19.7.20

Testul și pretextul. Două tipuri de PCR și un singur Covid-19

PCR.

În zilele noastre acest acronim nu (mai) înseamnă „Partidul Comunist Român”, ci test PCR - de la „Polymerase Chain Reaction” - și „Pile, Cunoștințe și Relații”.

Și dacă disperarea lui Arafat are ceva real la bază? Dacă există pericolul real, într-adevăr, să pățim ca în Lombardia?...

Că numerele comunicate de imbecilii ăștia nu stau deloc în picioare, e deja un fapt stabilit. Ceva e extraordinar de dubios cu numerele alea. Niciodată rata de pacienți vindecați nu s-a corelat cu numărul pretins de infectați din urmă cu 20-25 de zile. Era mult mai mic. Acum, rata pacienților asimptomatici externați după 10 zile nu se corelează deloc cu numărul cazurilor comunicate ca fiind descoperite cu 10 zile mai înainte. E mult mai mică.

Lucrurile astea sugerează că numărul de cazuri ar fi umflat cu pompa. Recent, și jurnaliștii de la Hotnews au descoperit că nu se corelează deloc datele despre cazuri cu datele despre internări. Pe 14 iulie lipseau din spitale 3390 de cazuri. Existente în statistici. Absente din spitale.

Dar mai e o posibilitate, pe care numai autoritățile o pot ști.

Dacă numai fraierii au fost luați cu izoleta și transportați cu tamtam și circ la închisoare? Dacă numărul cazurilor comunicate e real, dar de-a lungul timpului câteva mii de „absenți din spitale și prezenți în statistici”, care au trecut testul PCR, au beneficiat și de... „pretextul PCR” - Pile, Cunoștințe și Relații - pentru a fi lăsați acasă și a nu fi duși niciodată la spital, supravegheați medical?...

Știm prea bine că pentru zei și semizei lucrurile nu sunt bătute în cuie.

Senatorul Chițac a fost dus la spital pe picioarele lui, fără izoletă. Flutur ocupase un întreg etaj la Suceava. Tatăl lui Tudose a fost înmormântat ca un creștin, cu priveghi și toate cele. Soțul Andreei Esca cică e infectat, dar s-a internat la un spital privat (Monza) despre care nimeni nu știe dacă are, sau nu are, competențe anti-Covid . Etc. etc. etc. Există o grămadă de exemple care ne arată că managementul acestei pandemii nu a fost deloc unitar, iar privilegiații au putut face cam ce-au vrut. Spre deosebire de ceilalți, luați pe sus cu izoleta și băgați demonstrativ la carceră.

Ceea ce înseamnă că pe spinările lui Arafat și Vela trebuie să treacă fiori reci acum. Fiindcă, dacă mii de infectați au beneficiat de fapt de tratament preferențial în timp ce alte mii au fost luați prizonieri ca să justifice achizițiile demente de detergenți, măști și apă cu clor, atunci avem o problemă.

Problema e că pandemia nu a fost niciodată ținută sub control. Statul în case a fost inutil câtă vreme mii de șmecheri probabil s-au putut plimba în voie cu „pretextul PCR”. Cei care or fi dezvoltat simptome da, s-or fi dus la spital. Dar ăștia câți puteau fi? Maxim 10%. Restul, dracu' știe ce or fi făcut.

Ăștia știu ceva, dar nu vor să zică.

Vor da vina și ne vor intoxica prin mass-media imbecilizată și servilă cu cei 900 de pacienți „externați la cerere” dintre care, între timp, doi sau trei au și dat colțul. Adică maxim 0,33% dintre cei externați. Presa noastră mizerabilă nu ne zice nimic de restul de 897 care au parte de o viață normală. Ne scoate ochii cu ăștia trei. Și pandemia se va extinde, vezi Doamne, fiindcă s-au externat 900 de oameni.

Dar nimeni nu ne spune ce e cu cei 3390 care ar fi trebuit să fie în spitale, conform statisticilor, și de fapt nu se regăsesc nicăieri. Nu cumva ăștia au fost tot timpul pe stradă, printre noi?...

Niciun comentariu: