au avut 69 de decese, în prima săptămână din august 2021... 62! Uau! Senzațional! O reducere colosală!

Cam asta e realitatea.

Acționarii Pfizer: aceiași cu cei care controlează  mass-media și social-media!


Intrați pe Yahoo! Finance și uitați-vă nițel la „major holders” la aceste companii: 

etc.

Ați prins ideea, sau trebuie să vă fac o schemă? 

Peste tot aceleași nume: Vanguard, Blackrock, State Street Corp., Capital Research... Practic, băieții ăștia controlează „știința” și tot ei controlează și „informația”, și „discuția”.  În aceste condiții mintea voastră e făcută franjuri și nici nu vă prindeți de asta. Vi se va zice să vă înțepați cu a 7-a înțepătură și vă veți încolona ca niște oi fiindcă voi chiar ați fost transformați, fără să vă dați seama, în niște oi veritabile.

Vi se pare că așa ceva nu se poate, că nu poate exista nici o legătură între un producător de vaccinuri, o companie mass-media, una de social-media și gigantul căutării online, dar aceste companii de fapt reprezintă fețe diferite ale aceluiași poliedru.

Singurul mister, aici, e ce rol mai joacă politicienii, democrația. Păi democrația nu mai joacă nici un rol, iar politicienii nu sunt altceva decât agenții de vânzări ai corporațiilor care le plătesc șpăgi și comisioane.

PS. Dar de ce compar ce se întâmplă acum, cu ce se întâmpla în vara lui 2020, și nu cu ce s-a întâmplat în timpul ultimului val masiv din Israel, cel din iarna 2020-2021? Uite, la ultimul val Israelul a avut 9.000 de cazuri pe zi și 80-90 de decese...

Răspunsul e foarte simplu: pentru că numai imbecilii compară un val de vară (sezon neviral prin excelență) cu unul de iarnă (sezon viral).

Ceea ce s-a întâmplat în toamna-iarna 2020-2021 va trebui comparat cu ceea ce se va întâmpla în toamna-iarna lui 2021-2022. Și la cum arată lucrurile acum, în plină vară, când populația ar trebui să fie imunizată natural de la soare și circulația virusului ar trebui să fie restrânsă natural, tot de la soare, va fi prăpăd.

Mark my words.

Niciun comentariu: