5.11.22

Mari conspirații Covid (partea a 2-a): Phil Schneider și agenda extratereștrilor

Voi scrie acum despre a doua „mare conspirație” care mi se pare în același timp dementă, distractivă și sinistră. Este vorba de teoria conspirației din jurul dezvăluirilor lui Phil Schneider.

Dar cine a fost Phil Schneider?

Phil Schneider (1947- ianuarie 1996) a fost un anonim toată viața sa, exceptând ultimele 12 luni în care, după ce i-a îngrozit pe iubitorii de mistere OZN cu poveștile lui, a murit într-un mod de-a dreptul misterios, în ceea ce a părut a fi „o sinucidere asistată”, ca să zic așa.

Phil Schneider pretindea că a fost inginer (parcă geolog, dacă îmi aduc bine aminte) și că prin 1979 a fost implicat într-un incident armat în care a văzut cum niște militari americani au luptat împotriva unor umanoizi extratereștri întâlniți din întâmplare în timp ce armata americană lucra la o bază subterană secretă în zona orășelului Dulce (cca. 3.000 de locuitori) din New Mexico, SUA. Schneider era beteag de două degete pe care zicea că și le-a pierdut în timpul acelei lupte armate în care americanii au suferit pierderi grele, deoarece extratereștrii aveau niște arme mult superioare și dețineau ei înșiși o bază subterană chiar acolo unde se nimeriseră să sape militarii. Conform poveștii sale, fusese angajat în diverse proiecte militare secrete ale armatei SUA, fiind un „insider”, ca să zic așa.

Vreun an de zile, înainte să moară, Phil Schneider a făcut turul SUA povestind pretinsa lui aventură în cadrul mai multor întâlniri și simpozioane cu tematică SF și OZN. A dat publicității și niște desene, niște schițe, ale lucrurilor pe care pretindea că le văzuse în subteran. Sincer să fiu, eu am auzit de el încă din anii 2000 și mi-au atras atenția mai mult poveștile legate de bătălia cu extratereștrii („aliens”) și baza acestora descoperită din întâmplare de americani. În acest moment nu (mai) sunt mare fan SF, dar în tinerețe am fost, citeam mult SF și având în vedere că eu am acces curent la internet încă de la sfârșitul anilor 1990 nu mi-a fost greu să ajung să citesc și despre Phil Schneider, mai ales că moartea lui absolut dubioasă (o crimă evidentă mascată, nu se știe de cine și de ce, în sinucidere) îi crescuse aura în anumite cercuri. Însă senzaționalul pretinsei povești de la Dulce a făcut să fie uitată, pe nedrept, cealaltă parte a poveștii lui Phil Schneider, ieșită din nou la iveală abia acum.

Fiindcă Phil Schneider mai zicea un lucru, care la vremea aceea nu prea a fost băgat în seamă. Conform poveștii sale între guvernul SUA și extratereștri există o înțelegere încă din anii 1950. Și înțelegerea aceea prevede ca până în 2028-2029 Pământul să fie predat unei specii de extratereștri care trebuie să se refugieze de pe planeta lor, devenită de nelocuit. Însă, pentru ca lucrul acesta să aibă loc, extratereștrii ar fi cerut ca umanitatea să fie cumva distrusă în proporție de cca. 5/6 până la 7/8. Restul supraviețuitorilor vor deveni sclavi ai acestei rase de extratereștri invadatori.

Având în vedere că în 1995, când Schneider conferenția prin diverse locuri, populația Pământului era de cca. 5,8 miliarde, rezultă că extratereștrii din povestea lui le-ar fi poruncit mai marilor planetei noastre ca pe Pământ să nu rămână în viață mai mult de 7-800 de milioane de oameni. Sau poate ar trebui să ne raportăm la populația din 1960, 3 miliarde? În acest caz înseamnă că pe Pământ nu ar trebui să mai rămână în viață mai mult de ... 4-500 de milioane de oameni. Adică fix cât era numărul recomandat pe misterioasele Georgia Guidestones (despre care nu știm nici azi cine le-a ridicat)!

Toată această poveste a devenit cunoscută drept „alien agenda” - „agenda extratereștrilor” și ar fi rămas îngropată odată cu Phil Schneider dacă nu ar fi venit criza Covid cu ciudata dorință a politicienilor și a așa-zișilor „oameni de știință” de a vaccina întreaga umanitate cu mizeriile alea mRNA care nu au vindecat niciodată nici măcar bubele de pe coada unei vaci.

Multora a început să li se pară suspectă și graba cu care așa-zisa „agendă verde” urmărește de-carbonificarea planetei. Oficial, planeta se încălzește, e în pericol să dea în clocot. Neoficial, sunt o grămadă de oameni de știință la fel de bine pregătiți precum cei care sunt în tabăra Gretei Thunberg și care zic că lucrurile nu sunt deloc așa catastrofale. Unii zic că pe vremea dinozaurilor și a speciilor uriașe de ferigi cantitatea de CO2 în atmosferă era mult mai mare decât acum:


...în timp ce alții sunt de părere că vinovat de încălzirea și răcirea periodică a planetei e Soarele, prin activitatea sa periodică, nu omul.

Cert este că toți care am trăit ceva mai mult pe pământul ăsta avem amintiri cu ani mai geroși și ani mai călduroși. Octombrie care tocmai s-a încheiat a fost foarte cald. Dar eu îmi aduc perfect aminte de ziua de 16 octombrie 1993 când afară erau 25 de grade cu soare. După care a nins la București încă din 20 noiembrie. Și țin minte perfect și luna octombrie 2014, când la București nu s-a înregistrat nici măcar o zi cu soare. Pur și simplu schimbările climatice sunt destul de greu de cuprins în modele. Ce e cert, e că orașele noastre, din Vancouver până la Jakarta și din Tokyo până la Rio, s-au încălzit, dar asta e normal și nu are vreo legătură cu schimbările climatice: în ultimii 30 de ani surplusul de populație a fost înghițit aproape exclusiv de orașe, și asta a venit la pachet cu tot mai multe betoane și cu tot mai multe automobile. Da, îmi aduc aminte perfect de verile din București, când afară erau cel mult 28-29 de grade și o atmosferă foarte plăcută. Este clar că nu se compară cu verile de acum, când ai 35 de grade. Dar pe vremea aia era mult mai puțină poluare. Și mult mai mult spațiu verde! Ieșiți din București, mergeți undeva pe câmp, și veți vedea că în loc de 35 de grade câte sunt la Piața Unirii, în Bărăgan, unde bate soarele, sunt 30. Adică fix... câte erau și în urmă cu 30-40 de ani...

Această de-carbonificare pare a fi, așadar, susținută mai degrabă de considerente ideologice decât științifice. Și mulți se întreabă dacă nu cumva nu se urmăresc niște considerente de teraformare a planetei Pământ în vederea predării ei unei alte specii. Pentru că, efectiv, graba și frenezia care înconjoară azi „agenda verde” sunt de-a dreptul suspecte. Și sunt obsedate strict de CO2. Bateriile electrice cu Li-Ion fiind ele însele enorm de poluante, dar toată lumea le ridică în slăvi. În concluzie, cei care au readus în actualitate „alien agenda” expusă de Phil Schneider sunt de părere că prin vaccinurile mRNA se urmărește depopularea planetei de fraieri și predarea ei către o rasă necunoscută de extratereștri. Bogătanii speră ca soarta să le fie blândă și sclavi să devină doar proștii rămași vii.

Eh, dar ce mai e până în 2028? Foarte puțin. Un cincinal.

2 comentarii:

Altcineva spunea...

Agenda Verde (Green Deal) si The Great Reset nu vor reusi.

Semnele certe ca aceste proiecte anti-umanitate vor deraia mai rau decat poate cineva banui (acum) le vor avea toti oamenii (inclusiv tu, autorule) incepand cu primavara 2023.

Nu mor caii cand vor cainii... si nu mor oamenii liberi si cu drepturi, obligatii si libertati cand vor... nu extraterestrii (hilar!) ci o mana de plutocrati extrem de pamanteni :) care vor sa deturneze relativa (!) democratie prezenta in lume intr-un sistem politic neo-medieval cu radacini profunde in tehnologie (IT).

Din 24 sau 25 martie 2023 apar primele semne de viata ale ratarii planului plutocratilor.

Nu exista nici un fel de plan cu extraterestrii , autorule!
Dar exista o mana de plutocrati extrem de puternici financiar (noi i-am facut asa!...EROARE!) verosi si satanisti care vor sa transforme in MORT sau SCLAV orice fiinta existenta pe fata pamantului la ora actuala.

Concluzia?
Nu vor reusi.
Nu vor fi lasati sa reuseasca.
Si ei sunt oameni si natura umana e supusa greselii (caci greseala e inscrisa in codul nostru genetic, e paradigma de baza care NE GARANTEAZA EVOLUTIA sub semnul flexibilitatii si adaptarii).
Traiasca GRESEALA ! :)

De fapt in parcursul lor de plutocrati idioti, au facut o serie de greseli care au lucrat si lucreaza din plin. Ei deja sunt asezati profund pe calea ratarii propriului plan (si studiind pe net am semnale ca Schwab dar si restul "amicilor" sunt panicati datorita deraierii slow-motion a planului lor).

Eu nu-mi fac griji. Nu am de ce.

Si daca vine un extraterestru la mine... suntem ospitalieri ... stii tu, ca in "Cel mai iubit dintre pamanteni" (filmul) ... "... ii dam o tuica... si ii dam o curva ... si iarasi ne 'simtem' bine... iarasi ne 'radem'" :)) dupa care repetam schema. :D ...
Nu au cum sa reziste extraterestrii la tuica sau horinca sau palinca din Romania. Curva donata e doar cireasa de pe tort sau bomboana de pe coliva (lor) !
Restul e (desigur) poveste! :)

Vali

Lucian Sârbu spunea...

@unknown1: eu nu sunt „antivaxer” ca Olivia Steer, să zicem. Nu am nimic împotriva schemei de vaccinare obligatorii. Într-adevăr, în America se pare că schema asta obligatorie e mult mai încărcată decât la noi, dar nu ne privește. Să fie la ei, acolo.

@Vali: eu n-am zis că vin extratereștrii, doar redau „conspirația” așa cum e... în plus nu trebuie uitat că în limba engleză „alien” poate însemna „extraterestru”, dar poate însemna și „străin” în sensul de „imigrant”, deci se poate crede că Phil Schneider o fi auzit „ceva”, dar de fapt elitele prin curtea cărora o fi grădinărit el ziceau ceva de genu' „îi curățăm pe fraieri și după aia ne facem treaba cu alieni [în sensul de mexicani, sirieni, africani etc.]”, și el o fi înțeles că ne atacă ... extratereștrii! :)