10.7.21

Cum îți faci o idee despre câte mii de morți au făcut vaccinurile anti-Covid în Occident? Despre VAERS, Baza Europeană etc.


Mr. Cîțu ne spune „ce conține vaccinul”


În ciuda propagandei oficiale,
care ne zice că vaccinurile anti-covid sunt 100% sigure și conțin doar o bere cu prietenii și multe călătorii în străinătate, probabil ai auzit și tu despre evidențele alea din diverse baze de date ale guvernelor care ar vorbi „de mii de morți post-vaccinare”.

E adevărat. Bazele de date există și pot fi cercetate de oricine. Sunt notate cu acribie mii de reacții de tip medical, de la simple vâjâieli (amețeli) post-vaccinare până la moarte („death”). 

Dar nu luați de bun tot ce vă zic. Fiecare trebuie să-și facă propria cercetare.

În ceea ce mă privește, eu îmi declin orice competență de natură medicală și fac de la bun început precizarea că nu știu care e diferența între ENG. „death” / GER. „gestorben” și ENG. „fatal” (adică între „moarte” și „reacție fatală”). Numărând strict reacțiile de tip „death” / „gestorben” mie mi-au ieșit 11.499 de decese înregistrate până la acest moment în SUA + Canada + UE + UK + Elveția. În cazul UE, însă, se vede cu ochiul liber că numărul de reacții catalogate drept „fatale” e de vreo cinci ori mai mare decât cel al reacțiilor catalogate cu cuvântul indubitabil: „death” (=„moarte”). De pildă, la afecțiuni cardiace unde e notată ca reacție, printre alte sute, „cardiac arrest” (nu sunt medic, dar înțeleg și eu că asta înseamnă infarct), dar numai o parte din aceste reacții de tip „cardiac arrest” sunt catalogate drept „fatal” (oare ce altceva poate însemna „fatal” în acest context, dacă nu moartea pacientului?!). Spre exemplificare la Pfizer, în UE, sunt recenzate 491 de reacții de tip „cardiac arrest” (160 la persoane sub 64 de ani), dintre care 321 „fatale”. Dar cum nu scrie nicăieri cuvântul „death” asociat lui „cardiac arrest”, nu am băgat în totalul de 11.499 de decese decât ceea ce apare explicit ca „death”. 

În total, în UE vaccinul Pfizer e asociat până acum cu 1.560 de evenimente de tip „death”, dar dacă ai răbdare să te uiți la toate evenimentele de catalogate drept „fatal”, numărul acestora e de... 8.661! De unde o proveni o diferență așa de mare? Habar n-am. 

De asemenea, nici nu știu ce ar putea însemna „not recovered”. Adică omul a prezentat „anevrism”, nu e „fatal”, dar e trecut la „not recovered”. Păi după mintea mea de idiot dacă e „not recovered” după un „anevrism”, înseamnă că e legumă, legat la aparate, deci e cvasi-mort. Dar poate mă înșel. De-asta zic: nefiind medic, nefiind specialist, eu am numărat strict aparițiile reacțiilor de tip „death”. Adică moarte, deces.

Iată și un mic tabel care rezumă situația din Uniunea Europeană:

  Tipul evenimentului
  „Death” / moarte „Fatal” (?) „Not Recovered” Reacții adverse
grave *
Pfizer 1.560 8.661 ? 109.205
Moderna 1.690 4.773 ? 35.529
Astra Zeneca 735 4.044 ? 171.018
Johnson&Johnson 136 647 ? 4.726
Total 4.121 18.125 ? 320.478
Sursa: EUDRAVIGILANCE - Baza europeană de date privind rapoartele despre presupusele reacții adverse la medicamente, 10 iulie 2021
* indivizi unici; un caz individual poate să fi prezentat mai multe tipuri de reacții adverse

Ceea ce e 100% sigur e că evenimentele de tip „death” sunt incluse în cele de tip „fatal”, deci tabelul de mai sus ar putea sugera că numărul morților post-vaccinare raportate la nivel UE se află în intervalul 4.121 - 18.125, în nici un caz nu ar putea fi 4.121 plus 18.125. De asemenea, deși e cert că evenimentele de tip „death” se aplică la un singur individ, nu e deloc cert că evenimentele de tip „fatal” nu cumva nu se aplică de mai multe ori la același individ (de exemplu a fost introdus în baza de date cu două reacții grave adverse și întrucât a murit, „rezultatul” amândurora a fost „fatal”). 

Și acum iată cum puteți accesa datele:

Pentru SUA: VAERS - Vaccine Adverse Event Report System - 5.736 de decese raportate până pe 10 iulie a.c.

Link: https://vaers.hhs.gov/

Pasul 1: mergeți la VAERS Data : VAERS Data sets
Pasul 2: derulați pagina, acceptați primul disclaimer și mergeți la Search CDC Wonder
Pasul 3: se deschide o pagină nouă. Întâi de toate derulați pagina și acceptați și disclaimerul de aici („I agree”), apoi dați click pe butonul Vaers Data Search din mijlocul paginii
Pasul 4: ați ajuns la formularul de căutare. La secțiunea 1 („Organize table layout”) alegeți Group Results by „Year Died” and by „Vaccine Manufacturer” (deci stabiliți 2 criterii), apoi derulați pagina până la secțiunea 3 și din prima casetă selectați „+Covid19 (Covid Vaccine)”
Pasul 5: Gata. Găsiți unul din butonașele „Send” (sunt pe bara de titlu a fiecărei secțiuni) și așteptați rezultatele. Trebuie să se genereze un tabel cu cei trei mari producători acceptați în SUA (Pfizer, Moderna și Jansen) și numărul de reacții adverse de tip „moarte”.

Pentru o cercetare mai amănunțită puteți merge înapoi la pasul 2 și în loc de Search CDC Wonder, alegeți cealaltă opțiune („Raw data”). Se va descărca un excel imens care conține datele primare.

Pentru UE: EUDRAVIGILANCE - Baza europeană de date privind rapoartele despre presupusele reacții adverse la medicamente - 4.121 de reacții de tip „death” și 18.125 reacții de tip „fatal” până la 10 iulie a.c.

Link: https://www.adrreports.eu/

Pasul 1: Mergeți la „Human”
Pasul 2: Alegeți din listă limba română.
Pasul 3: Scrie pe ecran: „Pentru efectele legate de vaccinurile Covid, dați clik pe acest link blah blah”. Dați click pe linkul ăla.
Pasul 4: Acceptați disclaimerul.
Pasul 5: Alegeți tabul nr. 2 („Reacții adverse... pentru substanțe”, nu „...pentru produse”). Alegeți litera C. Apare o listă lungă de substanțe.
Pasul 6: Derulați pagina și la un moment dat veți vedea cele 4 vaccinuri acceptate în UE (Moderna, Pfizer, AZ, Jansen). 
Pasul 7: Dați click pe numele unuia dintre ele. Se deschide un tabel extras din baza de date Oracle. Conținutul e aranjat pe mai multe taburi / foi de lucru (ca în Excel). Mergeți la penultimul tab, cel intitulat „Number of individual cases for a selected Reaction”, și din drop-downul de sub „Reaction groups...” alegeți opțiunea „GENERAL DISORDERS AND ADMINISTRATION SITE CONDITION”. Aici, la „Reported suspected reaction”, e singurul loc unde apare fără echivoc reacția / cuvântul DEATH (=„moarte”). Selectați această reacție și veți vedea numărul de morți ai vaccinului respectiv. Nu garantez că nu mai apare și în altă parte, la altă reacție, sau că reacții precum „Cardiac disorders : Cardiac arrest : Fatal” nu or însemna același lucru. Cert este că la 10 iulie cele 4 vaccinuri acceptate în UE furnizau un total de 4.121 de reacții de tip „moarte”, multe fiind la persoane active (sub 64 de ani), nu la pensionari.

Pentru Canada: datele sunt actualizate periodic de guvernul canadian pe un site oficial. Până acum sunt raportate 130 de decese.

Link: https://health-infobase.canada.ca/covid-19/vaccine-safety/

Căutați direct în pagină cuvântul „death”.

Pentru UK: nu am reușit să-mi dau seama care e situl lor oficial. Din diverse surse am ales-o pe cea care mi s-a părut cea mai de încredere. 1403 decese până la această dată. 

Link: https://yellowcard.ukcolumn.org/yellow-card-reports

Pentru Elveția: există o organizație oficială, Institutul Elvețian pentru Produse Terapeutice, care actualizează periodic informațiile. 116 decese până în acest moment.

Link: https://www.swissmedic.ch/swissmedic/de/home/news/coronavirus-covid-19/covid-19-vaccines-safety-update-2.html

Căutați în pagină cuvântul „gestorben” („au murit”). La începutul frazei care se încheie cu „gestorben” e numărul deceselor.

Atenție la disclaimere. Cum aș folosi eu aceste informații?

Guvernele vă vor zice constant că „nu se poate stabili nici o legătură cauzală între aceste decese și vaccinuri”. 

O, da, sigur că da!

Dacă ești tâmpit, da, nu poți stabili nici vreo legătură cauzală între o mică fisură a unuia dintre rezervoarele de combustibil și prăbușirea navetei Challenger. „Hai domn'e, poate că au avut ei ghinion, s-au lovit de un nor mai tare...”. Dacă gândești, legătură e mai mult decât evidentă...

Eu aș folosi datele în felul următor: știindu-mi afecțiunile de care sufăr, m-aș uita să văd dacă există vreun potențial de reacții fatale. Aș vorbi cu medicul meu de familie, sau cu vreun medic din familie, și l-aș întreba ce părere are.

Eu, de pildă, sufăr de dislipidemie (colesterol și trigliceride mari). Astfel, se zice că sunt predispus la AVC și infarct. Drept pentru care le transmit reprezentanților Big Pharma în teritoriu - adică politicienilor - un călduros „fuck you”. Să se înțepe cine vrea cu rahaturile astea. Eu mă abțin. 

Spor la cercetat!

Editare ulterioară

Am mai adăugat o coloană la tabelul de mai sus, „Reacții adverse grave (cazuri individuale)”. Unele e posibil să fie exagerate, altele e clar că sunt grave (de ex. sindromul Guillain-Barre). Acestea ne dau o idee generală legată de suferința cauzată de aceste vaccinuri. Putem, astfel, să contextualizăm.

La nivelul Uniunii Europene s-au înregistrat oficial până acum cca. 34 de milioane de cazuri de Covid-19 și 812.000 decese. Teoretic, asta dă o mortalitate imensă, de 2,38%. Dar depinde din ce perspectivă privim aceste cifre. Pe de o parte, numărul cazurilor sigur a fost de cel puțin 3-4 ori mai mare. La noi Medlife a vorbit recent de 10-12 milioane de imunizați, în condițiile în care doar 1 milion au trecut oficial prin boală, și doar 4,8 milioane s-au vaccinat. Pe de altă parte se știe prea bine că au fost raportați ca fiind „morți de Covid” oameni care, iertată-mi fie expresia, erau cu un picior în groapă (cum era și săracul tata). Deci procentul ăla de 2,38% e mult exagerat. Să ne uităm mai bine la Israel, unde organizarea cvasi-militară a societății a arătat că procentul real al mortalității e într-o zonă cu 0,ceva%.  

Pe de altă parte, în UE au fost vaccinați până acum 236 de milioane de oameni. Dintre aceștia, așadar, 320.000, adică 0,13%, au suferit reacții adverse grave iar de murit, au murit undeva între 0,0017-0,007%, conform estimărilor oficiale.

Aparent, acesta este un preț mic față de ieșirea din pandemie.

Numai că lucrurile nu stau așa de simplu. Hai să contextualizăm nițel. Am aflat, așadar, că numai în Occident aceste vaccinuri au făcut până acum peste 11.000 de victime certe, recunoscute oficial, plus câte zeci sau sute de mii de ghinioniști or mai fi rămas cu probleme pe viață. Sigur, s-au și vaccinat aproape 500 de milioane - procentul sechelelor de până acum e mic. Dar hai să ne gândim că:

- Războiul mondial din 1914 a pornit doar ca urmare a asasinării a doi oameni, arhiducele Franz Ferdinand și soția sa.
- În pogromul de la Iași au fost uciși 13.000 de evrei și vinovații au fost condamnați la moarte.
- În atacul din 11 septembrie 2001 au murit 2.900 de oameni și americanii au întors toată planeta cu susul în jos din cauza asta.
- În „Experimentul Pitești” au fost omorâți în jur de 100 de oameni și vinovații au fost condamnați la moarte chiar de către regimul comunist.

Să mai continui?

11.499 de morți reprezintă populația unui orășel. Pe măsură ce înaintează campaniile de vaccinare, numărul deceselor raportate crește cu 3-4% pe săptămână. În acest ritm până la sfârșitul anului vor fi peste 20.000 de oameni uciși de aceste vaccinuri experimentale, făcute în grabă, pe care unii zic că nici n-ar trebui să le numim „vaccinuri”, ci „terapii genetice”, ceea ce înseamnă că ar fi trebuit să se supună altor reguli de certificare și aprobare. Care e granița între „nu au murit îngrijorător de mulți” și „începem să ne preocupăm”?

De ce am crede că ăștia care nu s-au preocupat când au fost 1.000 de decese, care nu se preocupă azi, când sunt 10.000 de decese, se vor preocupa atunci când vor fi 20.000 sau 50.000? Nu avem nici un motiv să credem așa ceva.

Eu nu cred. Eu cred că se vor preocupa numai când, și numai dacă vom ieși cu levierul la ei.

Încă o editare ulterioară

Între timp am descoperit că în EUDRA cuvântul „death” mai apare în două locuri, tot sub GENERAL DISORDERS AND ADMINISTRATION SITE CONDITION. E vorba de „Sudden death” („moarte subită”) și „Sudden cardiac death” (infarct). Numai evenimente cu rezultat „fatal”. Așa că am corectat toate cifrele din textul de mai sus. Doar la Johnson & Johnson nu am obținut noile date, pentru că nu merge serverul, dar ele nu pot influența cine știe ce deoarece J&J e vaccinul cel mai puțin utilizat.

Niciun comentariu: