27.5.22

Mult înțepata Portugalie e în plin val Covid

Mult înțepata Portugalie, pe care toți cretinii o dădeau de exemplu că s-a înțepat la răcnetele unui general, cu alte cuvinte fiindcă injecțiile au fost impuse cu forța prin cea mai fascistoidă soluție posibilă (nu că Portugalia nu ar avea o lungă tradiție fascistă!) se află azi în plin val Covid. 

Valul cică ar fi dat de varianta BA5. Practic, populația Portugaliei e înțepată în proporție de peste 90%, acolo numai copiii sub 12 ani (dar nu toți) și cu cei mai rebeli dintre rebeli au rămas neînțepați. În rest absolut toată lumea are 2 doze și peste 60% din populație, chiar și boosterul.

Tâmpiții au ajuns iar la 35.000 de cazuri pe zi, fiind în acest moment pe locul 4 (patru) în lume la rata de contagiune după Insulele Falkland, Taiwan (alți „intelijenți”) și Montserrat. Practic, dacă scoatem din ecuație Insulele Falkland și Montserrat, care nu sunt țări ci caricaturi, ei sunt pe locul 2 dintre țările care contează cu adevărat.


Și, bineînțeles, a început să le crească și numărul de morți. Au ajuns la o medie de vreo 30 de morți pe zi (cam 60 la noi, că au populația de două ori mai mică).

Și cum nici un necaz nu vine niciodată singur, acum sunt și nr. 3 mondial la sanchi-„variola maimuței”, conform monitorizării BNO News.

Aștept cu interes părerile și explicațiile deontologilor, „experților”, jurmă, chiricheș, arahat etc.

(Le dau eu explicația: toată națiunea portugheză are imunitatea distrusă din cauza vaccinurilor mRNA. Să se roage la Doamne-Doamne să-și revină, că altfel în 10 ani națiunea portugheză nu va mai exista.)

Niciun comentariu: