31.12.22

Vi s-a spus ceva despre problema cu anticorpii IgG4 și vaccinurile mRNA?

Aș fi scris despre asta după 1 ianuarie, dar problema e mult prea importantă pentru a fi ignorată.

Destul de ciudat, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, când toată lumea e ocupată cu sărmăluțe și alte chestii (nu doar la noi, ci oriunde) a apărut un studiu peer-reviewed - deci validat de comunitatea oamenilor de știință - care constată că după vaccinarea cu boostere sau după vaccinarea cu boostere și infecție anticorpii generați fac parte din clasa IgG4.

Acum să vă explic ce am reușit să înțeleg și eu. Povestea e discutată pe larg într-o mulțime de bloguri „fringe”, dar eu vă recomand articolele de aici, de aici și de pe blogul dr. Jessica Rose . Însă avem de-a face cu ceva grav, dovadă că și Eric Topol, unul dintre trompeții vaccinurilor mRNA, e rezervat. „The clinical significance is not known” înseamnă că „the clinical significance” ar putea fi al naibii de nașpa.

Așadar, problema stă în felul următor: sistemul nostru imunitar se apără de o mulțime de patogeni. Dar unii dintre aceștia, cum ar fi agenții alergeni, nu ne fac cine știe ce rău - ceea ce ne face rău, e alergia noastră la ei. Fiecare om e alergic la câte ceva: unii sunt alergici la polen, alții la păr de pisică, alții la alune etc. Acești agenți alergeni nu sunt nici buni, nici răi în sine, pentru că nu toată lumea e alergică la polen, păr de pisică sau alune. Ceea ce e rea, e alergia. De aceea sistemul nostru imunitar își construiește o clasă specială de anticorpi, IgG4, care nu își propune să neutralizeze agentul alergic, ci doar îl marchează ca fiind agent alergen, spunându-i corpului nostru să nu se sperie de el / să nu se inflameze / să-și țină în frâu reacția alergică.

Altfel zis, studiul respectiv a descoperit că vaccinările repetate cu vaccinurile mRNA - și trebuie spus că e vorba strict de vaccinurile mRNA, nu cele cu adenovirus, și nu infecțiile repetate dacă ești nevaccinat - învață sistemul nostru imunitar să tolereze fix agentul patogen pe care ar trebui să-l combată, în cazul de față proteina spike. Problema e că proteina spike sau, mai larg spus, virusul SaRS-COV2, nu e un agent alergen care poate fi tolerat în liniște. E un virus, și dacă e tolerat în loc să fie distrus, evident că își face treaba lui de virus și începe să se replice. 

De aici rezultă, pe de o parte, infecțiile mai persistente, de lungă durată, de care se plâng cei vaccinați, care de multe ori „se felicită” că au doar cazuri „ușoare”, deși nu e nimic ușor să tragi de o infecție 2-3 săptămâni. Și tot de aici rezultă, pe de altă parte, îmbolnăvirile mult mai dese de care au parte vaccinații și pe care le vedem că nu se mai termină în țările care au utilizat de o manieră sălbatică vaccinurile mRNA, și unde asistăm în continuare la val după val. În mod normal proporția anticorpilor IgG4 în sângele unei persoane sănătoase nu trebuie să depășească 1-3%, orice valoare peste aceste limite fiind un posibil indicator al unei boli autoimune. Or, studiul a constatat că la persoanele vaccinate de mai multe ori cu vaccinurile mRNA proporția anticorpilor IgG4 ajunge aproape de 20%. Aceștia sunt anticorpi cu care sistemul nostru nu are ce face. Sunt complet inutili împotriva unui virus.

Mai mult, dr. Jessica Rose e de părere că această falsă toleranță indusă prin vaccinurile mRNA poate duce în timp la cancere agresive sau la reapariția unor cancere rezolvate mai demult. Practic sistemul nostru imunitar e dat peste cap, e dereglat complet de la funcțiile sale normale. În loc să lupte împotriva bolilor, el le deschide larg ușa.

Vă reamintesc că dacă în cazul primelor două injecții cei de la Pfizer și Moderna au pretins că au la bază, cât de cât, niște studii, odată cu a treia injecție („boosterul”) orice pretenție de seriozitate științifică a dispărut, ajungându-se ca boosterul bivalent (cel mai recent) să fie recomandat doar pe baza reacțiilor a opt șoareci.

În încheiere vă urez „la mulți ani!” și să avem parte de un 2023 mult mai bun decât anul care e pe cale să se încheie!

3 comentarii:

Dragos Bora spunea...

Am tot spus din primăvara lui 2021 că-s făcute ca grosul să moară după un timp și pe durate mari de timp prin... cancer. Că dacă mor toți deosadtă nu poți scăpa de corpurile decedaților, nu mai are cine plăti ratele șamd. Dacă se moare eșalonat, în timp, după 5-10 ani de la injectare nici nu se mai poate face o asociere clară între injectare și deces/declanșarea unei boli grave. Inițial booster-ul trebuia făcut cu aceeași substanță/producător. După aia s-a dat la liber, poți avea 3-4 doze de la 3-4 producători diferiți. Acum mai dă vina pe cineva pentru nenorocire! Prinde orbul, scoate-i ochiul!

Dumitru spunea...

Multumim ca ne tii la curent.
Un an bun sa ai, cu pace si multa,multa sanatate.
La multi si frumosi ani!

steloo spunea...

La Multi Ani si multa sanatate!
Informatii foarte interesante am citit aici.
Keep up the good work!