10.5.21

Să nu vă pună dracu' să dați vina pe nevaccinați, că jar mâncați!

Ați fost vaccinați. V-ați dus cu turma.

Veți fi aduși la muncă și veți fi băgați în cubicluri, la produs. Îi veți privi „superior” pe colegii voștri nevaccinați. Îi veți privi cu scârbă. Vă credeți supraoameni. Vă credeți „protejați”.

Sunteți atât de proști încât nu puteți înțelege că unii oameni chiar nu vor să facă parte din turmă. Și că motivele lor sunt foarte întemeiate. Unii gândesc, pur și simplu, și nu pot înțelege cum naiba să întinzi mânuța la ac doar fiindcă așa îți zic Cîțu, Ursula von der Leyen sau Iohannis. Alții sunt sceptici, își pun întrebări, și nu înțeleg de ce să bagi în tine o substanță care nu a mai fost folosită niciodată, nicăieri. Alții sunt, pur și simplu, „auriști”, antivaxeri duri. E dreptul lor, că de-asta trăim într-o democrație. Alții se tem pentru viața lor, au antecedente în familie de AVC-uri sau boli autoimune dobândite în urma unor vaccinuri gripale și, pur și simplu, sentimentul de teamă față de un vaccin necunoscut e mai accentuat decât sentimentul de teamă față de Covid. Etc. Motive pot fi o mie. În Carta Universală a Drepturilor Omului ai dreptul la propriile convingeri. E un drept fundamental al omului. Pe baza lui martorii lui Iehova sunt scutiți și de armată, și de transfuzii. E dreptul lor.

Veți fi aduși în turmă, băgați în cubicluri, la produs. Plantațiile au nevoie de sclavi. Economia, doamnelor și domnilor, trebuie să producă bani!

Va veni canicula. Afară vor fi 35 de grade. Vor începe să duduie aparatele de A/C. Instalațiile de climatizare din clădirile de birouri românești, ieftine și proaste, vor plimba aerul infectat de la un etaj la altul. În aerul ăla se va ascunde și virusul. Șefu' care a făcut presiuni să vă vaccinați ca să puteți veni la lucru se va scobi în nas la etajul 1, va arunca guguștiucul în aer și instalația de climatizare va plimba toți microbii din nasul lui până sus, la 9.

Voi v-ați vaccinat. Dar tot vă veți îmbolnăvi. Mai ales cei care v-ați grăbit în ianuarie-februarie să săriți peste rând. Fix vouă o să vă expire prima oară imunitatea dată de aceste vaccinuri. Vara, pe vârf de caniculă. Cândva prin iulie-august. 

Veți lua virusul și nu veți ști cum, de unde. Doar erați „protejați”! Veți tuși și nu veți ști de ce. O să vă blestemați zilele. Veți căuta vinovați.

Prin septembrie-octombrie o să înceapă să le expire imunitatea și celor vaccinați la liber în primăvară. Numai bine ca să ia în plin sezonul de toamnă. Să dea nas în nas cu virusul purtat de cei care au sărit rândul la începutul vaccinării. Când ar fi trebuit vaccinați cu aceste seruri experimentale doar bătrânii, mai ales bătrânii vulnerabili. Oamenii pentru care riscurile implicite ale unui vaccin experimental erau mai mici decât riscul real al infectării. Dar nu, voi ați pus botul la ce v-au zis „experții”, ați fi fost în stare să vă vaccinați și bebelușii, atât de tâmpiți sunteți. Noroc că nu v-au dat ăștia voie să furați cu cățel, cu purcel, locul unui bătrân. V-ați vaccinat doar voi, ați mers sute de kilometri doar ca să prindeți un ac. Turmă.

Și o să vă expire imunitatea fix când va fi mai greu. Veți căuta vinovați. Probabil veți începe să credeți că de vină sunt „nevaccinații”. Că din cauza „nevaccinaților” nu a dispărut virusul.

Să nu vă pună dracu' să dați vina pe cei nevaccinați, că jar mâncați!

Nu noi vă punem să fiți turmă. Nu noi vă punem să credeți în izbăvirea acelor seruri așa cum crede drogatul în doza lui zilnică de cocaină. 

Pfizeroină.

Dacă veți păți ceva la toamnă, e strict din cauza prostiei voastre. Dacă veți constata că după 6 luni „imunizarea” dată de aceste seruri e fix apă de ploaie, e problema voastră. Data viitoare - dacă va mai fi o dată viitoare - învățați dracului un lucru de bază: măcar vaccinați-vă la începutul toamnei, ca să treceți cu bine peste iarnă, peste sezonul viral, nu vă vaccinați primăvara ca să treceți cu bine peste... vară.

Vara, tembelilor, din moși strămoși imunitatea se face cu soare, cu fructe proaspete, cu legume, cu voioșie și cu o stare de spirit bună. Iarna e anotimpul greu pentru virusurile astea care seamănă cu gripa.

Dar voi sunteți prea proști și veți căuta vinovați. „Că cum” și „că de ce” n-a dispărut virusul...

De-aia. Pentru că sunteți chiar atât de proști. Pentru că luați locul bătrânilor vulnerabili în loc să-i ajutați să se programeze. Pentru că vi se pare mereu că alții sunt de vină pentru alegerile voastre. Pentru că n-o să aveți curaj să cereți să vi se instaleze purificatoare de aer cu acțiune antivirală la serviciu (nu ați fi voi dacă nu ați fi lași). Pentru că aveți impresia că un tip cu barba de 3 metri, un arafat care a prăbușit câteva elicoptere la viața lui și un gheorghiță abia ieșit de pe băncile facultății sunt cu adevărat „experți” în ceea ce fac. Pentru că aveți creier dar în loc să-l folosiți ca să vă puneți întrebări, îl folosiți strict ca să vă luați de-a gata niște răspunsuri care vă umplu cutia craniană așa cum umplu câlții o pernă oarecare.

Fix de-aia.

Niciun comentariu: