23.7.22

Noua deviză a globaliștilor: „Să ne păzim curul de bube!”


Sub deviza „Să ne păzim curul de bube!” elita globalist-sanitară a declanșat operațiunea „variola maimuței ne papă”.

Fac trimitere la un text pe care l-am scris în urmă cu două luni:

News from Romanian net: Variola maimuței: vine lupul?

Se pare că nu e vorba de variola maimuței, ci de un efect advers al vaccinurilor mRNA, care începe să devină vizibil. Prin mediile fringe au fost încă din toamna trecută oameni care au prezis răspândirea acestui tip de virusuri din cauza prăpădului imunitar făcut de vaccinurile mRNA - cea mai mare crimă sanitară produsă vreodată în istoria umanității.

La rândul lor, elitele știau ce se va întâmpla, dovadă „exercițiul” pandemic din primăvara lui 2021 la care fac referire în articolul precedent.

De-asta nici nu vor încheia prea curând războiul din Ucraina. La un moment dat vor zice că Putin a atacat Occidentul cu un virus mutant ca să explice cât de cât credibil de ce un virus relativ benign, monkeypoxul, cu o circulație greoaie și restrânsă doar la zona Africii subsahariene, se va răspândi ca focul prin societățile hipervaccinate. Păi, doar un virus „mutant”, plantat de o mână cremenală, va putea explica mulțumitor ceea ce urmează să se întâmple, nu?!

Dar dacă oamenii îi vor crede și de data asta, atunci umanitatea își va merita soarta.

Nu trebuie acceptat nici un fel de lockdown, nici un fel de botniță pe bot și nici un fel de vaccin (fiindcă ticăloșii vor încerca să profite și să mai vândă una, alta...). 

Dar de data asta rezistența pasivă nu va fi de ajuns. 

Ciomagul pe ei!

Un comentariu:

Bursucul spunea...

Mi s-a părut interesant briefingul rusnac: https://telegra.ph/Briefing-by-Lieutenant-General-Igor-Kirillov-Head-of-NuclearBiological-and-Chemical-Protection-Troops-of-the-Russian-Armed-Force-08-04

Poate fi considerat ca dezinformare oficială?!