16.8.12

Gerontofilia, un nou delict în opinia bășiștilor

Senzațional, Mona Pivniceru a fost ginită urcându-se și dându-se jos din automobilul lui Andrei Năstase. Filatorii erau niște „niște” de la România TV care, ca și în cazul „jacuzzi la Vântu” (with: Mirceaaaaaaa Geoanăăăăăăă!... in colors!) s-au găsit, a naibii potriveală, la locul și momentul potrivit.

Mânia proletară nu mai are margini. Dacă lui Ponta îi căutau în fund plagiatul, trebuie să înțelegem, așadar, că madam Pivniceru (54 de ani) e vinovată că urcă în mașina unuia de 20?! Și ce? Aoleu! Stai că mi-a picat fisa! O fi amanta lui?! Pfuai! Nasol! Și dacă e, ce? N-are voie? De când e gerontofilia un delict? Că de pedofilie în cazul de față nu poate fi vorba, Năstase jr. având peste 18 ani. Deci dacă e vreunul vinovat de vreun fetiș sexual, păi atunci juniorul e, nu ea!

Apropo, ăștia de la România TV cine dracu' mai sunt: ai lui Scharwzenburger ăla, sau ai lui Ghiță?!

Să vină procurorii! Să investigheze! Să jure împricinații cu mâna pe Biblie că nu e nimic între ei! Să jure și Audi-ul, să zică tot ce s-a petrecut înăuntru! Să-i cadă roata de rezervă lu' Audi-ul care nu zice adevărul! Și să-i crape bujiile!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Poate nu-s gerontofili, ci doar cred ca un viitor ministru al justitii nu trebuie sa fie mana in mana cu un condamnat penal...

Lucian Sarbu spunea...

Andrei Năstase e condamnat penal? Nu știam.

Anonim spunea...

O faci pe prostul degeaba, stii prea bine despre ce e vorba, dar ma rog, mai faci si tu bani de-o Eugenia...

Lucian Sarbu spunea...

Hopa, acum mă plătesc Vântu și cu Voiculescu, n'așa...?

MIA spunea...

A nu fi uitat Patriciu !! :)