22.10.22

Mari conspirații Covid-19 (partea 1): predicțiile Deagel din anul 2014

Astăzi îmi iau inima-n dinți și voi începe să trec în revistă câteva mari conspirații Covid-19 pe care le-am întâlnit în lungile mele peregrinări online după fel de fel de informații, încercând să înțeleg ceea ce se întâmplă. Astăzi vom vorbi despre predicțiile abracadabrante ale Deagel din anul 2014 care prevedeau o scădere enormă a populației Occidentului până în anul 2025: populația SUA ar fi urmat să scadă de la peste 300 de milioane la mai puțin de 100 de milioane, cea a Marii Britanii de la peste 60 de milioane la mai puțin de 15 milioane, a Germaniei de la peste 80 de milioane la sub 30 de milioane etc. (din „fericire” pentru noi, populația României ar fi urmat să rămână constantă, scăzând strict în ton cu scăderea demografică obișnuită). Conform Deagel, populația lumii ar fi urmat să scadă de la 7,2 miliarde în 2014 la 6,8 miliarde în 2025 și majoritatea dispăruților ar fi fost bătrânii din țările occidentale.

Dar ce este Deagel?


Deagel (website: www.Deagel.com) este un mic serviciu de „intelligence” fondat de un anume Edwin A. Deagle jr (1937-2021), un tip care a lucrat pentru guvernul Clinton ca asistent al ministrului Apărării, dar și ca vice-ministru al Apărării. Amănunt interesant: în linkul de deasupra, care duce pe un site guvernamental, funcția de „Deputy Secretary of Defense” este confirmată în clar, dar pe lista din Wikipedia a tuturor vice-miniștrilor Apărării Deagle nu apare. De asemenea, Deagle a lucrat multă vreme și pentru Fundația Rockefeller, ajungând să ocupe, conform necrologului oficial,  poziția de director adjunct pentru relații internaționale.

Site-ul Deagel.com e de-a dreptul misterios. Nu are secțiune „About Us” și nu-i poți contacta decât printr-un formular care conține fix un câmp. Totuși, situl nu a murit odată cu Edwin A. Deagle, fiind actualizat zilnic cu noi știri și informații. Pe Deagel.com se găsesc mai ales informații (statistici) cu caracter militar și profiluri de țară. Nu știm ce rol sau ce poziție are Deagel în hățișul serviciilor de intelligence americane. Probabil e destul de marginal, dar există mențiuni la un raport de-al lor cel puțin într-un raport Stratfor scos la iveală de Wikileaks, dovadă evidentă că erau/sunt luați în considerare de principalele forțe de intelligence din SUA. De asemenea, găsim o mențiune la Deagel.com și într-o revistă militară românească din 2017.

Ce sunt / erau predicțiile Deagel?


Începând, se pare, cu anul 2013 Deagel a început să compileze din diverse surse nu doar un profil curent general de țară, gen „CIA World Factbook”, dar și un profil predictiv în care vorbeau despre cum va arăta lumea în 2025. Cei care au avut răbdare să scotocească prin Archive.org zic că la început profilurile predictive erau normale (banale), dar că încetul cu încetul, până prin 2014, tot mai multe țări - în general occidentale, dar și Libia, Bahrein, Angola, Siria, Ucraina și nu numai - au fost băgate în lista țărilor care vor suferi scăderi masive de populație, chiar și de -20-60%. Dacă în cazul unor țări precum Libia sau Siria explicația era simplă - războaiele civile care în acel moment făceau ravagii pe acolo - în cazul țărilor occidentale predicția era de-a dreptul incredibilă, pentru că numai o mare catastrofă ar putea duce la o depopulare atât de masivă până în 2025. Pentru cine e curios, lista originală e arhivată azi pe Archive.org și sub o formă mai mult sau mai puțin asemănătoare a stat bine-mersi online până în 2020 când, odată cu debutul pandemiei de Covid, a fost dată jos de pe site. Pur și simplu a dispărut, e ștearsă.

Depopularea se suprapunea masiv pe zona țărilor vaccinate mRNA


Bineînțeles, de îndată ce s-a pus problema unui „virus ucigaș” diverși oameni care știau de Deagel au resuscitat informația, pe baza datelor aflate acum în Archive.org. La această adresă găsiți chiar și o hartă interactivă, foarte bine realizată, însoțită de tabelul cu date. Eu voi reda mai jos numai imaginea hărții ca să vedeți cât de bine se suprapunea depopularea (țările „înroșite”) pe zonele vaccinate cu mRNA: 

Harta depopulării cf. Deagel (2014-2020)

După cum se vede, cele mai afectate țări, în termeni absoluți, urmau să fie SUA, Germania, Marea Britanie și Irlanda. În sens mai larg America de Nord, Europa, Australia și Noua Zeelandă, Israelul, Japonia și Taiwan. Adică fix „Occidentul” și cu aliații săi. Majoritatea țărilor Africii, America de Sud și Centrală, Asia Centrală, de Sud și de Sud-Est nu ar fi avut această problemă. Populația Chinei și a Rusiei ar fi stagnat. Singurele țări care nu fac parte din blocul Occidental sunt, așa cum am zis, Libia, Angola, Ucraina, Belarus, Siria. E posibil ca în cazul acestor țări Deagel să fi luat în calcul starea de război ca principiu declanșator al depopulării.

Da' chiar: de ce ar trebui să asistăm la această depopulare până în 2025?


Un alt aspect interesant și mai puțin discutat privește chiar analiza și motivațiile de la baza acestor predicții, pe care cei de la Deagel o rezumaseră la baza tabelului. Autorii erau conștienți că tabelul e absolut abracadabrant (cum să spui în 2014 că peste numai 11 ani populația SUA va scădea de la 316 la 99 de milioane de locuitori?!), dar iată principalele idei pe care ziceau ei că-și bazează prognoza:
  • mai întâi de toate, țineau să sublinieze că iau în calcul o mulțime de date și informații, nu doar din Occident;
  • pe baza acestor date sugestia lor era că, atenție, Occidentul își cosmetizează cifrele financiare și rapoartele economice (PIB-ul SUA, ziceau ei, era în realitate cam jumătate din cât se raporta);
  • minciuna generalizată e tipică vremurilor de sfârșit ale regimurilor care sunt gata să colapseze;
  • foarte important: cercetătorii Deagel specificau în clar că nu iau în calcul un scenariu pandemic sau un război nuclear;
  • ceea ce se va întâmpla în realitate va fi un colaps masiv al sistemului financiar occidental, care va duce la pierderea economiilor populației, dispariția fondurilor de pensii și căderea masivă a investițiilor la bursă - deci tot sistemul financiar occidental, construit în esență ca o schemă Ponzi, urmează să colapseze până în 2025;
  • rezultatul va fi ușor de intuit: bătrânii din Occident vor muri, fiindcă nu vor mai avea cu ce să supraviețuiască, în timp ce tinerii vor începe să emigreze, fiindcă nu vor mai avea joburi;
  • după ce Occidentul va colapsa financiar, viitorul civilizației umane va depinde de Rusia și China.
După cum se vede, scenariul Deagel pare să fie în ton cu cartea despre care vorbeam într-o postare anterioară. Și cartea aceea zicea că totul va avea la bază un colaps financiar. 

Realitatea e că astăzi suntem mai aproape ca oricând de acest colaps. Se poate întâmpla oricând. Cum?
  • Exact ca în cartea lui Simon Q, colapsul fondurilor de pensii din Marea Britanie, de care se pare că ne-au despărțit doar câteva ore, și care nu se simt nici acum prea bine, ar putea declanșa furtuna pe toată planeta, pentru că vor cădea în cascadă o mulțime de alte entități financiare.
  • Italia, ale cărei datorii de stat totalizează 135% din PIB, tremură și se va îndrepta matematic spre un faliment de stat dacă Banca Centrală Europeană va fi nevoită să mai mărească mult dobânda de referință. Și BCE pare obligată să facă asta, pentru că inflația în zona euro e imensă. Dacă nu va colapsa din cauza Italiei - a treia cea mai mare economie a zonei - atunci zona euro va colapsa din cauza inflației pe care nu o atacă nimeni.
  • Din cauza crizei energetice Germania e pe cale să moară - balanța comercială a ajuns aproape de zero. Celelalte țări din UE care aveau balanțe comerciale „așa și așa” au intrat acum pe minus, și cele care erau pe minus - cum era și România - sunt acum pe ... super-minus. În mod clar (vă mai amintiți de anii 1990?!) nu poți ține deschise niște capacități industriale care nu aduc profit. Dezindustrializarea Europei va duce la un șomaj masiv, inclusiv la imposibilitatea plății pensiilor bătrânilor. Dacă nu se redresează rapid, Europa va deveni în curând așa cum era spațiul ex-sovietic în anii 1990...
  • Pierderea statutului exclusivist al dolarului american ca monedă de refugiu, tot mai evidentă în ultima vreme, va produce o inflație monstruoasă în SUA și un colaps financiar total peste ocean, urmat de un colaps al întregii civilizații occidentale. America a trăit în ultimii 50 de ani strict din faptul că și-a permis să tipărească bani cu nemiluita. Ce se va întâmpla când nimeni nu va mai dori să-i ia dolarii?...

Și atunci, ce a putut să fie Covidul și de ce insistența pe mRNA?


Simplu: a fost un preemtive strike. Să vedem ce va fi în iarna 2022-2023, dar lucrurile arată prost, foarte prost. O mulțime de pericole sunt după colț și dacă unul singur se îndeplinește, tot Occidentul se va prăbuși. Și dacă guvernele occidentale riscă să se trezească peste 1-2 ani cu o mulțime de bătrâni cărora nu vor mai putea să le plătească pensie, cine știe, poate că și-or fi zis că e mai fezabil să-i omoare ca să scape de ei. mRNA - o injecție care să-i omoare lent sub pretextul unui virus periculos.

Totuși, explicația de mai sus are o scăpare pe care nu o putem explica. Bine, bine, să zicem că vor să-i curețe pe bătrâni fiindcă trăiesc prea mult și sunt o problemă, după cum zicea șefa FMI. Curățându-i pe bătrâni, ar fi scăpat de problema pensiilor. Dar de ce s-a insistat cu injectarea mizeriilor mRNA și în adulții sănătoși, și în copii? Având în vedere că în momentul ăsta pandemia a devenit, fără îndoială, o pandemie a vaccinaților (aspect care era evident încă din urmă cu un an), e clar că porcăriile astea de injecții mRNA sunt nocive cel puțin dintr-un punct de vedere: răspândesc boala, nicidecum nu ajută la eradicarea ei. Cu ce-l ajută pe un om care altădată era în putere și sănătos faptul că azi a devenit fabrică de Covid și ia virusul odată la câteva luni?! 

Eu nu înțeleg.

Un comentariu:

Dumitru spunea...

Interesant cum multe din teoriile conspiro.devin realitate.
Multumim pentru rabdarea de a compila/rezuma toate informatiile astea.