27.12.22

#Twitterfiles, subiect: mârșăvia Covid

În fine, noul Twitter al lui Elon Musk a publicat și culisele discuțiilor despre suprimarea informațiilor inconfortabile legate de Covid.

Aveți aici thread complet: https://twitter.com/davidzweig/status/1607378386338340867

Și aici articol: https://www.thefp.com/p/how-twitter-rigged-the-covid-debate

Cele mai importante concluzii:

- Exact după cum se putea bănui, „consensul” științific din timpul pandemiei a fost realizat de fapt prin punerea pumnului în gura tuturor celor care gândeau altfel, inclusiv oameni de știință reputați și oameni care nu făceau altceva decât să preia date oficiale. Deci a fost „consens” în sensul în care și inchiziția obținea consens științific pe timpul ei.

- Implicate în chestia asta au fost toate afacerile Big Tech, inclusiv Microsoft, Google, Facebook. 

Cum au fost implicate Google și Facebook e clar, probabil oricine a văzut că rezultatele Google sunt viciate sau că Facebook te caftește imediat ce îndrăznești să postezi doar o mică deviație de la „știință”. Personal, recunosc că îmi e neclar rolul Microsoft, deoarece Bing - motor de căutare pe care îl utilizez în mod normal - a dat întotdeauna rezultate decente. Nu necenzurate la modul absolut, cum dădea Yandex, dar în orice caz nu așa cenzurate cum le dădea Google. Așa că mă întreb dacă nu cumva Microsoft a fost implicat într-un mod mai subtil, prin spionarea utilizatorilor prin intermediul sistemului său de operare.

- Cenzura a fost atât de dură încât erau cenzurați experți care nu făceau altceva decât să preia informații oficiale și să le dea o altă interpretare decât cea oficială.

- Cenzura era dictată chiar de la vârf, de la Casa Albă. A fost dictată atât în timpul administrației Trump, cât și după aceea, după venirea lui Biden.

Pe timpul administrației Trump accentul s-a pus pe lockdowns și purtarea măștilor (astăzi știm că lockdownurile au fost demente, și purtarea non-stop a măștilor, nocivă) în timp ce sub Biden accentul a fost pus pe vaccinuri și vaccinare, în special pe apărarea imaginii vaccinurilor mRNA. Au fost cenzurate brutal orice fel de informații care puneau sub semnul întrebării eficacitatea acestora sau informații care aduceau în discuție existența efectelor adverse.

Poate nu e lipsit de interes să remarcăm că fix ieri, data apariției #Covidfiles, ticălosul de Drosten, Fauci-ul german, cel care a stat, se pare, la baza utilizării testelor PCR în vederea inflamării artificiale a rezultatelor Covid, și care are el însuși legături directe cu laboratoarele occidentale de la Wuhan, a declarat că pandemia de Covid s-a încheiat.

Oare simt ticăloșii că se apropie funia de gâtul lor și încep să-și șteargă urmele și s-o lase mai moale?

Drosten, Ferguson, Fauci și mulți alții ar trebui interziși pe viață din cercetarea științifică. Pe timpul comuniștilor li s-ar fi găsit un loc de frunte la săpat Canalul Dunăre - Marea Neagră. 

#Twitterfiles reprezintă doar o scrijelitură pe suprafața cenzurii din acești ani, dar ea ne dă o idee asupra importanței pe care politicienii și cu păpușarii din spatele lor au alocat-o controlului narațiunii. De ce au avut nevoie de un control atât de dur? Ce au urmărit? Ce urmăresc? Nu știm, încă, dar e clar că scopurile lor sunt extraordinar de importante de vreme ce au acordat atâta atenție suprimării informațiilor care le contraziceau povestea oficială. De ce îi încurca Trump? Din precedentele #Twitterfiles am aflat că deep-state-ul american, în frunte cu FBI, „l-a lucrat” la greu și cu nesimțire pe Trump, teoretic omul de care trebuiau să asculte. De ce au ținut morțiș să injecteze pe toată lumea cu mizeriile mRNA, ce urmăresc cu porcăria asta? Celor care zic că e vorba de bani, le răspund: nu, nu e vorba de bani, e vorba de altceva la mijloc. Dacă era vorba doar de bani, pur și simplu în loc de 10 doze / cap de locuitor * 17 euro ar fi semnat contracte cu guvernele pentru 1 doză / cap de bătrân bolnav * 170 de euro. Credeți că Ursula von der Leyen sau Biden nu ar fi semnat? Ohoho, ba bine că nu, ar fi semnat și pe 500 de euro. Aici toată treaba e cu aceste injecții mRNA: nu știm, nu ne e clar de ce au urmărit morțiș să ne injecteze pe toți cu ele. Nu știm, de asemenea, nu ne e clar de ce au ținut morțiș să împingă Rusia în conflictul din Ucraina, ce urmăresc ei cu acest război care putea fi evident evitat cu un minim de bunăvoință atât din partea Kievului, cât și a Occidentului. Minim de bunăvoință care ar fi constat în implementarea acordurilor de pace de la Minsk. Ce au urmărit cu împingerea de la spate a Kievului în războiul cu Rusia, ce urmăresc? E neclar, nu putem decât să facem speculații.

Totuși, ce îmi este extrem de clar în acest moment, și voi scrie o postare mai lungă în care voi aduna și voi pune cap la cap toate argumentele, sunt următoarele:

- s-a urmărit declanșarea unei pandemii artificiale încă din perioada 2010-2012;
- războiul contra Rusiei a fost premeditat și s-a lucrat la greu în vederea provocării Rusiei prin intermediul Ucrainei încă din timpul „maidanului” de la Kiev (2013-2014);
- am motive foarte serioase să cred că „pandemia” ar fi urmat să fie declanșată în 2017 cu virusul Zika (argumentele într-o postare viitoare);
- Hillary Clinton ar fi trebuit să patroneze peste pandemia de Zika, rollout-ul vaccinurilor mRNA (cu Moderna având un rol-cheie, ca și acum) și apoi conflictul cu Rusia;
- dar alegerea lui Donald Trump a dat literalmente peste cap toate planurile, atât dincolo cât și dincoace de ocean; Donald Trump a fost invitatul-surpriză de care nu avea chef nimeni și tocmai de aceea l-au lucrat la greu, pentru că nu era „parte din plan”.

4 comentarii:

Dumitru spunea...

Bine ai revenit cu postarile(le asteptam).
Pe mine ce ma socat in toata nebunia asta a fost ....dincolo de cei care au initiat totul,
care probabil ca isi urmaresc propria agenda...sunt idiotii utili care au pus umarul cu un zel care iti dau fiori.
Si da sunt multe intrebari la care nu gasesti un raspuns rational...poate nici nu-l vom afla.
Ganduri bune.

Unknown spunea...

A existat un singur motiv sa nu faci vaccinul, si anume faptul ca nu era testat. Testat va fi cam in 15-20 de ani pe populatia masiva de cobai. Deja se stie ca efectele negative sunt multiple, de la boli de inima pana la deces pe termen scurt. Inclusiv imposibilitatea de a mai avea copii. Darwin da like din mormant.

Totusi intre vaccin si razboiul din Ucraiana nu exista nici o legatura. Rusii la fel ca si occidentul si chinezii au facut vaccinul obligatoriu. Prostii s-au vaccinat si acolo. Ca occidentul a intaratat rusia este evident ca de altfel si reciproca. Totusi vinovata pentru razboi este Rusia. Sa ne amintim ce misto facea Putin acum un an de pulifriciul Macron. Era sigur ca va castiga si inca repede. Acum Prigojin il insulta pe Putin in public si spera sa ii ia locul. In orice caz Rusia este in rahat si pare ca ii place acolo.

Lucian Sârbu spunea...

@Cyrus: eu zic că există o legătură între (falsa) pandemie -> vaccinarea în masă -> război. Măcar pentru faptul că toți actorii sunt aceiași.

Într-adevăr, și rușii și chinezii au mers tare cu vaccinarea, dar nu cu vaccinarea mRNA. Ei par a fi știut/bănuit mai degrabă că virusul e ceva necurat, care trebuie combătut cumva, dar s-au ferit ca dracul de tămâie de chestia asta cu mRNA.

Dacă Vestul nu ar fi știut că va veni un război cu Rusia, nu ar fi avut nimic împotrivă să importe măcar un 5-10% de vaccin rusesc (Sputnik V) sau chinezesc, mai ales atunci când ziceau că n-au suficiente vaccinuri. Or, ostilitatea totală împotriva vaccinurilor ruso-chineze dovedește din plin că ei nu-și doreau nici un fel de colaborare cu Rusia și China, știind că în curând vor tăia pe scară largă legăturile, cel puțin cu Rusia.

În plus se leagă niște chestii cu Zika din 2016. Voi scrie o postare la un moment dat.

Unknown spunea...

@Lucian Sarbu: sincer habar nu am de ce vestul nu a importat vaccinuri din china sau rusia. Ar fi putut macar pentru unii care si-ar facut vaccin non-mRNA. Totusi urmand linia ta de argumentatie, ne putem intrebarea de ce vestul nu si-a asigurat surse alternative de energie si materii prime. Daca stia vestul ca vine razboiul, asta era primul lucru care trebuia facut. Ori chestia asta s-a facut cu plansete si nervi. Nemtii nu au acceptat lucrul asta pana cand conducta lor nu a fost sabotata de "prieteni".