19.3.10

Diversiunea Voicu ep. 2

Hotnews continuă azi seria "dezvăluirilor" senzaţionale. Ridicolul acestor dezvăluiri îl depăşeşte pe cel din piesele lui Caragiale. Uriaşul, giganticul corupt Voicu, lua aşa zisa mită cu ambele mâini de la un cretin notoriu, pseudo-afaceristul Marius Locic, şi ... plătea TVA la stat din mita asta! Măi să fie! Păi atunci nu avem de-a face cu nici o luare de mită, avem de-a face pur şi simplu cu o relaţie comercială între un individ care oferă un serviciu, şi altul care îl cumpără. În cazul în care cumpărătorul, şi anume Locic, e nemulţumit de calitatea serviciului (şi ar cam avea motive :))) n-are decât să se adreseze OPC-ului. Mai degrabă cazul e demn de brigada "găinării" şi faptul că DNA-ul şi serviciile secrete au cheltuit atâta energie cu acest caz pe banii noştri, ai tuturor, arată de fapt ce risipă de bani se face pe la serviciile astea.

Oricum, la cât e de prost acest Locic, nu mă miră că s-a lăsat păcălit de Voicu. Locic este, să nu uităm, acel individ care şi-a cumpărat... Maybach în leasing! Uau! Ei, uite aşa ceva zău că denotă un creier care musteşte a inteligenţă. De găină!

Şi pentru liniştea noastră, a tuturor, hai să lăsăm suta asta de mii de lei (plus TVA!) pe care Voicu a luat-o de la prostănacul ăla, şi să vedem mai bine ce se mai aude în târg despre următoarele chestiuni:
  • de unde a avut fiică-sa lui Băsescu 800.000 de euro ca să-şi ia apartament în Băneasa?
  • cum a reuşit Băsescu să ia în străinătate 70.000 de voturi după închiderea urnelor din ţară?
  • ce mai face tov. Ritzipoanca în afara de faptul că se pregăteşte să nască?
  • unde s-au dus banii de la FMI?
  • cum mai stă madam Udrea cu afacerile imobiliare? Merg, merg?...
  • ce mai face Bercea Mondialul, cumătrul lui Băsescu? Tot prosper, tot prosper?...
  • ce mai face armata de manelişti care i-a cântat lui Băsescu în campanie? Fiscul, ANAF-ul, se sesizează cineva, sau ne iau ăştia cu drepturile omului că ne atingem de... minorităţi?
Deci, ce se mai aude în târg şi pe Hotnews de chestiile astea? Păi, nimic. E linişte şi pace.

Niciun comentariu: