20.9.21

Singura întrebare pe care oile trebuie să și-o pună pentru a înțelege că miza vaccinării nu e sănătatea noastră, ci banul, puterea, lăcomia

Ok. Sunt dispus să accept că stimabilii de la Comisia Europeană au fost așa de îngrijorați de soarta noastră, a tuturor, încât au negociat pentru noi toți cu 4 producători de vaccinuri achiziția a 4 tipuri de vaccinuri pentru toți cetățenii europeni. Două cu mRNA, unul cu adenovirus și unul cu șampon.

Ce nu înțeleg eu, însă, e de ce:

- în condițiile în care pe lista de vaccinuri recomandate de OMS se află și vaccinurile chinezești Coronavac și Sinopharm;
- în condițiile în care sunt și alte vaccinuri care se folosesc pe scară largă la nivel mondial (Sputnik V, Covaxin, Covovax etc.);
- în condițiile în care oricare alt vaccin (antigripal, anti-rotavirus etc.) se găsește bine mersi la farmacie,

atunci, și asta e singura întrebare pe care oile 🐑🐑🐑 trebuie să și-o pună pentru a înțelege că miza vaccinării nu e sănătatea noastră, ci banul, puterea, lăcomia:

- De ce noi, cetățenii Uniunii Europene, nu avem voie să putem cumpăra de la orice farmacie de la colțul străzii un vaccin oarecare în care avem noi încredere, fiind obligați să ne vaccinăm numai și numai cu ce ne oferă, în mărinimia ei, Ursula von der Leyen? 

Atât. Asta e singura întrebare pe care, dacă și-ar pune-o, 🐑🐑🐑 și-ar mai deschide nițeluș mintea aia ferecată sub 7 lacăte.

Ce sens are să condiționezi statutul de „cetățean vaccinat” de felul în care sunt generați anticorpii tăi? Ce au anticorpii Coronavac? Vorbesc chinezește?! Sau cei de la Sputnik - dansează cazaciok?!

Oare miza campaniei de vaccinare nu era să fim cu toții sănătoși tun și să nu mai răspândim virusul? Nu ar trebui să nu conteze ce folosim în campaniile de vaccinare, ci rezultatul la care se ajunge - imunitatea colectivă? 

De fapt, este evident că totul e o competiție pentru bani, pentru piață, pentru jumulit găina asta beată care este cetățeanul european. 

Indiferent de riscurile asociate.

Niciun comentariu: