18.5.12

Păzea, revine pixelul albastru!

Mai întâi a fost o știre pe care am văzut-o prima oară pe Facebook. Teza de doctorat a doamnei Kovesi e un plagiat ordinar, jenant, cu citate ce pot fi reperabile pe situri de doi lei. Treaba asta a descoperit-o sau, mă rog, a adus-o în atenția publicului Ciuvică, turbatul care apare mai mereu la Antena 3 și face ca toți dracii când vine vorba de Băse. Demonstrația de aici este, zic eu, fără cusur, cu o singură condiție: teza să îi aparțină într-adevăr doamnei Kovesi (și nu avem de ce să nu ne îndoim că nu e așa). Apoi știrea a început încet-încet să apară și în mass-media, mai puțin în media portocalie, care a tăcut cu încăpățânare ore în șir, deși asta era știrea zilei. Ditamai procurorul general al României, care ar trebui să reprezinte un model de onestitate, e un biet copiator...

Ceea ce mi se pare mie comic pare a fi reacția mediei oranj. Parcă au luat un pumn plex și încă nu și-au recăpătat respirația. Timid, timid, încep să publice dezmințirile doamnei Kovesi și nimic mai mult (ce naiba ar mai fi de dezmințit?!). Ce să zic, era ușor să-i acuzi pe Mang și pe Dumitrescu, era ușor să arunci cu rahat în alții, mai nasol e când ți se răspunde cu aceeași monedă. Personal, îl aștept pe Funeriu să apară la nou-înființata televizuină Nașul TV și s-o mai zică p-aia cu pixelul albastru.

Când Ponta a declarat după alegerile nefaste din 6 decembrie 2009 că PSD-ul a pierdut fiindcă „ceilalți au furat mai mult”, după ce Liviu Dragnea, care amenința că face și drege, a lăsat-o moale (rămânând și acum îngropată istoria celei mai mari fraude electorale de după 1946), era clar pentru toată lumea că ambele părți au conștiința viciată și că pesediștii și-au băgat coada între picioare ca să nu iasă la suprafață propriile lor fraude. Idioții ăștia de la PDL nu au învățat nimic din ultimii 3 ani, adică din tratamentul pe care ei înșiși l-au aplicat adversarilor politici. Nu au învățat, de exemplu, că nu e cazul să fii cu gura mare când ești mânjit de căcat pe bărbie. Nu-i nimic, se pare că mai au încă timp și oportunități să învețe.

PS. oare când va băga cineva nasul și prin doctoratul Elenei Udrea sau al lui Boc?

Niciun comentariu: