17.9.21

Iată cum arată un kit cu ivermectină

Iată cum arată un kit de prim-ajutor împotriva Covid-19 dintr-o țară sărăcuță, El Salvador. El Salvador are o campanie de vaccinare bunicică, 49% din populație fiind complet vaccinată. Vaccinul nr. 1 pare a fi Sinovac / Coronavac, alături de Pfizer și AZ. Ca și în restul țărilor din America Latină care s-au bazat pe vaccinul chinezesc, situația pare sub control, nu ca în SUA, UE sau Israel. Însă guvernul a decis recent să distribuie populației kituri gratuite împotriva Covid-19. Un astfel de kit conține vitamine, zinc și Ivermectină. De urmărit ce se va întâmpla acolo, cum va evolua pandemia în următoarele săptămâni. 

El Salvador e în emisfera nordică dar destul de aproape de ecuator (nu mai mult de 1500 km), nu există mari variații de temperatură, vremea e cam la fel în fiecare parte a anului, deci dacă în următoarele 3-4 săptămâni se observă o îmbunătățire notabilă a situației pandemice e clar că meritul va fi al vaccinului chinezesc (interzis cetățenilor UE) combinat cu distribuția pe scară largă a kiturilor cu vitamine și Ivermectină, nicidecum nu va fi vorba de „meritul” venirii primăverii.

În altă ordine de idei, agățându-se ca înecatul de pai, mulți se uită acum la Spania și Franța, unde campaniile de vaccinare par să fi adus succesul căutat.

Eu zic să aveți răbdare și să nu ziceți „hop” până când n-ați sărit pârleazul. Ceea ce se întâmplă acum e doar liniștea de dinainte de mama tuturor valurilor. Mai vorbim prin decembrie!

Un comentariu:

Cristian spunea...

pachetul este pentru tratamentul ambulatoriu al bolnavilor de COVID: