13.1.23

Cuiul din sicriu: un nou studiu arată că anticorpii IgG4 deveneau majoritari de fapt după primele două injecții

Igor Chudov a descoperit un nou studiu, proaspăt publicat, care demonstrează că răspunsul imunitar o ia razna după primele două injecții mRNA, nu doar după schema primară + booster. Găsiți la Igor toată discuția. Nu-mi dau seama dacă studiul e peer-reviewed dar, sincer să fiu, dacă e adevărat atunci explică perfect nenorocirea din timpul „valului Delta” de la noi: practic alde Arahat și dr. Gheorghiță, forțând vaccinarea în plin val epidemic, au creat armate întregi de zombi care au dus virusul de colo-colo, îmbolnăvindu-i pe cei mai ghinioniști.

Nu că nu știam chestia asta, dar acum, iată, încep să apară și explicațiile științifice.

Era pe vremea când, dacă vă amintiți, lozincile zilei erau „Ne vaccinăm și scăpăm”, „Toți vaccinați, toți protejați”, „Cei vaccinați nu răspândesc virusul” etc., tâmpenii despre care cei care mi-au urmărit blogul în acea perioadă deja știu că erau infirmate chiar de cifrele comunicate de autorități, din care rezulta cu claritate că virusul circulă cu o viteză mult mai ridicată prin populația vaccinată decât prin cea nevaccinată.

În altă ordine de idei, vă mai aduceți aminte de „Loteria regretelor” pe care voia să o țină epilatoarea de la Sănătate?


Mă tem că ideea ar fi bună acum, participanții fiind românii vaccinați care descoperă, într-o proporție din ce în ce mai ridicată, ce țeapă sinistră și-au luat. Unii chiar de voie, dar alții, săracii de ei, strict de nevoie.

Niciun comentariu: