14.1.23

Încă o dovadă indirectă că operațiunea „vaccinarea” și războiul din Ucraina sunt interconectate: factorul militar

Am aflat relativ recent de o tipă, Alexandra „Sasha” Latipova, o ucraineancă (sau rusoaică de origine ucraineană) care a publicat recent o analiză mai mult decât convingătoare a rolului jucat de Department of Defense - Pentagonul, pe scurt, armata americană - în implementarea vaccinurilor mRNA. Contrar narativei oficiale Latipova e de părere că DoD nu a jucat doar un rol de „suport” ci dimpotrivă, a fost vioara-ntâi, fiind comanditarul principal al campaniei de vaccinare. Documentele pe care le citează sunt de domeniul evidenței.

Latipova e o tipă care a lucrat mult timp în domeniul farmaceutic în SUA, conform propriilor mărturisiri a pus pe picioare sau a avut funcții de top în mai multe companii (Clerio Vision, iCardiac Technologies) și la un moment dat zice că a făcut exit cu una dintre ele, și acum are suficienți bani ca să stea degeaba și să picteze. „Trezirea” ei s-ar fi produs în aprilie 2020, când a aflat că autoritățile vor să interzică hidroxiclorochina, ceea ce i s-a părut de noaptea minții și i-a sugerat că e ceva în neregulă cu tot ce se întâmplă în jurul acestui virus.

În general tipa e ireproșabilă în ceea ce privește demascarea rolului de vârf pe care l-a jucat Pentagonul în tot acest circ. Dovezile, interpretarea documentelor, experiența directă pe care o are cu autoritățile farmaceutice din SUA conduc la niște concluzii de domeniul evidenței: armata a avut un rol principal în toată această mizerie, nu doar un modest rol de suport (mai ales logistic) așa cum vrea să ne convingă povestea oficială. O ia pe arătură rău de tot cu altele (sugerând, de pildă, că și China a vaccinat cu mRNA, „pentru că nu știe nimeni ce bagă chinezii în vaccinul lor”, ceea ce e absurd, deoarece dacă ar fi vaccinat cu mRNA, China era în rahat până în gât, oricât de dur le-ar fi fost lockdownul), dar în privința punerii în adevărata lumină a rolului jucat de forțele armate, tipa e „wow”.

E foarte interesant, pentru că treaba se coroborează cu ceea ce zicea în septembrie 2019 tipul cu „torille”: 

It will originate from a pharmaceutical company working with military op's in a west coast state.

Primul caz de Covid din SUA a fost sanchi-„confirmat” în statul Washington (a nu se confunda cu Washington DC, pe coasta de Est!), lângă Seattle, pe coasta de vest. Tot în Seattle a avut loc și prima vaccinare experimentală mRNA cu vaccinul candidat de la Moderna, pe pielea unei oarecare Jennifer Haller (dacă vă întrebați ce mai face, pare în continuare vie, dacă e să dăm crezare contului de Twitter) pe data de... 21 martie 2020, așadar la nici zece zile după ce tâmpiții noștri, în frunte cu Iohannis, încă nu înțelegeau ce „li se cere” din străinătate și visau la alegeri anticipate, în loc să decreteze de urgență lockdown și îmbotnițare. Or, legăturile dintre Moderna și armata americană erau vechi. Se știe sigur că în 2013 Moderna a primit o finanțare de 25 de milioane de dolari prin DARPA - agenția de cercetare și dezvoltare a Departamentului Apărării SUA - pentru a dezvolta produse mRNA care „să dezvolte rapid anticorpi pentru agenți patogeni cunoscuți și necunoscuți”, și se știe și că finanțările pentru vaccinul împotriva Zika (virus pe care îl bănuiesc că ar fi trebuit să joace rolul Covidului dacă ieșea președinte Hillary) au venit tot de la guvernul american, prin FDA. DARPA era implicată în mai multe finanțări ale cercetărilor legate de vaccinuri pe bază de mRNA: de pildă, i-a finanțat tot prin acea perioadă și pe nemții de la Curevac. Anonimul cu „torille” părea a fi, într-adevăr, extrem de bine informat.

Ce observăm? Observăm că armata a fost implicată cam peste tot în Occident în campaniile de vaccinare. Ne aducem aminte cum la noi patrulau blindatele pe străzi în timpul lockdownului. Șef peste vaccinare a fost pus un militar - celebrul, de acum, dr. Gheorghiță. Tâmpiții noștri lăudau Portugalia că de vaccinarea lor s-a ocupat un viceamiral. Și Macron, în Franța, a apelat la armată pentru a accelera vaccinarea. În Germania șefu' la vaccinare a fost un general cu două stele. Australia. Italia. Noua Zeelandă. Canada. Etc. etc. etc. 

Dovezile că armatele au jucat un rol mult mai important în toată porcăria cu vaccinarea decât ni se dă de înțeles sunt covârșitoare. Teoretic, militarii au ajutat strict pe parte logistică, dar practic, dacă stai să te gândești bine, toate țările din blocul occidental și-au suspendat libertățile și drepturile civile, și-au trecut economiile și societățile în regim de stare de urgență și au predat puterea efectivă în mâinile militarilor.

Cu alte cuvinte, la adăpostul Covidului, occidentalii și-au pus armatele pe picior de război.

Și acum vine întrebarea: oare ce șanse, câte șanse la milion erau ca fix, băi nene, dar fix după o mare operațiune de mobilizare a armatelor, blocul occidental să se afle angajat într-un război proxy cu unul dintre marii săi rivali?... a cărui eventuală înfrângere și disoluție ar putea însemna... îndiguirea celuilalt mare rival?! 

E vorba, firește, de războiul din Ucraina, de pe urma căruia se speră distrugerea, eventual disoluția Rusiei (cerută/sperată mai mult decât transparent de diverși binevoitori) și îndiguirea Chinei care, după cum am mai zis, ar rămâne cu buza umflată, un simplu atelier de prelucrare fără acces direct la resurse prietenoase (Africa încă e dominată masiv de occidentali, Rusia ar cădea), obligată să muncească pe ce îi oferă Occidentul... Al naibii război din Ucraina, uite cum i-a prins pe ăștia gata mobilizați, gata să organizeze transporturi de arme către Ucraina, gata să pregătească pe solul propriu soldații ucraineni, gata să furnizeze mii de mercenari ucrainenilor ș.a.m.d.

Ceva pute rău în toată treaba asta.

Tehnic și logistic, nimic nu împiedica autoritățile sanitare civile să organizeze campaniile de vaccinare. Însă campania de vaccinare a avut un caracter pronunțat militarizat de la bun început. Latipova scoate la iveală niște dovezi care arată că factorul militar nu a fost doar a cincea roată la căruță, „dând doar o mână de ajutor”. Dimpotrivă, factorul militar a supervizat, a decis și a comandat totul, inclusiv răspunsul cu vaccinurile mRNA la un virus care pentru 99,9% din populație dădea un pic de muci, tuse și durere de cap. Mai mult, ea zice că de fapt toată porcăria era pregătită încă de pe timpul lui Obama (încă un argument în favoarea ideii că în locul coronavirusului ar fi trebuit să fie Zika, dacă și în locul lui Trump ar fi fost Hillary). Având în vedere că SUA e hegemonul occidental, celelalte guverne doar au urmat exemplul/ordinele americanilor. Sunt convins că generalii noștri habar nu au ce s-a vrut cu vaccinarea mRNA și ce se urmărește cu războiul din Ucraina - în primul rând fiindcă sunt prea proști. Dar la Pentagon, undeva sus, sigur se știe. 

Am avut de-a face, așadar, cu un război care acum, cel mai probabil, se prelungește prin nebunia din Ucraina. Vaccinarea cât mai multor cetățeni occidentali cu mizeriile mRNA (în mod specific cu mRNA, adică tehnologia finanțată de DARPA prin Moderna, nu cu altceva) și războiul împotriva Rusiei par a fi fețele aceleiași foi de hârtie pe care cineva a scris planul de drum. Dar... unde trebuie să ajungem?! Și... mergem „bine”, sau vagonul în care suntem ținuți cu forța a deraiat de multă vreme de la drumul inițial?!

Un comentariu:

Dragos Bora spunea...

The UK Ministry of Defence closely monitored the social media accounts of public figures critical of the government’s Covid-19 policies during the pandemic, a whistleblower told the Daily Mail newspaper on Saturday. The claim counters repeated official denials that the government caried out any such surveillance.

The military’s secretive 77th Brigade compiled dossiers on anyone with a sizable following who questioned the lockdowns, mandates, and predictions of doom that characterized London’s response to the novel coronavirus outbreak, according to the source, who worked for the unit during the pandemic.

The unit’s duties included combatting “disinformation” and “harmful narratives… from purported experts,” assisted by raw data scraped from social media by AI and civilian employees. Undesirable narratives were suppressed or removed, while government narratives were promoted.
https://swentr.site/news/570629-uk-government-spied-covid-critics/