17.2.17

Ce reprezintă poza cu Monica Macovei și Soros și de unde e luată

În urmă cu câteva zile a apărut o poză cu Monica Macovei alături de George Soros într-o poză de grup.

Ca să nu vă mai obosiți și ca să-i scutesc pe tâmpiții de jurnaliști români să mai caute informația asta, care era bine mersi la câteva clickuri distanță, și la vedere, fără nici un fel de protecție conspirativ-conspiraționistă, fotografia reprezintă „Board of Trustees” al Universității CEU de la Budapesta și poate fi văzută, de oricine dorește, în locația sa originală, aici: https://www.ceu.edu/administration/board-of-trustees

Faptul că Monica Macovei a lucrat pentru fundațiile lui Soros din România, la vârf, nu e nici un secret. În schimb puțină lume știe că o altă fostă directoare a fundațiilor lui Soros din România, și anume Renate Weber, e și ea membru al Parlamentului European.

Moșul a dat niște bani pe „dimacrăsi”, dar se vede treaba că a meritat. Cu doi europarlamentari din România (și câți or mai fi din alte țări de-astea bananiere) investiția lui sigur a dat un ROI pozitiv.

Interesante, totuși, și celelalte nume din acest „Board of Trustees”. Tâmpiții de jurnaliști români ar putea să ia la bani mărunți fiecare nume. Dar, tocmai pentru că sunt tâmpiți și proști, nu o vor face.

Niciun comentariu: