18.4.21

Sputnik V, sau nu mă vaccinez deloc

Sunt ăștia disperați că nu li se mai înscriu sheeple la vaccinare.

În ultima vreme nu mai există discuție în care să nu fiu întrebat una, două: „Da' tu te-ai vaccinat? Nu? Te-ai programat? Nu? Și nu te programezi? Nu?”. 

Nu.

Și oamenii se uită pătrat la mine (și la nevastă-mea). Am explicat în urmă cu 3 luni de ce nu mă voi vaccina cu ce mi se oferă acum, și convingerile nu mi s-au clintit nici măcar cu un centimetru de atunci. 

Prin jurul meu s-a vaccinat multă lume. În România s-au vaccinat până acum 2,5 milioane de oameni (link: Stiri Oficiale). Nu mă impresionează.

Repet ceea ce ziceam în ianuarie: vaccinurile mRNA sunt o necunoscută completă, nu știm cum va reacționa corpul nostru în sezoanele virale viitoare, sau pe termen lung. Refuz să-mi pun corpul la dispoziția Big Pharma ca să facă ăștia experimente pe mine. Iar AstraZeneca și J&J sunt niște glume sinistre. J&J, de altfel, nici n-a apucat să fie folosit, că a și fost retras!

Întrucât sunt 100% sigur că am avut coronavirusul încă din decembrie 2019, sunt sigur și că am trecut bine-mersi prin „valurile” 1, 2, 3 și voi trece cu siguranță cu bine și prin valul 700. Poate că nu sunt doldora de anticorpi, pentru că organismul meu nu e tâmpit să emită aiurea anticorpi dacă nu e cazul, dar cu siguranță corpul meu („celulele T”) are memorie imunitară și mă apără cum trebuie.

motan castrat și ticălos
Acesta este Roli 
Pe lângă asta fac zilnic măcar o plimbare pe jos prin cartier (chiar și când nu am treabă, ies și trag o tură în jurul cartierului), mănânc fructe și legume, nu fumez, nu beau alcool decât foarte puțin și foarte rar. Sunt foarte sigur de tăria sistemului meu imunitar. Bonus: dețin pisică, un motan pe nume Roli, care mă înveselește în fiecare zi. În plus, când n-are el chef să mă înveselească, am eu chef să-l smotocesc. Credeți-mă, nu e puțin lucru! 😁

Covid-19 circula în Europa și pe continentul american de dinainte de 1 ianuarie 2020 (link: dovezile că virusul era aici din 2019). E un fapt cert. Chiar nu mă interesează ce zic ăștia de Wuhan. Virusul nu a apărut la Wuhan. La Wuhan doar a fost descoperit, identificat genetic. Dar și la Wuhan a ajuns de undeva, din lume. Mulți îl avusesem înainte să fie toată nebunia asta. Suntem cvasi-imuni la el.

Personal, bănuiesc că virusul a apărut undeva în Caraibe, cel mai probabil în Republica Dominicană, unde a omorât câțiva turiști la sfârșitul anului 2018 (link: morți misterioase), a fost importat turistic în SUA, unde a dat naștere în 2019 așa-zisei epidemii de EVALI (link: EVALI și Covid19, aceleași simptome), care a fost pusă pe seama vapingului (o aberație), de acolo s-a răspândit în Europa și America de Sud, unde avem de acum informații certe că exista înainte de declanșarea oficială a pandemiei, și prin toamna lui 2019 a ajuns și în Asia. Și restul e istorie.

În aceste condiții, de ce să mă panichez? Nu știu.
De ce să accept să-mi pun corpul la dispoziția Big Pharma pentru experimente? Nu știu.
N-o să mă mai lăsați să ies din țară? Bine. Nu mă mai lăsați.
O să-mi cereți certificatul de vaccinare la intrarea în sălile de teatru? Bine. Vă promit că n-o să vă deranjez. N-o să mai intru.

Corpul acesta e singurul pe care îl am. Nu vi-l dau.

Dragi guvernanți, luați-vă voi Pfizer, Moderna, AstraZeneca și vaccinul J&J și băgați-vi-le unde vreți. Împingeți tare, să intre. Eventual ungeți vaccinul cu vaselină. Succes! 😉

În cel mai rău caz, dacă vă e teamă de mine că nu vreau să mă vaccinez și că vă stric statisticile, și nu vă las să scăpați de pandemie, aduceți-mi Sputnik V și vă promit că mă vaccinez a doua zi. Parol! Am citit foarte mult despre toate vaccinurile. Sputnik V e singurul în care am suficientă încredere să mi-l fac. Ajutați-mă să mi-l fac și vă ajut să scăpați de pandemie. 

Bine, cel mai tare ar fi Sinovac (singurul vaccin „clasic”), dar nu poci pentru ca să sper. Așa că m-aș mulțumi cu Sputnik V. Dați-mi șansa de a mă vaccina cu Sputnik V, și sunt al vostru. 

Până atunci, dragi guvernanți, cu respect vă transmit: 🖕


Niciun comentariu: