7.9.21

Spre noul fascism: înainte, marș!


Diferența dintre comunism și fascism (inclusiv forma sa extremă: nazismul) s-a mai explicat de atâtea ori, dar se pare că oamenii tot nu o înțeleg, sau se prefac că nu o înțeleg. De aceea o reiau aici, pe scurt.

Comunismul nu este genocidar în sine, dovadă că au fost destui „burgheji” care s-au alăturat cauzei și care nu au pățit nici pe dracu', chiar și în perioada lui Stalin. La noi îi putem aminti pe Mihail Sadoveanu, C.I. Parhon sau I.G. Maurer (avocat cu activitate importantă în baroul interbelic!), dar știm prea bine că numărul lor a fost mult mai mare. La fel s-a întâmplat și cu țăranii, și cu muncitorii, și cu intelectualii. Cei care au colaborat cu regimul nu au avut nici o problemă. De suferit au avut doar cei care manifestau „o atitudine dușmănoasă”: țăranii care refuzau să intre la colectiv, intelectualii care visau că vin americanii etc. plus, firește, politicienii, militarii și alte categorii care jucaseră un rol nefast înainte și în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, unii dintre ei fiind vinovați, indubitabil, de comiterea de crime.

Fascismul, în schimb, este genocidar în sine, pentru că fascismul presupune că lumea nu poate evolua decât dacă dispare de pe fața pământului o anumită categorie de oameni: comuniștii (ca în cazul fascismului italian), evreii (ca în cazul nazismului), stângiștii (ca în cazul regimurilor fasciste sud-americane) etc. Fascismul nu poate funcționa fără o logică genocidară, pentru că ăsta e ADN-ul lui.

Cu toate acestea, mulți comentatori au tendința, greșită, de a identifica ceea ce se întâmplă acum cu „un nou comunism”. Fals. Ceea ce se întâmplă acum e un nou fascism

Lațul se strânge pe toată planeta în jurul celor care nu se vaccinează. Comunism ar fi fost dacă noi, nevaccinații, am fi fost tolerați în continuare cu condiția să ne protejăm de virus așa cum vrem noi: cu mască, dezinfectanți etc. „Uite, dom'le, Popescu se vaccinează, bravo lui, și Ionescu poartă mască.” Altfel zis, un nou comunism ar fi fost dacă ni se impunea și nouă cauza, dar eram lăsați să o respectăm și să o slujim și să aderăm la ea așa cum vrem noi, după puterile, mintea și capacitățile noastre. 

O, dar nu, nici vorbă de așa ceva.

Ei nu vor asta. 

În ciuda miilor de dovezi deja mai mult decât clare că mizeriile astea de vaccinuri:

1. nu reduc contagiunea;
2. nu reduc internările la ATI;
3. nu reduc decesele;
4. sunt extrem de periculoase pentru cei care nu fac parte din grupele de risc, de fapt mult mai periculoase decât virusul,

din Canada până în Australia asistăm la o întreagă frenezie vaccinistă care deja nu mai are nici o logică. Nu se mai urmărește atingerea „pragului de imunitate” de 70%, ci atingerea vaccinării 100% și, pe cât posibil, vaccinarea 100% cu mai multe doze (nu se știe cu câte).

Noul ideal al „imunizării” este: zero nevaccinați.

V-ați prins, da? Nevaccinații trebuie să dispară.

Bine ați venit în noul fascism!

De acum încolo depinde numai de noi să rezistăm sau să dispărem.

Nu vă uitați că în România s-au vaccinat doar 30%. România e o țară de căcat („shitty country”) în care se poate impune oricând un guvern militar care te va alerga cu mitraliera pe stradă ca să te vaccinezi. Fiți siguri că în anumite laboratoare se decantează chiar în acest moment diverse rețete pentru vaccinarea în masă, mai mult sau mai puțin forțată, a românilor.

Vom rezista?

Niciun comentariu: