2.10.08

Cat de idioti sunt liberalii, pe o scara de la 1 la 10?

Cred că destul de idioţi, adică pe la 9, 9-şi-ceva. În orice caz eu le-aş da o notă foarte apropiată de 10.

Hai să citim încă o dată chestia asta, să ne frecăm la ochi şi să ne minunăm:

"Promisiunile liberalilor nu se termină aici. În programul lor de guvernare se găsesc oferte la pachet. 1400 de km de autostradă în patru ani sau 2000 în opt ani, dacă le oferim două mandate. "

Măi tolomacilor, atunci când consilierul ăla, ştiţi voi care, puţachele ăla mic care a supt din pix şi a ros guma pe la Fac. de Şt. Pol. devenind chipurile mare specializat în pulitică, aşa, deci când puţachele ăsta s-a dus să-şi cumpere iaurtul şi a văzut în vitrină: "Un iaurt 3 lei, 2 la 5 lei!", ei bine, puţachele ăsta, întrucât nu are suficientă materie gri la mansardă (că dacă avea făcea dracului o facultate serioasă, nu una de tras mâţa de coadă) nu a înţeles nimic din esenţa unei promoţii.

Când comerciantul propune 2 iaurturi la 5 lei în loc de 6 lei vrea să-ţi spună că dacă vei cheltui mai mult, vei câştiga mai mult.

Oferta voastră, dragi liberali, în traducere liberă înseamnă aşa: dacă ne alegeţi mai mult, vom construi ... mai puţin! Hai, frecaţi-vă la ochi şi daţi-vă palme.

Corect ar fi fost ca puţachele ăla cu coşuri, ăla micu', pulitrucul ăla care e chipurile dăştept (mă întreb cât de proşti or fi proştii liberalilor?!), să ofere cevade genul ăsta: ne alegeţi un mandat facem 1400km, ne alegeţi 2 mandate - facem 3000.

Doamne, cât de proşti suntem că-i suportăm!

Până la urmă să privim totuşi partea bună a lucrurilor, băieţii şi-au dat arama pe faţă: alegeţi-ne cât mai multă vreme şi-o veţi suge kilometric.