8.11.22

Vaccinarea copiilor e hârtia de turnesol a nocivității înțepăturii Pfizer

Vaccinarea copiilor mici în România este hârtia de turnesol care ne arată cât de nociv e vaccinul Pfizer.


Sursa: INSP.ro

Deși eșantionul e mic (doar un pic peste 10.000 de copii, bravo părinților din România!) se vede cu ochiul liber că mai mult de o zecime dintre părinții tâmpiți care și-au injectat copiii prima oară nu s-au mai prezentat cu ei și la a doua injecție.

Comparați, acum, cu adulții. După cum se vede, diferența între cei care au făcut prima înțepătură și cei care au făcut-o și pe a doua e insignifiantă, ba chiar reiese din statistici că ar fi ceva mai mulți. Cu 4.687, sau 0,08% mai mulți. Nu avem explicație pentru această diferență, probabil e vorba de un grup mic de oameni care au făcut prima doză cu un alt vaccin, și a doua cu Pfizer, sau prima în străinătate, a doua în România.

Cert este că diferența e mică, pentru că adultul strânge din dinți, merge mai departe, mai ales dacă i se interzice să muncească sau să-și desfășoare în mod normal activitatea în cazul în care nu e „complet vaccinat”.

Cu copiii însă e altceva. Părinții trebuie să fi fost cu adevărat speriați de reacția copiilor dacă atât de multora le-a venit mintea la cap și au renunțat la a doua înțepătură.

Acum, tare mult aș vrea să mi se arate un alt vaccin destinat copiilor, care se face în două doze, și la care rata de abandon e de peste 10% după prima doză!

Niciun comentariu: