9.4.22

Fiindcă erau incomode, autoritățile britanice nu vor mai publica informațiile legate de infectarea și decesul celor vaccinați

UK Health Security, care publica celebrele rapoarte despre infectările cu Covid pe grupe de vârstă și starea vaccinării, au decis să omită, începând cu 7 aprilie, aceste informații.

Până acum rapoartele britanicilor, care erau publicate aici: COVID-19 vaccine weekly surveillance reports (weeks 39 to 14, 2021 to 2022) - GOV.UK (www.gov.uk) erau o sursă nemaipomenită de informații privitoare la impactul vaccinării asupra evoluției virusului.

Problema e că din ultimul raport disponibil care conține aceste informații (31 martie - săptămâna 13) rezulta un lucru destul de inconfortabil pentru călăii vacciniști. Pentru cei triplu vaccinați (atenție!... triplu vaccinați, nu dublu vaccinați!...) pericolul de a se infecta cu Covid era de 2,5-5 ori mai mare decât nevaccinații din aceeași grupă de vârstă. De asemenea, în ceea ce privește decesele, vaccinații decedați erau peste 92%, majoritatea fiind triplu vaccinați!


Lucrurile probabil că s-au agravat atât de rău, încât autoritățile au găsit motivul să nu mai publice datele acestea. Într-adevăr, Marea Britanie nu mai are, practic, nici un fel de restricții încă din vară, și totuși britanicii nu reușesc deloc să atingă mult dorita „imunitate colectivă”, înregistrând de atunci val după val, indiferent că e cald sau frig, iarnă sau vară, Delta sau Omicron. Acum sunt pe cale să scape de valul Omicron BA2, dar rămâne de văzut dacă vor fi reușit, în fine, să atingă mult dorita imunitate colectivă pe care nu au atins-o cu vaccinurile. Cert este că din data de 15 iunie (cam atunci au ridicat toate restricțiile) încoace englezii au înregistrat cam 40.000 de decese de Covid, care se adaugă la alte 130.000 înregistrate până atunci, și peste 15 milioane de cazuri.

Niciun comentariu: