1.8.21

Astăzi, în Israel, peste 200 de pacienți la ATI

Astăzi, în Israel, s-a trecut oficial de 200 de pacienți internați la terapie intensivă. Dintre aceștia aproximativ 70 sunt în stare „critică” sau ventilați.

Mass-media israeliană încearcă să se încurajeze că „da, dar nu se mai moare”...

Nu știu dacă sunt proști sau jigodii.

👉 Au zis că vaccinul Pfizer va reduce la un nivel insignifiant contagiunile - s-a dovedit că nu e deloc așa. Dimpotrivă, au ajuns la o medie zilnică de cazuri mai mare decât în vara lui 2020, când nu aveau nici un vaccinat.

👉 Apoi au zis că măcar reduce spitalizările - se dovedește că nu e deloc așa. Pe 1 august 2020 aveau 320 de internați la ATI, acum au 201 212 (!!!), dar viteza cu care crește numărul internaților e net superioară celei din vara lui 2020 și tocmai de aceea experții de la Hebrew University din Ierusalim se tem că peste cca. 2 săptămâni se va ajunge la 400 de cazuri 🔗.

👉 Acum zic că măcar va reduce decesele. Nu, nici pe astea nu le va reduce, dimpotrivă, viteza cu care se propagă acest val 4 printr-o populație teoretic hiper-vaccinată e înspăimântătoare pentru un val „de vară” ⁱ. Oare cum va fi la toamnă sau la primăvară?!

Și între timp s-a lămurit și misterul din cauza căruia senilul de Biden zicea că „valul 4 e al nevaccinaților”: pur și simplu începând cu luna mai CDC-ul american NU MAI NUMĂRA infectările celor vaccinați.

În condițiile astea e și normal că aveau 0 infectați printre vaccinați. Păi dacă nu-i numărau, era ca și cum nu existau. Nici pe timpul lui Ceaușescu nu se mințea cu atâta nesimțire...

În rest, mă surprinde să aflu zilnic câți oameni aparent inteligenți și vaccinați disciplinat:

- habar nu au ce se întâmplă în Israel, fiind în continuare convinși că evreii „au învins pandemia datorită vaccinării cu Pfizer”;
- iau de bun tot ce le servește mass-media;
- sunt ferm convinși că vaccinurile sunt pe deplin dezvoltate și au trecut toate fazele (o duduie sfătoasă mă trimitea pe Facebook să citesc prospectul înțepăturii de la Pfizer 🔗, prospect care se deschide, Dumnezeule mare, cu următoarea propoziție:

„▼ Acest medicament face obiectul unei monitorizări suplimentare.”

Deci cât de dus(ă) să fii ca să nu pricepi ce îți spune chiar prima frază din acest prospect?! 

- sunt incapabili să înțeleagă că pericolul cel mai mare nu (mai) e virusul, ci suspendarea drepturilor și a libertății, care îi paște și pe ei la fel ca pe noi (dacă bagă restricții pentru cei nevaccinați, în condițiile în care e deja demonstrat că și vaccinații transmit în veselie virusul, ce va împiedica Puterea să bage ulterior restricții pentru cei vaccinați doar cu două doze, apoi doar cu trei doze ș.a.m.d.?)
- nu au auzit de fenomenul ADE - antibody-dependent enhancement, care se pare că stă la baza valurilor de îmbolnăvire post-vaccinală, fenomen ale cărui căutări sunt cenzurate pe Google 🔗 (hm, oare de ce?!... 🤔 puneți-vă dracului întrebarea, mișcați-vă creierele alea goale!), fenomen asupra căruia „conspiraționiștii” au avertizat de la bun început (printre ei numărându-se inclusiv premianți Nobel și savanți renumiți precum Luc Montagnier, Alexandra Henrion-Caude etc.), fenomen descris cel mai clar în limba română de prof. Astărăstoae pe blogul propriu, și care poate fi rezumat cel mai simplu așa: îți f*ți sistemul imunitar făcându-l dependent de stimuli nenaturali. 

Ca ăia care bagă în ei antibiotice cu nemiluita și apoi nu mai fac față unei bacterii oarecare, fiindcă bacteria a devenit rezistentă la antibiotic.

Urmează apocalipsa cobailor? Unguroaica hoață Kariko, securista, aia care era propusă la premiul Nobel și care zicea că rezolvase ADE în prima generație de vaccinuri mRNA, mai iese din casă? Sau acum are destui bani ca să-și schimbe numele și să se retragă liniștită pe o insulă din Caraibe, înconjurată de sclavi?

--

 a se compara cu ce se întâmplă la noi, unde, deși în ultima săptămâna a mai crescut numărul de cazuri, acestea rămân cam la 1/8 din câte erau în urmă cu un an.

Niciun comentariu: