18.10.22

Hiperbusterizatul Chile a depășit Brazilia la nr. de morți / milion

Conform datelor de pe Worldometers, hiperbusterizatul Chile a depășit azi Brazilia la nr. de morți / milion.


Este încă o dovadă că vaccinurile nu sunt deloc „soluția” binefăcătoare, ba dimpotrivă. Vaccinurile = moarte. Răspândesc boala și îi ajută să moară mai repede pe cei care le fac.

În urmă cu aproape un an am atras atenția asupra a trei țări pe care merită să stăm cu ochii: Chile, Franța și Noua Zeelandă.

Previziunile s-au îndeplinit. Matematic.

Chile e în budă după ce s-a busterizat isteric. La începutul lui ianuarie 2022 ei înregistrau aprox. 2.500 de decese / milion, în timp ce brazilienii aveau 2.900 de decese / milion. Acum, așadar, au întrecut Brazilia și au devenit #2 în America de Sud, după Peru, la numărul deceselor / milion. În plus, anul ăsta au avut permanent o mortalitate excesivă de speriat. 

Francezii știm prea bine ce fac. 

Noua Zeelandă a ridicat restricțiile pe la începutul lui 2022, când avea 9 (nouă!) decese / milion și acum a ajuns la 622, deci +613 / milion. Mult mai mult decât România. Plus mortalitatea excesivă, „morțile subite” pe care nu le explică nimeni.

Vaccinul aduce moartea. De acum ar trebui să-i fie clar și ultimului prost. Este fix ceea ce zicea omul cu „torrile” în toamna lui 2019.

Niciun comentariu: