22.5.22

Variola maimuței: vine lupul?

S-ar putea să fim ca în povestea aia cu „Petrică și lupul”. Primul lup a fost Covidul - și s-a dovedit a fi, pentru imensa majoritate a populației, o mare fâsâială. Acum ăștia bagă mare cu „variola maimuței” / (eng. „monkeypox”). O fi lupul adevărat? Câteva chestii sunt cu adevărat suspecte.

- În toamna lui 2021 a fost de notorietate faptul că Bill Gates, care pare a fi din ce în ce mai mult idiotul-satului-care-nu-și-ține-gura, a avertizat asupra unui „atac bioterorist cu variolă (smallpox)”. Iată aici doar unul din miile de articole pe acest subiect: Microsoft founder Bill Gates warns of bioterrorist attacks and urges world leaders to use 'germ games' to prepare in interview with Jeremy Hunt | UK News | Sky News

- Recent s-a descoperit că instituții de prestigiu (printre care, evident, și „Bill & Melinda Gates Foundation”) au desfășurat în primăvara lui 2021 un exercițiu pandemic în genul infamului „Event 201” care a precedat epidemia de Covid-19, dar având de data aceasta drept obiect un ipotetic atac bioterorist cu... variola maimuței / monkeypox. Iată aici dovada, negru pe alb: NTI_Paper_BIO-TTX_Final.pdf.

Mai mult: mergeți în pdf-ul de mai sus direct la pagina 10 și veți descoperi o chestie care te lasă cu gura căscată. În simularea „experților” epidemia de variola maimuței ar fi urmat să fie detectată începând cu data de ... 15 mai 2022

Cam bate pe realitate, nu?! Până la urmă ce dracu' a fost ăla (ca și „Event 201”, de altfel): exercițiu pandemic sau... repetiție generalizată?!

Și încă, și mai mult. Și aici se rupe filmul. Această boală, variola maimuței, deși neplăcută, e relativ benignă dacă știm cum s-o abordăm. Iată ce a postat recent pe Facebook Cristian Apetrei, virusologul român stabilit în SUA, care a fost unul dintre cei mai aprigi susținători ai mizeriilor mRNA:

- virusul e cunoscut de zeci de ani și nu are nici pe departe transmisibilitatea Covidului;
- este mai puțin patogen și transmisibil decât variola „omenească”;
- numărul R (cunoscut) e foarte jos, 0,32, ceea ce „prin definiție nu ridică probleme” (vă reamintesc că la un R=0,32 un bolnav ia contact cu 3 oameni și nu îl îmbolnăvește decât pe unul dintre ei).
- atenție la șobolani: ei, și nu maimuțele, par a fi rezervorul natural al virusului.

Omul pare să sugereze, așadar, că un pic de atenție la igienă și evitarea unor obiceiuri anormale sunt suficiente pentru a evita orice problemă majoră, care oricum e greu de apărut în cazul monkeypox, din cauza unui R mic. Vedeți aici postarea lui Cristian Apetrei: PLANUL B. MONKEYPOXUL DE LA SOBOLANI... - Cristian Apetrei | Facebook

Toate bune și frumoase. Numai că experții care au participat la exercițiul pandemic din primăvara lui 2021, și care ar fi trebuit să știe lucrurile astea, au sugerat că lucrurile se vor desfășura astfel:

- până în iunie 2022 numai în ipotetica țară „Brinia” numărul infectărilor va ajunge la 1421;
- până în ianuarie 2023: 70 de milioane de cazuri, 1,3 milioane de morți, 83 de țări afectate, probleme de aprovizionare la nivel mondial;
- până în mai 2023: 480 de milioane de cazuri cu 27 de milioane de morți;
- până în decembrie 2023: 3,2 miliarde de cazuri cu 271 milioane de morți.

Pentru amănunte și detalii, citiți pdf-ul de la pagina 10 încolo. Atenție mare, așadar! „Expertul” consacrat, Apetrei, vorbește de un R=0,32, bazându-se pe ceea ce, cu siguranță, cunoaște. Dar în exercițiul pandemic din primăvara lui 2021 s-au utilizat diverse valori ale numărului R între 0,77-2,73 (o valoare incredibilă, dar, vezi Doamne, numai pentru țările care vor avea cel mai slab răspuns, adică unul de tip laissez-faire).

Păi atunci, din două, una: ori „expertul” Apetrei e prostănac de dă-n gropi și habar n-are ce vorbește, ori somitățile de la exercițiul pandemic sunt nebuni de legat cu toții!

Dar dacă, de fapt, niciunul nu greșește și toți... au dreptate?

Dacă, de fapt, Apetrei, pe care nu-l putem bănui de lipsă de onestitate, se bazează pe ceea ce știe din cărți și somitățile alea se bazează pe ceea ce știu dintr-o realitate la care expertul nu are acces?

Dacă, de fapt, Apetrei are în vedere varianta cunoscută de monkeypox, în timp ce somitățile care au participat la eventimentul pandemic aveau în vedere varianta cunoscută de monkeypox + anumite condiții... „favorizante”, să zicem?

Virusul acestei boli, deși nu are o legătură directă cu virusul variolei umane, aparține aceluiași gen de virusuri (Poxviridae → Chordopoxvirinae → Orthopox). Cu alte cuvinte, e rudă cu variola umană. Or, în mediile „fringe” deja a fost emisă încă de anul trecut o ipoteză cu privire la faptul că „vaccinurile mRNA suprastimulează celulele CD4/CD8 în vederea producerii de interferoni Gamma IFN-γ, pe cheltuiala întregului sistem imunitar.” Adică: producția de interferoni Gamma IFN-γ e maximizată și producția de interferoni Alpha IFN-α, sau Beta IFN-β, e redusă la minimum (urmăriți acest fir Twitter, discuția și diversele trimiteri: Friend of Parmenides 🌴 pe Twitter: „Paranoid schizoid in Nov. 2021 predicting emergence of pox-family viruses due to mRNA modification. https://t.co/daFxMkkJJL” / Twitter)

Problema e că IFN-α și IFN-β sunt esențiali pentru ca organismul nostru să lupte în mod natural cu virusurile de tip Orthopox, inclusiv cu „variola maimuței”.

Cu alte cuvinte, când ai 3 miliarde (sau câți naiba or fi în acest moment pe planeta Pământ) de sanchi-„imunizați” cu mizeriile mRNA, ai 3 miliarde de oameni prin care porcăria asta de monkeypox e în pericol să se răspândească altfel decât e scris în cărțile experților.

Adică mult, mult mai ușor și mai rapid. De unde și R=0,77, mai mult decât dublul pe care îl cunosc „experții”, în țările care în scenariul pandemic „jucat” în primăvara lui 2021 ar fi aplicat măsuri tari (ca la începutul covidelii: lockdown, mască etc.) și un incredibil R=2,73 pentru țările care ar aplica strategia „laissez-faire”.

De unde putem trage concluzia că peste Occident vin clipe grele

Dacă va fi să respecte „scenariul” din exercițiul pandemic, variola maimuței, așadar, nu se va răspândi exploziv fiindcă, brusc, toți locuitorii din Occident vor adopta un comportament sexual promiscuu, poate chiar vor deveni cu toții homosexuali. Ea se va răspândi fiindcă în loc să se revolte la momentul potrivit împotriva măsurilor imbecile luate împotriva unei gripe de doi lei, tâmpiții s-au lăsat injectați cu niște mizerii de vaccinuri făcute pe o tehnologie cu care „experții” n-au rezolvat niciodată nici măcar râiele de pe o capră.

În acest moment, fără a intra în nu știu ce teorii „dure” ale conspirației (de pildă teoria inginerului Phil Schneider legată de „alien agenda”, expusă înainte ca omul „să fie sinucis” în ianuarie 1996 [1]) încep să cred tot mai tare că nenorociții care au instrumentat toată porcăria asta cu Covidul au urmărit de fapt să-și scoată cumva banii cheltuiți pe zeci de ani de cercetări ai unei chestii cretine - această tehnologie mRNA. Mai bine de 30 de ani de cercetare a tehnologiei mRNA, fără nici un rezultat concret, într-o epocă în care ai la dispoziție computere și laboratoare foarte bine dotate, reprezintă echivalentul de facto a cel puțin 2-300 de ani de cercetare degeaba, sau poate chiar mai mult, în timpul Evului Mediu. Echivalentul a ceva similar cu alchimia, dacă vreți. Astăzi știm că transformarea metalelor în aur e o idee idioată din start, fiindcă atomul elementului Au are un număr diferit de electroni decât al elementului Fe, să zicem, și nu poți extrage sau adăuga cu penseta electroni suplimentari într-un atom de Fe ca să-l transformi în Au sau în ce altă bălărie îți trece prin cap. La fel și cu mRNA-urile. 30 de ani și sute de milioane, poate miliarde de dolari cheltuiți pe o himeră. Așa că nenorociții s-au gândit că n-ar fi rău să lanseze o răceală pe care s-o rezolve rapid cu un banal vaccin mRNA, vândut cu banu' jos (tehnica „geamgiului”, ilustrată la începutul filmului „Piciul” al lui Charlie Chaplin: geamgiul îți sparge geamul, pe care tot el îl înlocuiește). Numai că mRNA-urile astea, fiind ceva cretin prin definiție, uite că idioții au reușit să bage în budă o grămadă de oameni care riscă să se trezească în acest moment plini de bube și de cicatrici...

Și vă mai vând un pont: pe Twitter a început să circule haștagul #MonkeyPoxIsAirborne („variola maimuței e aeropurtată”, o altă chestie care îl contrazice flagrant pe expertul Apetrei). Că variola maimuței ar putea fi aeropurtată a zis-o recent și Eric Feigl-Ding, unul dintre cei mai fanatici adepți ai lockdownurilor și vaccinurilor mRNA, și o vuvuzea evidentă a păpușarilor Big Pharma. A zis-o prima oară pe 18 mai, și a repetat-o azi:


Toate acestea, inclusiv isteria care începe să se înfiripeze în mass-media, pregătesc mental publicul injectat cu mizeriile mRNA pentru acele rate de transmisie de 2,77. „Domne', noi știm că voi nu vă f...ți în cur, dar experții ăștia mondiali precum Apetrei s-au înșelat o viață întreagă: de fapt monkeypoxul nu se transmite doar prin contact îndelungat, ci și prin aerosoli. Face unul hapciu în lift, și variola-i gata!”

De fapt nu aerosolii lui pește prăjit vor favoriza ratele de infecție imense, ci sistemele imunitare date peste cap. Și în cazul celor vulnerabili boala probabil că se va transmite printr-un contact deloc prelungit. Poate chiar printr-o simplă strângere de mână sau prin atingerea unui obiect pe care l-a mai atins înainte cineva contaminat. 

Ca să nu fie luați în furci, însă, nenorociții se pregătesc să rescrie încă o dată realitatea, pretextând că variola e o boală care se ia dintr-o banală conversație mai aprinsă, sau printr-un mic strănut. Conchistadorii ăia, care se chinuiau să le dea pături infectate indienilor pentru a-i omorî în masă, pesemne că se răsucesc în mormânt văzând cât de proști au fost: era suficient să răcnească mai tare la bieții indieni ca să-i omoare instant... păi, nu?!

Din fericire România pare mai ferită de tâmpenia asta, fiindcă la noi în țară foarte puțini (undeva în jur de 10% din populație) sunt triplu vaccinați mRNA. Dar asta nu înseamnă că nu vom avea de suferit, chiar și ăștia care am rămas întregi și nevaccinați. Cum ai noștri sunt niște sclavi infecți așteptați-vă la lockdownuri și alte porcării, ca să nu ne atace variola maimuței. Însă noi trebuie s-o spunem răspicat: o eventuală pandemie de variola maimuței e doar un efect secundar al vaccinării demente mRNA din timpul istericalei covidiste, și cei vulnerabili nu suntem noi, oamenii sănătoși și cu sistemul vulnerabil intact, ci cei care nu mai au sistem imunitar.

--

[1] Peste ani și ani poate se va scrie istoria conspirațiilor din jurul pandemiei de Covid-19. Dintre acestea cea mai abracadabrantă mi se pare cea legată de „depopularea planetei”, dar nu așa, la întâmplare, fiindcă s-a supărat Bill Gates pe noi, ci fiindcă până în anul 2029 Pământul trebuie predat extratereștrilor. Cel care a lansat această teorie a fost un anume Phil Schneider, un inginer de vreo 45-50 de ani care prin 1994-1995 a început să conferențieze de-a lungul și de-a latul SUA susținând câteva idei fixe: 1. că a lucrat o mare parte din viață pentru armata SUA; 2. că armata SUA are baze secrete subterane cu fel de fel de minunății tehnologice în ele; 3. că există mai multe rase de extratereștri care au diverse interese pe aici, și doar două dintre ele sunt „binevoitoare”, restul fiind malefice; 4. că rasele malefice vânează oamenii ca să extragă adenocrom (legat de recoltarea de adenocrom, e interesant de știut că și conspirația „Q-anon” avea să reia această temă cu privire la inamicii lui Donald Trump); 5. că în august 1979 a participat la o altercație între oameni și extratereștri, în apropiere de orășelul Dulce din New Mexico, altercație în urma căreia și-a pierdut două degete; 6. că guvernul SUA a semnat câteva tratate cu extratereștrii, pe diverse probleme; 7. că până în 2029 Pământul trebuie „curățat” de cca. 5/6-7/8 din populația sa pentru a putea fi preluat de o rasă de extratereștri care își caută planetă, a lor devenind de nelocuit (=„alien agenda”). Cum în 1995 populația planetei era de 5,7 miliarde deducem că în opinia lui Phil Schneider până în 2029 nu ar mai fi trebuit să rămână pe Pământ mai mult de 700-900 de milioane de oameni, aceștia urmând să fie un soi de sclavi pentru rasa extraterestră care și-a anunțat venirea. Phil Schneider a devenit un personaj de legendă prin mediile pasionate de OZN pentru că a murit suspect în ianuarie 1996, fiind găsit în casă ștrangulat cu o sârmă. Ancheta oficială a zis că s-a sinucis, deși sinuciderea părea imposibil de pus în practică din felul în care a fost găsit. Cum mai sunt puțini ani până în 2029, evident că pasionații care știau de teoria asta au făcut imediat legătura între vaccinurile mRNA și ea, și au scos-o de la naftalină.

3 comentarii:

Dragos Bora spunea...

Apetrei a cam vorbit tâmpenii la covid. Au cam șters p ejos cu el Răzvan Constantinescu și alții. Totuși, prin martie anul ăsta, recomanda să se poarte în continuare mască. O ști el ce-o ști despre circulația aeriană a virusului. Știi că s-a prus problema circulației aeriene și la copii/hepatită.

Dumitru spunea...

Omule,cred ca-ti intri iar in paine,ca ai c-am somat.
Am sentimentul ca se-mput treburile atat pandemic,cat si economic...de
razbel nu mai zic.
Sunt din ce in ce mai convins ca tot ce urmeaza sa vina(pandemic vorbind),va afecta
exact pe cei cu sistemul imunitar pus pe butuci...asa cum ai concluzionat in articol.
Daca asta s-a dorit de la covidenie,habar n-am...oricum diabolice minti...cum sa-i mai crezi,orice ar zice.Vai de capul celor care i-au 'lumina'din ce se da la oficial(cum zic ei 'surse credibile).
Io ma crucesc,cand mai dau peste cate un aiurit cu masca(e drept ca mai rar).
Ganduri bune.

Lucian Sârbu spunea...

@Dragoș: Apetrei, după părerea mea, e genul de om de știință „techie”, adică știe, cunoaște, înțelege bine tehnica și tehnologia pe care le studiază și le aplică, dar e incapabil de conexiuni smart și de o înțelegere mai profundă, multidisciplinară, a ceea ce studiază și practică. E genul de medic, să zicem, care, dacă te duci la el cu mâna ruptă, negreșit ți-o va repara, și ți-o va face ca nouă. Dar asta nu-l califică să înțeleagă mai profund ce se află, să zicem, în spatele politicilor publice de sănătate dintr-un anumit moment. Nu e cu nimic superior din punct de vedere al inteligenței sociale prin comparație cu un bun mecanic auto care îți poate repara orice mașină și e la curent cu ultimele aplicații, scule și tehnologii din domeniu, dar nu ar fi în stare să înțeleagă de ce autoritățile insistă să mergem cu bicicleta și cu trotineta electrică și să abandonăm dieselul. De aceea e interesant să ascultăm ce zice, fiind cineva care cunoaște foarte bine partea văzută a lucrurilor despre care vorbește, și e cu atât mai interesant să vedem că vorbele lui intră în contradicție flagrantă cu ale păpușarilor.