26.10.22

Conspiraționiștii au avut încă o dată dreptate: vaccinul Covid devine anual, chiar când în România morții vaccinați au ajuns aproape de 50%

Iată ce filmuleț de propagandă a publicat Casa Albă pe propriul feed de Twitter:

După cum vedeți oamenii n-au nici o jenă să vină cu aceleași gogoși răsuflate de anul trecut, când senilul ăla de Biden ne prevestea o iarnă mizerabilă de „severe illness and death” fiindcă nu vrem să ne lăsăm înțepați cu mizeria. Uite că suntem bien merci, în timp ce alții își behăie plămânii, și ghici ce... sunt vaccinați, chiar și cu 3 doze! 

Dar e interesant că se pomenește prima oară de ceea ce „conspiraționiștii” au zis de la bun început că se va întâmpla: vaccinul Covid se permanentizează. „Get your annual covid vaccine shot before Halloween...”

E clar. Și iată ce a zis și senilul după ce, zice el, și-a băgat în cur busterul bivalent:

Ați înțeles? Hai, că nu e greu, doar „once a year”.


Cel mai mișto e că tâmpiții ăștia
 de americani încep această nouă ofensivă fix când în România, conform comunicatului pe ultima săptămâna, proporția decedaților vaccinați a ajuns să reprezinte 48% din decesele săptămânale (PDF).

În alte țări poți băga gogoașa aia că „toată lumea e vaccinată, deci e obligatoriu ca majoritatea cazurilor și deceselor să fie la vaccinați”, dar în România, unde majoritatea populației e nevaccinată, ce gogoașă mai poți băga?!

Nimic.

Nu vă temeți nici de Centaurus, nici de Cerberus, așa cum nu v-ați temut nici de Delta, nici de Omicron. Oameni buni, credeți în continuare în medicina onestă, așa cum ați făcut-o și până acum. Lăsați-i pe alde jurmă să se smiorcăie că nu li se mai dă moka de către guvern mizeria bivalentă. 

Din punctul meu de vedere cine mai vrea să se vaxeze anti-Covid n-are decât să-și cumpere singur panarama aia de zeamă.

LE. Recomand și acest articol din Off-Guardian, semnalat de Dragoș Bora pe VK: “Experts” now admit you will NEVER be “fully vaccinated”

Niciun comentariu: