15.8.22

Studiu islandez: cu cât ai mai multe doze de mizerie Pfizer în tine, cu atât riști să te covidezi mai des

Studiul poate fi citit aici: Rate of SARS-CoV-2 Reinfection During an Omicron Wave in Iceland | Infectious Diseases | JAMA Network Open | JAMA Network

„Surprisingly, 2 or more doses of vaccine were associated with a slightly higher probability of reinfection compared with 1 dose or less.”

Este ceea ce se observă și cu ochiul liber. E pandemia vaccinaților.

Apropo, era un prostan care anul trecut prin toamnă (când datorită atitudinii criminale a autorităților, adică Arahat, Gheorghiță, Bode etc. și a cozilor lor de topor din media, adică jurmă, cherecheș și dracu' să-i mai ia câți, în România zeci de mii de oameni au murit din cauza instrumentării prostești sau, poate, malefice a unui splendid „efect Marek”) îmi punea linkuri de la un site care se scremea să adune cazuri de nevaccinați omorâți de covid. 

Își închipuia, probabil, că mă sperie.

După aproape un an de la acel moment cazurile de „nevaccinați care regretă că nu s-au vaccinat”, și care oricum trebuiau căutate chiar și atunci cu lumânarea, au ajuns de multă vreme la zero, în timp ce cazurile de vaccinați care regretă că s-au vaccinat sunt din ce în ce mai multe. Cel puțin în „bula” mea.

Prostane, mai ai glas?

Niciun comentariu: