5.7.12

Game over pentru Băse: Ponta la braț cu Wesley Clark

Deci de-asta s-a potolit domnul Gitenstein în ultimele zile, după ce căscase o gură cât o șură la începutul crizei parlamentare. Probabil i s-a suflat de undeva din spate: „Psssst!... tataie!... șezi mumos, taică!”

Hai să văd ce-or să mai croncăne ăștia cu plagiatul, izolarea României, eliminarea din Consiliul Europei etc. Și i-a mai bătut și soarele în cap astăzi, degeaba. La 40 de grade. Le-au fiert creierii pentru nimic.

Totuși, care e morala? Păi, morala e că e mai bine decât credem. Dacă am fi fost vreo țară africană americanii ar fi preferat să susțină vreun dictator, vreun rege absolut care ține bine de pulan. Faptul că aici au ales să susțină polul de putere sprijinit de populație, în detrimentul fostului slugău, căzut probabil în dizgrație, arată că ne tratează, totuși, ca pe o țară europeană.

Pe viitor va trebui să fim atenți și la eventualele interese pe care mr. Clark le va promova. Că americanul nu vine niciodată degeaba.

6 comentarii:

vala spunea...

gaze de sist

kung lao spunea...

Gogu' Clark are de aparat niste interese bine conturate, d-aia a intrat in scena.
Sa nu incurcam totusi borcanele si sa ne pacalim singuri.

AristotelCostel spunea...

Nu te joci cu "investitorii". :)

... RMCG, gaz'n șist, OMG...

Eh, apa e ca și trasă pe... băs. E așteptat la loc de cinste în "istoria român'lor". Va fi batjocorit la... "bace".

Dar să vedem pe unde va scoate cămașa ponta cu... opozanții reali ai... "investitorilor". Mi-e teamă că-i duce de nas pe... americani. :D

Lucian Sarbu spunea...

Cred că OMG, am auzit că are interese în zona agriculturii. Mă rog. Întâi să-l suspende pe dobitoc și după aia ne ocupăm și de ei.

MIA spunea...

>Întâi să-l suspende pe dobitoc și după aia ne ocupăm și de ei.

Hmmm ... mie unul mi se pare cam greșită lista de priorități dacă e să o luăm așa.

Băse e un om și el în fond - de plecat tot pleacă în 2014 cel târziu pe când dacă-ți intră în mediul economic gunoaie de-astea ... :(

Lucian Sarbu spunea...

Las' să plece în 2012, io nu mă supăr...